Infidel 218 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Dziwne,bo ja miałem stałe 60 FPSów. Nigdy nic mi się nie ścieło. Motorstorm 2 jest b.ładny,ale ta gra jest starsza o dwa lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Chyba nigdy nie uderzyles w bande czy cos takiego - wtedy gra juz chrupala lecz podczas wyscigu bylo juz ok. Jesli mowiles ze w filmiku jest 15 fpsow to pamietaj ze trailery GTA4 (te cuscenki ) nie byly nawet w 30 Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Zdarzyło mi się raz i naprawdę żadneego dropa nie było! Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 (edytowane) To sobie wcisnij Y podczas zakretu majac przeciwnikow z tylu. Moze jako jedyny masz wersje bez dropow animacji. Mnie zwolnienia tak duze jak w Colinie odstraszaja. Takie tytuly niech sobie na PC wydaja chlopaki. Edytowane 7 Maja 2009 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 No właśnie. Przecież podglądanie jak przeciwnicy wchodzą w zakręt to podstawa. Dopier/dalanie się do głupot na siłę. Geez. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 No ba A na poważnie to też nie wiem skąd te narzekania na dropy. Podczas rallycrossu czy innych zawodów gdzie się ścigasz ze stadem często zerkałem za siebie by sprawdzić sytuację i nigdy nie miałem żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 (edytowane) To nie jest d(pipi)nie sie na sile - dla mnie gra powinna chodzic idealnie plynnie i tyle. Po to kupowalem konsole, a tu coraz wiecej gierek na 360tke, ktore gubia klatki. To nawet na pierwszym Xie bylo niedopuszczalne. Nie wiem, czy ktos z was pamieta RalliSport Chalange z Xbox'a 1. Dziwi mnie fakt, ze taka szpila nie jest kontynuowana, ktora graficznie i gamplayowo wszystkie te colinki zjadala na sniadanie i przynajmniej chodzila w 60 klatkach / s, bez zadnych spadkow. Edytowane 8 Maja 2009 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Najpierw umówmy się - Dirt to nie jest gra WRC!!!Co to za gra o tematyce WRC, w której nie da się śmigać slajdami???Hamowanie trwa ok. 2 sek z maksymalnej prędkości, samochody nie mają jakiegokolwiek ciężaru.Jeśli to ma być WRC to doda nie ma silikonów... Jeżeli ktoś ma teraz ochotę mnie zjechać za to co piszę, to najpierw proszę zweryfikować poglądy, poprzez (przedewszystkim) obejrzenie relacji z rajdu w tv i zagranie w Rallisport Challenge 2 (na xie) lub WRC4 (na ps2), lub Richard Burns Rally (obie konsolki).Wtedy dopiero proszę o odnoszenie się do mojej wypowiedzi. Jedynym plusem Dirta jest grafika. Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 ja na jedynce nie miałem zadnych zwolnień animacji ani chrupniec nawet klikająć "Y" i widząc kilka aut jadących na ekranie Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Jesli uderzasz w cos typu barierka, drzewo, itp i nie masz dropa to masz problem ze wzrokiem juz 44bronx - oraz model jazdy :>. Czysto i przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Fakt w jedynce modej jazdy rajdowkami to raczej byl na poziomie Colina jedynki, mam nadzieje, ze beda w stanie zrobic jakis realistyczny model jazdy, bo czasy swietnych rajdowek ( WRC 4 ah jaka to byla znakomita gra, RBR to wiadomo ) sie raczej skonczyly - sam sport przezywa wielki kryzys ( wiadomo, ze jak sie nie rozbije to wygra Loeb ) - 2 marki, ze 4 naprawde dobrych kierowcow to raczej kiepski material na gre, chociaz chcialbym kiedys ujrzec gre o WRC z Rajdem Polski Moze jak wprowadza S2000 jako standard w WRC to sport odzyska dawny blask i doczekamy sie godnych nastepcow serii WRC czy Ryszarda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Nowy trailer: http://uk.xbox360.ign.com/dor/objects/9497...d=2c81shudkdnn7 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawel3569 20 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Jeśli tak będzie wyglądać ta gra, razem z tymi poślizgami i kurzem z pod kół jak na samym początku to biorę w ciemno. Cholernie brakuje szutrowych wyścigów na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 (edytowane) Ten samochód na początku co robi kółeczko to prawdziwy jest ??? jak tak ma wygladac grafa to chyba zamowie preorder jak jakis bedzie. Edytowane 29 Maja 2009 przez Norbi13 Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Nie, on jest zapewnie renderwany, ale zapewniam cie ze z tego co widzialem wczesniej na wywiadze to grafika bedzie pierwsza klasa z reszta to widac w migawkach pozniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Jesli uderzasz w cos typu barierka, drzewo, itp i nie masz dropa to masz problem ze wzrokiem juz 44bronx - oraz model jazdy :> . Czysto i przyjemnie Hmmm...czysto i przyjemnie?WRC bez jakiegokolwiek poślizgu?Pograj w dobre gry o tej tematyce (niekoniecznie mega-realistyczne, wystarczy zagrać choćby w RC2 i WRC4, no i przedewszystkim wypadałoby obejrzeć relację w TV i zobaczyć, że w WRC poślizgi to podstawowa sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Gameplay: http://www.gamersyde.com/news_8010_en.html Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 4 filmiki z gejmpleju. http://www.xbox360achievements.org/news/ne...2-Gameplay.html gra wygląda świetnie. mocno trzymam kciuki za ten tytuł, bo jakoś brakuje mi typowo rajdowych wyścigów. pierwszego Dirta ograłem na PieCu, a Sega Rally ma chory poziom trudności : / Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 lista osiągnięć. http://www.xbox360achievements.org/game/co...2/achievements/ Cytuj Odnośnik do komentarza
pawel3569 20 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Wydają się ciekawe te acziwy. Kurna ja już odliczam dni do premiery Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 heh ja tak samo. już dawno nie grałem w naprawdę świetnego racera szutrowego. ostatnio tak naprawdę w WRC ostatnie jeszcze na PStwo. Dirt 2 zapowiada się naprawdę znakomicie. to nie może być słaba gra, jakąś taką dziwną pewność co do tego mam... Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Pare jest fajnych, reszta to tylko win,win,win Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 achivy nawet fajne i ciekawe, lepsze niż w jedynce. tylko trochę za dużo tego multi dali. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawel3569 20 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 I mam nadzieję, że acziwy będą zaliczane jak należy, bo w pierwszym Dircie nie wskoczył mi aczik za przejechanie 1000 mil w karierze mimo ze miałem blisko 1500 <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 bo na liczniku masz łączną sumę kilometrów, z kariery jak i trybu championship (w którym spoko kilometrów wpada). achiv liczy tylko i wyłącznie te z kariery i po jej ukończeniu trzeba jeszcze sporo najeździć żeby wpadło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi