Opublikowano 25 lipca 200915 l Wszystko pieknie.... ale mnie martwi 1 sprawa. Na jednym z ostatnich gameplay'i widziałem jak koleś w podrasowanym BMW Z4 pocina przez pustynię w Nevadzie po jakiejś piaszczystej i wyboistej drodze chyba z 300km/h(chyba, że to tylko złudzenie, ale wolno to on nie jechał) .... Dokładnie jest to już końcówka toru, z długa prostą. mam nadzieję, że gra nie idzie w stronę arcade, bo dobrych rajdów na konsole jak na lekarstwo... http://www.gametrailers.com/video/exclusiv...ah-dirt-2/52929
Opublikowano 26 lipca 200915 l http://www.gametrailers.com/video/exclusiv...ah-dirt-2/52929 Jeśli ta gra będzie tak wyglądać na mojej ps3 to czuje się kupionym.
Opublikowano 26 lipca 200915 l Foto realizm najbardziej oddaje to co widać na zwiastunie w nowym Dirt'cie. Ciężko przeskoczyć poziom Motorstorm'a 2 ale ekipie z Codemaster z pewnością się to uda.
Opublikowano 26 lipca 200915 l Trzeba również dodać kapitalne wręcz odwzorowanie uszkodzeń samochodów. Taka Forza 3 leży i kwiczy
Opublikowano 26 lipca 200915 l Ciekawy jetem co w temacie pokaże jakby nie patrzeć raczkujące GT5 . Tam dopiero mają być uszkodzenia, a nie ma nic lepszego jak rozwalić Porsche czy Ferrari warte 200.000$ . Tak czy siak na Dirta 2 czekam tak jak na każda wyścigówkę i nie zamierzam przegapić okazji kupienia i zagrania w nią (na premierę, albo gdzieś w okolicach )
Opublikowano 28 lipca 200915 l gamplaye w hd http://www.gamersyde.com/news_3_dirt_2_videos-8303_en.html swietnie to wyglada
Opublikowano 29 lipca 200915 l dirt tak, ma fajny model (poza samochodami wrc), grid to padaka. oczywiście moim zdaniem Podzielam twoje zdanie Pawel bo gralem w pierwsza czesc i model jazdy byl bardzo skopany.
Opublikowano 19 sierpnia 200915 l Eurogamer poinformował, że rzeczone demo pojawi się już jutro na Rynku Xbox LIVE i w PlayStation Network. Przetestujemy nie tylko tryb dla pojedynczego gracza, ale również multiplayer. Powyżej znajdziecie zaproszenie do zabawy. http://polygamia.pl/Polygamia/1,95335,6943...rticle_comments
Opublikowano 20 sierpnia 200915 l Trzeba również dodać kapitalne wręcz odwzorowanie uszkodzeń samochodów. Taka Forza 3 leży i kwiczy no no o GT5 już nie wspominając, nawet nie da rady kwiczeć o której demko na pss? xboxowcy bawią się od rana
Opublikowano 20 sierpnia 200915 l Coś nie widzę dema Dirt 2 na polskim PSS. wpisz w wyszukiwarkę sklepową dirt 2 - może będzie, ja z UK w ten sposób zasysam 3 dema dirt il2 wet Edytowane 20 sierpnia 200915 l przez SM1
Opublikowano 20 sierpnia 200915 l Ten nasz sklepik zawsze ma coś po(pipi)e i przeważnie nie ma tego co trzeba w pełnym spisie tylko trzeba kombinować.
Opublikowano 20 sierpnia 200915 l Na polskim nie ma w ogóle demka nawet przez szukajke nie znajduje, czyli jest na uk a niedługo będzie na us.
Opublikowano 20 sierpnia 200915 l Coś nie widzę dema Dirt 2 na polskim PSS. wpisz w wyszukiwarkę sklepową dirt 2 - może będzie, ja z UK w ten sposób zasysam 3 dema dirt il2 wet W UK PSS demo jest normalnie dostępne (właśnie sprawdzam).
Opublikowano 20 sierpnia 200915 l Coś nie widzę dema Dirt 2 na polskim PSS. wpisz w wyszukiwarkę sklepową dirt 2 - może będzie, ja z UK w ten sposób zasysam 3 dema dirt il2 wet W UK PSS demo jest normalnie dostępne (właśnie sprawdzam). Od 18 aktualizację można było ściągać z UK przez wyszukiwarkę sklepową
Opublikowano 20 sierpnia 200915 l pograłem w demo i jestem w szoku-najlepsze menu jakie widziałem kiedykolwiek w grach,niesamowita grafa,super zniszczenia i feeling z jazdy.Sim to nie jest ale jeździ się diabelnie świetnie.Kurcze GRID2 na tak rozwijającym się silniku będzie niewiarygodny.
Opublikowano 20 sierpnia 200915 l GRID2 na tak rozwijającym się silniku będzie niewiarygodny. No pewnie, lac na tego glupiego Dirta - teraz juz tylko czekac na GRID'a . Edytowane 20 sierpnia 200915 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 20 sierpnia 200915 l GRID2 na tak rozwijającym się silniku będzie niewiarygodny. No pewnie, lac na tego glupiego Dirta - teraz juz tylko czekac na GRID'a . ja wole się ściagać po mieście niż szutrówki,a GRID2 na tak dopaśnym enginie i z takimi pomysłami jak wdraża sukcesywnie Codemasters IMO zdetronizuje PGR.
Opublikowano 20 sierpnia 200915 l PGR zakopał się już na trzeciej edycji. Tylko Metropolis miał klimat i PGR 2. Co do Dirt 2 - zassałem na 360tce ale różnice pewnie znikome więc.. Menu jest obłędne, doczytuje się wszystko w locie, bez zbędnych czarnych ekranów i denerwujących napisów "loading". Model jazdy wyśmienity, multi wciąga jak bagno no i ta graficzka. Coś uroczego. Zniszczenia, replaye, muzyka. Biorę.
Opublikowano 20 sierpnia 200915 l No memu i loadingi najlepsze w grach wyścigowych ever.Sama gra też kozacka Edytowane 20 sierpnia 200915 l przez Ficuś
Opublikowano 20 sierpnia 200915 l Super demko, niezłe sie gra i ta jazda Eclipse GT nie taka łatwa, kupuje!