zimzvm 36 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Blur faktycznie zapowiada się niezbyt ciekawie. natomiast w Spli/Second nie wierzę... mimo że robią to autorzy skądinąd genialnego Pure. inna sprawa, że to totalnie różne gry od Dirt 2. Dirt 2 zarządzi w swojej konkurencji i to nie tylko dlatego, że konkurencji jakby brak. tu wszystko jest naprawdę dopracowane, nie mogę się do niczego przyczepić po ograniu dema. Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Przede wszystkim osłabiony hamulec i menusy na plus, po pierwszym wyjściu z kampera miałem szczene na podłodze. Graficzka ładna, i w końcu możemy ładnie pojeździć bokami. Genialna gra. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 menusy fajne bo w sporej części skopiowali z Grida, tak samo jak i multi. bardzo dobrze bo tam to wszystko się sprawdziło i jest o niebo lepiej jak w jedynce. zwykły hamulec faktycznie lepiej działa, nie ma odczucia że rzuciło się kotwicę. to samo z ręcznym, jakoś tak lepiej działa i bardziej można nim się pobawić. Blur czy Split Second to raczej racery drugoplanowe a na dodatek z innej beczki więc po co tu o nich w ogóle wspominać Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Dirt 2 zarządzi w swojej konkurencji i to nie tylko dlatego, że konkurencji jakby brak. tu wszystko jest naprawdę dopracowane, nie mogę się do niczego przyczepić po ograniu dema. No wlasnie jaka inna gra jest w podobnych klimatach? Fuel? Nie, dlatego czekam na inna scigalke, Shifta oleje, Pure 2 nie zapowiedzieli wiec zostal mi w glowie Blur i Split. Z reszta preferuje wyscigi na ulicach Cytuj
orion50 632 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 RE-WE-LA-CJA tyle mogę powiedzieć po ograniu dema. KOZACKA grafika, fajny model jazdy, fajne trasy. Gra będzie genialna. Czekam na dema FM3 i NFS SHIFT Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Swietnie czuc mase samochodu, jak juz polecimy bokiem za mocno to nie ma zmiluj. Mnie troche rozczarowalo demo zawartoscia - BAJA mnie nie rozgrzala ani troche, trasa w Maroku fajna, ale czemu akurat dali Eclipsa, ktory za cholere sie z rajdami nie kojarzy ? Dla mnie to wyglada jakby zrobili demo specjalnie pod amerykanow Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Colin to się pewnie w grobie przewraca jak zobaczył ten model jazdy. Średnio mi się on podoba, zbyt arcadowy. Jednak sama gra efekciarska, ładna i fajnie pomyslana. Cytuj
szafajego 0 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 No niestety musze sie zgodzic. Co prawda jest o niebo lepiej niz w jedynce, ale i tak model jazdy nie przypomina nic a nic starych colinow. Do demo wrzucili baja i jakies kurde samochody nie wiadomo z jakiej klasy Nie dali zadnej trasy laczacej szuter z asfaltem i zadnej typowej czteronapedowki wrc. Troche szkoda bo chetnie sprawdzilbym jakies ciekawsze auto na takiej laczonej trasie. Mimo wszystko gra warta zakupu, ale jak dla mnie dopiero z drugiej reki, nie ma mowy zebym ja kupil w dniu premiery. BTW w zapowiedzi PSX Extreme jest playtes Dirt2, FM3 i SHIFTa. Ponoc 2 z dnich to hity, ciekaw jestem ktore... po ciuchu licze ze FM3 i SHIFT. Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Chodzi tam o FM3 i Dirt2, Shift to shit Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 zerkając na oceny z playtestów ta wypowiedź jednak dotyczyła NFS i FM3. przyznam, że zaskoczony jestem cokolwiek niewysoką notą dla Dirt 2... tylko (?) 7+. poza tym premiera Dirt 2 datowana jest na 25.09, a wg VGReleases grę powinniśmy zobaczyć w sklepach już 11.09. gra zaliczy jakąś obsuwę ? Cytuj
