Gość _Be_ Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 FARMEROS To co, muszę słuchać to co ty, żeby być takim fajnym, nie? zal.pl T_T Mi się ta muza ich podoba i jebie mnie zdanie innych... jeszcze tego nie zauważyłeś ze na tym forum liczy sie tylko SZATAN i rózne jego odmiany :twisted: Nie szatan tylko dobra muzyka. Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 haha beka POD trafiło do The PIT ;D Specu przyznaj sie, że słuchasz tego do poduszki ;] Cytuj
Blackened 4 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 Dobra panowie true metale wyluzujcie bo wam żyłki popękają. Chlopak zbłądzi z muzyką i działem. Z czasem zrozumie swój błąd Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 sam (pipi)a jestes tru metal, nie obrażaj mnie. Cytuj
Gość tk Opublikowano 7 stycznia 2009 Opublikowano 7 stycznia 2009 Ja poczułem się przyjemnie połechtany. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 7 stycznia 2009 Opublikowano 7 stycznia 2009 Teka, ty nei sluchasz black metalu, wiec ch,uj z ciebie, nie tru metal. Prawdziwi metale oddaja sie wieczornemu pałaszowaniu macy w rytm chainsaw gutsfuck mayhema. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 31 marca 2009 Opublikowano 31 marca 2009 ...maca jest dla żydów, wolę gofry, a P.O.D. śmierdzi mokrym psem... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi