Skocz do zawartości

Colin McRae: DiRT 2

Shakeawake

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wszystko pieknie.... ale mnie martwi 1 sprawa. Na jednym z ostatnich gameplay'i widziałem jak koleś w podrasowanym BMW Z4 pocina przez pustynię w Nevadzie po jakiejś piaszczystej i wyboistej drodze chyba z 300km/h(chyba, że to tylko złudzenie, ale wolno to on nie jechał) .... Dokładnie jest to już końcówka toru, z długa prostą. mam nadzieję, że gra nie idzie w stronę arcade, bo dobrych rajdów na konsole jak na lekarstwo...

http://www.gametrailers.com/video/exclusiv...ah-dirt-2/52929

Opublikowano

Ciekawy jetem co w temacie pokaże jakby nie patrzeć raczkujące GT5 ^^. Tam dopiero mają być uszkodzenia, a nie ma nic lepszego jak rozwalić Porsche czy Ferrari warte 200.000$ :).

Tak czy siak na Dirta 2 czekam tak jak na każda wyścigówkę i nie zamierzam przegapić okazji kupienia i zagrania w nią (na premierę, albo gdzieś w okolicach :P)

Opublikowano
dirt tak, ma fajny model (poza samochodami wrc), grid to padaka. oczywiście moim zdaniem ;)

Podzielam twoje zdanie Pawel bo gralem w pierwsza czesc i model jazdy byl bardzo skopany.:P

• 3 tygodnie później...
Gość bigdaddy
Opublikowano
Trzeba również dodać kapitalne wręcz odwzorowanie uszkodzeń samochodów. Taka Forza 3 leży i kwiczy :lol:

no no o GT5 już nie wspominając, nawet nie da rady kwiczeć :rolleyes:

o której demko na pss? xboxowcy bawią się od rana :P

Opublikowano (edytowane)
Coś nie widzę dema Dirt 2 na polskim PSS.

wpisz w wyszukiwarkę sklepową dirt 2 - może będzie, ja z UK w ten sposób zasysam 3 dema dirt il2 wet

Edytowane przez SM1
Opublikowano

wpisz w wyszukiwarkę sklepową dirt 2 - może będzie, ja z UK w ten sposób zasysam 3 dema dirt il2 wet

W UK PSS demo jest normalnie dostępne (właśnie sprawdzam).

Opublikowano

W UK PSS demo jest normalnie dostępne (właśnie sprawdzam).

Od 18 aktualizację można było ściągać z UK przez wyszukiwarkę sklepową:)

Opublikowano

pograłem w demo i jestem w szoku-najlepsze menu jakie widziałem kiedykolwiek w grach,niesamowita grafa,super zniszczenia i feeling z jazdy.Sim to nie jest ale jeździ się diabelnie świetnie.Kurcze GRID2 na tak rozwijającym się silniku będzie niewiarygodny.

Opublikowano
GRID2 na tak rozwijającym się silniku będzie niewiarygodny.

No pewnie, lac na tego glupiego Dirta - teraz juz tylko czekac na GRID'a ;).

ja wole się ściagać po mieście niż szutrówki,a GRID2 na tak dopaśnym enginie i z takimi pomysłami jak wdraża sukcesywnie Codemasters IMO zdetronizuje PGR.

Gość Marvelous
Opublikowano

PGR zakopał się już na trzeciej edycji. Tylko Metropolis miał klimat i PGR 2.

Co do Dirt 2 - zassałem na 360tce ale różnice pewnie znikome więc.. Menu jest obłędne, doczytuje się wszystko w locie, bez zbędnych czarnych ekranów i denerwujących napisów "loading".

Model jazdy wyśmienity, multi wciąga jak bagno no i ta graficzka. Coś uroczego. Zniszczenia, replaye, muzyka. Biorę.