szafajego 0 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Chodzi tam o FM3 i Dirt2, Shift to shit Zartujesz? Serio tak pisza? :o Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 (edytowane) czyzby gra lazila w prawdziwym 1080p? bo tak mozna ustawic i takie info o grze jest na PS3 ma tylko 720p porownanie na TV FULLHD wychodzi na plus w strone X0... dziwi mnie tylko ze na teoretycznie slabszy sprzet robia lepszej jakosc te same gry niz na ten lepszy, pomijajac juz trudnosci w programowaniu PS3 bo juz na rynku jest dluzszy czas zeby mieli czas by to opanowac... Edytowane 21 sierpnia 2009 przez Juchy Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 a jeszcze niedawno idSoft oświadczyli, że to three sixty jest tym mocniejszym sprzętem ; ] Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Zartujesz? Serio tak pisza? :o To tylko moje skromne zdanie Nowego nr jeszcze nie dorwałem. zimzvm serio Dirt2 dostał 7+? To Shift w takim razie może z 5 Nie no wybaczcie mi to jechanie po NFSie ale nie lubię tej serii 8) Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Też jej nie lubię, ale po tej części chyba polubię Zartujesz? Serio tak pisza? :o Chodzi o Shift i Forze. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 oceny z playtestów... Dirt 2 - 7+ NFSS - 9 FM3 - 9+ jestem z Wami - nie wierzę już w serię NFS i nie sądzę, by jeden lepszy tytuł mi wiarę przywrócił. poza tym wybierając między NFSS a FM3 nie zawaham się ani chwili ; ] Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 (edytowane) a jeszcze niedawno idSoft oświadczyli, że to three sixty jest tym mocniejszym sprzętem ; ] jak widac zdania sa podzielone, ale chyba wiekszosc twierdzi ze PS3 mocniejsze, a jak widac praktyka co innego pokazuje w takich realiach ciekawiloby mnie o ile by lepiej wygladaly EXy z PS3 zrobione specjalnie pod X0 zapewne decydujace zdanie ktora konsola do jakiej gry silneijsza ma zwiazek na czym opiera sie silnik i z czego korzysta, czyli czy bardziej z mocy karty grafiki czy z procka, w GTA4 mozna bylo zauwazyc ze CPU mial najwieksze znaczenie... jak beda full porownam wszystkie wersje z wersja PCtowa w ustawianiach podobnych by zerknac czy to rzeczywiscie prawdziwe 1080p na X0... Edytowane 21 sierpnia 2009 przez Juchy Cytuj
szafajego 0 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Chodzi o Shift i Forze Dokladnie na taki duet po ograniu dema Dirt2 liczylem A co do wstepnych ocen FM3 i Shifta, to niezle, bedziemy miec pare doskonalych racerow na jesienne smutne wieczory Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 poza tym premiera Dirt 2 datowana jest na 25.09, a wg VGReleases grę powinniśmy zobaczyć w sklepach już 11.09. gra zaliczy jakąś obsuwę ? na Ultimie jest 25, na stronie Codies jest 11, na filmiku promującym demo widnieje 8, ciężko się połapać jak to w końcu będzie. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 08.09 to data w US&A w UE gra miała się pojawić 3 dni później, stąd moja konsternacja. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 fakt, zapomniałem że zawsze jest różnica kilku dni w premierach. ale to i tak nie wyjaśnia skąd ten 25'y, tym bardziej że na obecną chwilę tylko na utlimie widziałem pre-ordera. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 (edytowane) zapewne bedzie 25 bo juz wyciekla do sieci... Edytowane 21 sierpnia 2009 przez Juchy Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 skoro już wyciekła to tym bardziej premiera powinna być na początku września a nie pod koniec. 2 tyg różnicy to jednak trochę za dużo. na uk amazon wersje konsolowe mają być 11'ego a wersja pc dopiero 25'ego. zobaczymy na początku miesiąca, może wtedy coś się wyjaśni i pojawi się więcej ofert. Cytuj
wrog 609 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Data dla Europy kontynentalnej to 10 września, UK 11 września, USA 8 września. W połowie lipca były ujawnione przez Codemasters. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 myslalem ze piszecie o 25 sierpnia jak o wrzesniu to tak jak pisze wrog... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi