Opublikowano 20 listopada 200816 l Kolesie wymiatają, ich najlepsze kawałki to: Youth Of The Nation Alive Will You Sleeping Awake
Opublikowano 20 listopada 200816 l teledysk do alive elegancki, a i utwor tez zacny, reszta raczej blado
Opublikowano 20 listopada 200816 l Autor FARMEROS To co, muszę słuchać to co ty, żeby być takim fajnym, nie? zal.pl T_T Mi się ta muza ich podoba i jebie mnie zdanie innych...
Opublikowano 20 listopada 200816 l dark alex wrzuć mi na wyslijto kawałek co do niego był klip taki, że oni grali na takim klifie i był facet w samochodzie i on płakał. z góry dzięki.
Opublikowano 20 listopada 200816 l Dark Alex to bardzo dobrze, że masz własne zdanie ale niestety ten zespoł obiektywnie jest chu'jowy i nie widze sensu tego tematu tutaj jak i w Rock'u.
Opublikowano 20 listopada 200816 l Autor Niewiem, mi tam się podoba, brzmią dobrze, ale z tego co śpiewają nic nie rozumiem xD Może z tego powodu ludzie ich nie lubią?... albo ja mam jakiś inny gust ;] Dobra, jak chcecie to niech moderator to usunie czy przeniesie, mi to wisi.
Opublikowano 20 listopada 200816 l zanim zostanie skasowane : @ tk szukany song to Going In Blind http://www.youtube.com/watch?v=KFEWm1mBNz4 a p.o.d to band jak band pare fajnych utworów zat's all
Opublikowano 20 listopada 200816 l Mi się ta muza ich podoba i jebie mnie zdanie innych... to po chu.j zakładałeś temat o tych pedałach ? <_<
Opublikowano 21 listopada 200816 l Jak Feel jest, to to też może zostać. Ale na Boga! w dziale Alternatywa? Alternatywa po ch.uju fest.
Opublikowano 21 listopada 200816 l FARMEROS To co, muszę słuchać to co ty, żeby być takim fajnym, nie? zal.pl T_T Mi się ta muza ich podoba i jebie mnie zdanie innych... jeszcze tego nie zauważyłeś ze na tym forum liczy sie tylko SZATAN i rózne jego odmiany :twisted:
Opublikowano 21 listopada 200816 l chujowi są niezwykle. jak wyszło Satellite 8 lat temu to się jeszcze cos tam słuchało, więcej grzechów nie pamiętam ale za wszystkie żałuję.