Skocz do zawartości

Colin McRae: DiRT 2

Mastah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przyznam szczerze, że nie wiem.

Throwdowny się na pewno nie liczą do tej setki.

najlepiej będzie jak policzysz wszystkie eventy. jeśli jest ich równe 100, tzn. że ani X Games ani turniej CMR nie są liczone do tego acziwa.

Opublikowano

Hm, jak to jest. Przerwałem jeszcze 1 event (składający się z 3 wyścigów) i w statsach mam: 74 races / 70 wins. Po przejściu eventa nadal mam 4 'brakujące'. Dopiero później sprawdziłem, że achievement jest za wygranie 100 EVENT'ów. Czyli rozumiem, że w eventach składających się z kilku wyścigów mogę być drugi i wtedy i tak mi ten achievement ze 100 eventami zostanie zaliczony? ;)

Opublikowano

Pograłem trochę i stwierdzam, że nowy DiRT jest dużo lepszy od Shifta. DiRT to najlepszy arcade racer w jakiego grałem, zaś Shift to takie najgorsze niewiadomoco. Jedna rzecz jaka mnie irytuje w grze Codies to trochę przegięte poślizgi. Praktycznie na każdej powierzchni samochód zachowuje się jak na lodzie, w poprzedniej części było to lepiej rozwiązane.

Opublikowano

te dwa dodatki to nic innego jak "skróty". za jedynie 800 msp łącznie natychmiast odblokowujesz wszystkie trasy & samochody, co zresztą i tak zrobisz po prostu grając w tą grę. jak dla mnie @#$%^ warte. mam tylko nadzieję że wypuszczą jakiś sensowny dlc do tej zacnej gry, póki co w wacka tną.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

możesz co najwyżej stworzyć lobby z ekipą z grupy i wtedy stadem dołączyć do reszty. okrążenia to już random. tak działa world tour. w jam session jest więcej opcji do ustawień i możesz pobawić się tylko z ekipą bez obcych.