Texz 670 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Ciekawe czy wersja którą testował była gorsza od dema? Możliwe to? Możliwe. Możliwe jest też, że przetestował nowego NFS przed Dirtem 2 i ten drugi tytuł przez to przyjął miano tej brzydszej siostry... Albo demo i beta faktycznie się mocno różnią... Albo być może wszyscy staliśmy się świadkami masowej hipnozy po ściągnięciu dema... Cytuj
ryder 0 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 ej, czy kierownice trzeba jakoś osobno ustawiać w opcjach czy poprostu podpiąć i jechać? Ja nie widzialem w opcjach żadnych wzmianek o kierownicy... (g25) Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 (edytowane) Podłączasz i jedziesz.A jak chcesz się pobawić z ustawieniami kółka jak martwe strefy, ustawienia wszystkich przycisków i jakieś inne pierdoły to w opcjach jest tego trochę. Edytowane 23 sierpnia 2009 przez Wooyek Cytuj
Gość szpic Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 w Dirt2 beda takie bryczki jak w dirt? Mam na mysli laziki i kamaz'y ? Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 (edytowane) Tu masz wszystkie auta http://www.youtube.com/watch?v=OcXE7hkCeyo w sumie to nic specjalnego, bo wszystko to samo, ale co tam jak gra się mega miodnie Edytowane 24 sierpnia 2009 przez Wooyek Cytuj
MeL 34 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 demo zaliczone. GRIDa już mam. I jakoś nie podoba mi się ten nowy CMR Straszna kopia GRIDa. Cytuj
ryder 0 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 jak wyścigi rallycrosowe i rajdy mogą być kopią wyścigów torowych...? mnie sie demo bardzo podoba, tylko link kilka postów wyżej z prezentacją samochodow rzekomo z pełnej wersji to jakaś sciema... gdzie reszta samochodów klasy wrc? gdzie legendy rajdów? Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Nie wiem gdzie.A mają takowe być? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 znaczy, ze w tej czesci nie bedzie wyscigow typowo ulicznych? Cytuj
winner 183 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Demo footage... więc może nie pokazali wszystkiego w demku po prostu, żeby zrobić niespodziankę w pełnej wersji, za ubogo jak na Codemasters, mówię wam. Cytuj
rydziu87 5 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 dla mnie nieporozumieniem w tej grze są auta typu bmw z4, nissan 350z, mitsubishi eclipse. No ale amerykanie to dziwny naród Cytuj
MeL 34 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 jak wyścigi rallycrosowe i rajdy mogą być kopią wyścigów torowych...? mnie sie demo bardzo podoba, tylko link kilka postów wyżej z prezentacją samochodow rzekomo z pełnej wersji to jakaś sciema... gdzie reszta samochodów klasy wrc? gdzie legendy rajdów? chodzi mi o menusy i cały "klimat". Głos w menusach, statystyki w loadingach. Już to raz przeżyłem i teraz nie wywiera na mnie większego wrażenia. Nawet replaye te same. Chociaż może mniej chaotyczne. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 dla mnie nieporozumieniem w tej grze są auta typu bmw z4, nissan 350z, mitsubishi eclipse. No ale amerykanie to dziwny naród Jacy amerykanie? Codmesters to brytyjskie studio. Cytuj
rydziu87 5 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 (edytowane) dla mnie nieporozumieniem w tej grze są auta typu bmw z4, nissan 350z, mitsubishi eclipse. No ale amerykanie to dziwny naród Jacy amerykanie? Codmesters to brytyjskie studio. No dobra, ale wystarczy popatrzeć po samochodach, trasach, nazwiskach kierowców i mamy potencjalnego nabywcę który zakupi tą grę, celują w amerykański rynek Edytowane 25 sierpnia 2009 przez rydziu87 Cytuj
Marcin_wawa 450 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 (edytowane) Jacy amerykanie? Codmesters to brytyjskie studio. Co nie zmienia faktu, że gra ewidentnie robina pod amerykańskie guściki. Pastrana i Block? Block, o którego umiejętnościach jako kierowca rajdowy można polemizować... Znane nazwiska przede wszystkim na rynku amerykańskim $$$. Edytowane 25 sierpnia 2009 przez Marcin_wawa Cytuj
rydziu87 5 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 (edytowane) Jacy amerykanie? Codmesters to brytyjskie studio. Co nie zmienia faktu, że gra ewidentnie robina pod amerykańskie guściki. Pastrana i Block? Block, o którego umiejętnościach jako kierowca rajdowy można polemizować... Znane nazwiska przede wszystkim na rynku amerykańskim $$$. o właśnie, bardzo ładnie to przedstawiłeś Systemy przejazdów/rozgrywek też zaczerpnięte z USA. Przydał by się jakiś fajny WRC na licencji. Co prawda WRC ma być w GT5 ale żeby nie skończyło się tak że będziemy jeździli a w zasadzie pływali po torze zamkniętym tak samo jak w poprzednich częściach. Edytowane 25 sierpnia 2009 przez rydziu87 Cytuj
Redmitsu 989 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 w ogole niezle sie zdziwilem kiedy zobaczylem dave mirra grajac w dirta 2. pamietam chlopaka jak na bmx'ach skakal i nie wiedzialem ze przesiadl sie na wrc ( czy to jest po prostu fake? ) Cytuj
rydziu87 5 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 w ogole niezle sie zdziwilem kiedy zobaczylem dave mirra grajac w dirta 2. pamietam chlopaka jak na bmx'ach skakal i nie wiedzialem ze przesiadl sie na wrc ( czy to jest po prostu fake? ) z tego co w grze było napisane to jeździ N grupą a to inna liga niż WRC. No ale sam fakt może dziwić że chłopak zasiadł za kierownica rajdowego auta. Być może został wrzucony do gry przez znane nazwisko co by zapchać lukę tudzież powiększyć sprzedaż gry Cytuj
abradab75 0 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Dave Mirra sciga sie od 2007 roku - pierwszy rajd: Tall Pines Rally Cytuj
greenboi 0 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 ściągnąłem dziś demo, muszę przyznać że gra zrobiła na mnie ogromne wrażenie po filmikach z gameplay'a czułem że jest dobrze ale nie że aż tak może to też dlatego że w ostatni mój Colin to 2.0 z psx, gdybym miał hajs na nówkę a trzeba poczekać na jakąś używaną z allegro za bardziej przystępną cenę. Cytuj
winner 183 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 179zł za taki tytuł przy premierze to w porównaniu do innych gier bardzo niewiele. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 (edytowane) Muszę się przyznać, że jestem totalnym offlineowcem (no, czasami szarpnę z kimś we fifę), ale multi w tym demie tak mnie wciągnęło, że cały wczorajszy dzień przesiedziałem przed konsolą. Nie zdarzyło mi się to już chyba z 10 lat. Gdyby nie urlop, to pewnie by mnie już z roboty wywalili :lol3: Chęć parcia na coraz to lepszy wynik jest w tej grze niesamowita. Z ciekawości zapytam: jaki najlepszy czas udało wam się wykręcić na trasie w marocco? Ja walcząc wczoraj z gościem o nicku titeuch (chyba Francuz), wykręciłem 02:55:40. Edytowane 26 sierpnia 2009 przez Michał102 Cytuj
ryder 0 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 3.03,50 bez przesadzonych ścinek na nawrotach, nie katowalem dużo:P Cytuj
Jared 0 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Gdzie jest demko ? jakoś go nie ma na psn :x Cytuj
czapa 674 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Swoją drogą to czemu nie ma tego dema na PSN PL ? Było jakieś uzasadnienie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi