Lalalilo 3 Opublikowano 27 kwietnia 2010 Opublikowano 27 kwietnia 2010 Tak też zrobiłem. Bardzo pomógł mi link do tego amerykańskiego forum. Dzięki za info. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 (edytowane) Pojawił się preorder na Ultimie w bardzo atrakcyjnej cenie. Poradnik, OST i ładne pudełko kuszą. Chyba GoWIII kupię później na wakacje i zamówię DS. Słyszałem, że jest bardzo wymagający, ale myślę, że dam radę. Spodobał mi się mroczny klimat i system walki, a fakt iż obecnie developerzy RPG często odwołują się do tej gry o czymś świadczy. Edytowane 29 kwietnia 2010 przez MajorZero64 Cytuj
Dev1983 1 Opublikowano 6 maja 2010 Opublikowano 6 maja 2010 Osobiscie polecam Demons Soula,gra jest wymagajaca,lecz zarazem bardzo wciagajaca i trudna,a jeszcze lepsza jest przez online.Tylko zamawiac.Pozdrawiam Cytuj
Lalalilo 3 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Mam jeszcze takie oto pytanie. Czy warto upgradeować broń w tej grze? Chodzi mi konkretnie o używanie shardów do upgrade mieczy, tarcz itp itd. Czy to bez sensu bo i tak później grze znajdzie się lepsze (ewentualnie forge z demon souls się zrobi). Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 i tak musisz upgrade broni zrobic zeby złączyc je z demon souls. warto robić upgrade ogólnie - pamietaj zeby uzywac odpowiednich kamieni do odpowiednich broni (bo inne kamienie dają inne bonusy do statsów). Zobacz sobie tu co i jak - http://demonssouls.wikidot.com/ Cytuj
Lalalilo 3 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 (edytowane) Tak sobie kombinuje, ale z drugiej strony boję się że zaraz za rogiem znajdę jakąś fajniejszą broń i to w nią bardziej warto zainwestować. I ciągle się głowię, inwestować czy nie. Edytowane 12 maja 2010 przez Lalalilo Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 no to masz spis broni które są w grze, zobacz sobie i zaplanuj wszystko... Cytuj
Tawrosz 0 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 Mam pytanie do posiadaczy wersji USA, czy w tej wersji na 210 slv też są takie problemy z pograniem w coopie? Gram na azjatyckiej i sa takie dni że pare razy się pomoże ale częściej przez godzine żadnego wezwania, fuck nawet BP-a żadnego, strasznie to irytuje i zniechęca Cytuj
nightrunner 8 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 Dziwisz się? Mogę się założyć, że osobom po prostu nie chce się tyle levelować postać (ja jestem tego przykładem). IMO najlepiej dopakować postać do ok. 80-100 levelu i na tym się zatrzymać - gwarantuje to bardzo dużą ilość niebieskich fantomów jak i czarnych (przynajmniej tak było w moim przypadku). Cytuj
Dev1983 1 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 (edytowane) Ja mam wersje amerykanska,level 168 i nie nazekam.tyle ze trzeba grac tak po 22 bo wtedy dopiero zaczyna sie zabawa z phantonami.Heheh a czesto gram jako black phantom...i levelu nie mam zamiaru juz podwyzszac Edytowane 15 maja 2010 przez Dev1983 Cytuj
Tawrosz 0 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 Hmm taki lvl nabiłem na samym koopie, bez grindu i jakoś szkoda będzie marnować te biedne duszyczki żeby tylko nie podskoczyć w slv, ehh trudno dzięki za odpowiedź Cytuj
P_P 1 Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 a ja mam takie pytanie, czy ktoś wie czy wszystkie wersje dzialaja na tych samych serwerach, czy jak mam wersje chinska to raczej nie spotkam polakow? a moze mial ktos wersje i chinska i us i wie czy mozna jakos odpalic postac z jednej wersji na drugiej ? Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 a ja mam takie pytanie, czy ktoś wie czy wszystkie wersje dzialaja na tych samych serwerach, czy jak mam wersje chinska to raczej nie spotkam polakow? a moze mial ktos wersje i chinska i us i wie czy mozna jakos odpalic postac z jednej wersji na drugiej ? Mam obie wersje - oczywistym jest, że serwery jak i save'y nie są kompatybilne. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 (edytowane) Cholera, jak tylko słyszę tę nutę to mam ochotę złapać za meat cleaver'a i ponownie zacząć polowanie na dusze! Kapitalna gra - najlepsze co spotkało PlayStation3 od premiery "Let strength be granted, so the world might be mended, So the world might be mended..." Edytowane 9 czerwca 2010 przez stoodio Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 Ja już nie mogę się doczekać mojej paczki z Ultimy. Black Phantom Edition rula, dobrze, że nie kupowałem u Cenegi... Cytuj
palomino21 0 Opublikowano 11 czerwca 2010 Opublikowano 11 czerwca 2010 witam.ogolnie to jestem biednym studentem medycyny ktory wlasnie siedzi po uszy w shicie do wkucia->jednakze (chyba znak od Jesusa)sesja konczy sie 23 a zaraz po niej premiera ds...jestem zapalonym rpg-owcem,poziomy trudnosci bla bla nie dzialaja na mnie.maga klimatowa gra sie zdaje byc do tego unikalny system walki i online.zamowilem juz black phantoma edycje i czekam.CZYTUJE duzo na forach o grze porady jednak mam jedno najwazniejsze zapytanie:jaka klase wybrac na poczatku gry??preferuje:jakiegos pakera z mieczem tarcza ktory kazdy spor ma zamiar rozwiazywac silowo,czarowanie to jedynie jakeis heal wzmocnieniea i koniec bez "przesadyzmu"jaka postac polecacie.slyszalem o royalu i temple knight??templem latwiej na poczatku ale pozniej dupa nie wiem chce postac na dluzsze posiedzenie by nie okazalao sie ze na poczatku popelnilem blad...a moze wszystko to dupa i trzeba jakiegos maga wybrac...z gory thx za pomoc!!pozdrawiam Cytuj
adi 189 Opublikowano 11 czerwca 2010 Opublikowano 11 czerwca 2010 Najprościej zacząć Royalem, ale wtedy tracisz w zasadzie wszystkie zalety gry-idziesz i nawalasz czarem dystansowym. Do walki na krótki dystans fajny jest Wanderer-bardziej zwinny od Temple Knighta,łatwe uniki, aczkolwiek dwa-trzy trafione strzały i leżysz Cytuj
palomino21 0 Opublikowano 11 czerwca 2010 Opublikowano 11 czerwca 2010 zwinnosc to najwazniejsza umiejetnosc w tej grze??nie da rady tak ze mam pakera i tez uniki stosowac??czytalem ze tym Wandererem i Thiefem wlasnie najtrudniej sie gra>>?? z gory thx za odpowiedz Cytuj
LukaszMPower 0 Opublikowano 22 czerwca 2010 Opublikowano 22 czerwca 2010 Chodza pogloski ze wersja EU ma byc gorsza,slabsza niz te co obecnie sa na rynku.Aktualnie mam wersje US. Mysle kupic EU ale sa te dwa problemy.1 ze ma byc gorsza a 2 ze trofea z US nie beda dzialac na EU. Czy to jest pewne? Cytuj
izon 995 Opublikowano 22 czerwca 2010 Opublikowano 22 czerwca 2010 Chodza pogloski ze wersja EU ma byc gorsza,slabsza niz te co obecnie sa na rynku.Aktualnie mam wersje US. Mysle kupic EU ale sa te dwa problemy.1 ze ma byc gorsza a 2 ze trofea z US nie beda dzialac na EU. Czy to jest pewne? A po co Ci wersja eu skoro masz us ? Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 22 czerwca 2010 Opublikowano 22 czerwca 2010 W jakim sensie ma być gorsza? Nie pokoi mnie ta wiadomość ponieważ zamówiłem BFE na Ultimie... Cytuj
LukaszMPower 0 Opublikowano 22 czerwca 2010 Opublikowano 22 czerwca 2010 slyszalem ze ma byc lekko okrojona ale to pewnie jakas sciema.A to z wersjami to wazne bo majac wersje US nie pogram z ludzmi ca ma wersje EU Cytuj
izon 995 Opublikowano 22 czerwca 2010 Opublikowano 22 czerwca 2010 slyszalem ze ma byc lekko okrojona ale to pewnie jakas sciema.A to z wersjami to wazne bo majac wersje US nie pogram z ludzmi ca ma wersje EU Serio ?! Szkoda że wcześniej o tym nie wiedziałem bo właśnie wczoraj nabyłem wersje US Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 22 czerwca 2010 Opublikowano 22 czerwca 2010 Jakieś pewne info? Link? Nie wierzę w takie gadanie dopóki nie zobaczę. Cytuj
bobi 0 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Ta gra nie jest trudna, ją trzeba po prostu zrozumieć. O ile kilkanaście lat temu była by to całkiem normalna gra, tak w czasach gdy jesteśmy rozpieszczani przez każualowy poziom trudności starcie z DS może być problemem, gra nie wybacza błedów. To jaką klasą zagrasz zależy wyłącznie od Ciebie, ja zaczynając wybrałem knighta całą grę skończyłem bez magi. Prawdą jest jednak to że po 3-4 new game plus to że masz cały pasek hp nic nie znaczy i liczy się jedynie to jak szybko się rolujesz. 'Zwinność' zwiększa możliwość ładowności Ekwipunku który masz na sobie więc siłą rzeczy możesz nosić ciężką zbroję i rollować się w niej jak byś nic nie miał. Jednak serio po 3-4 przejściu sam dojdziesz do wniosku że lepiej ściągnąć zbroje i biegać 'nago'. Gra magiem jest najłatwiejsza jednak traci się cały urok z tej produkcji tak więc polecam, wanderera lub knighta ; d Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi