Dark Serge 80 Opublikowano 21 lipca 2010 Opublikowano 21 lipca 2010 No tak, i każdy nastepny jest trudniejszy od poprzedniego Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 21 lipca 2010 Opublikowano 21 lipca 2010 (edytowane) No kur.wa, zbijam Character Tendency z PW do PB, postanowiłem, że na start ubiję tego Blue Phantoma w Nexus. Nie zauważyłem tylko, że zamiast Soul Arrow naparzam Soul Rayem i niechcący wyłapał Boldwin :]. Zrobił się agresywny i musiałem go ubić. Dobrze, że do zabicia mam tylko False Kinga, bo nie miałbym się gdzie w ziółka i przyprawy zaopatrywać. PS: Na jakim levelu w miarę bezpiecznie można zacząć NG+? Edytowane 21 lipca 2010 przez Khadgar Cytuj
Les777 124 Opublikowano 21 lipca 2010 Opublikowano 21 lipca 2010 Obejrzałem kilka filmików z gejmplejem i... zapragnąłem mieć PS3:P Ale powiedzcie mi, co on ma (pipi)a na łbie: http://www.youtube.c...h?v=izva4rvO_6I Dużo jest tam takich kwiatków? Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 21 lipca 2010 Opublikowano 21 lipca 2010 Nie, dodatkowo ciężko to zdobyć. Tak po za tym to gra jest poważna. xD Cytuj
Grabol 0 Opublikowano 23 lipca 2010 Opublikowano 23 lipca 2010 Hej! Czy możecie mi wyjaśnić na czym polega souls farming w kooperacji, przy pomocy soul ray? Jak to jest, że ten poszkodowany nie traci na levelach? Trzeba w odpowiednim momencie wyłączyć grę, czy jak...? Level 712 - jakaś masakra!!! Cytuj
masaKRATOS 816 Opublikowano 23 lipca 2010 Opublikowano 23 lipca 2010 DRODZY FORUMOWICZE POTRZEBUJE WASZEJ POMOCY. Chciałbym bardzo przeczytać recke DS . Mógłby ktoś wrzucić skany recenzji na forum 1 Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 23 lipca 2010 Opublikowano 23 lipca 2010 DRODZY FORUMOWICZE POTRZEBUJE WASZEJ POMOCY. Chciałbym bardzo przeczytać recke DS . Mógłby ktoś wrzucić skany recenzji na forum to chyba podpada pod regulamin, wejdź na metacrics(tak to się piszę?) i masz tam recenzje. Poległ Smoczy bóg(ciekawe czy gdybym ciągle strzelał w ten "róg" to też by padł) i zdobyłem zajefajny miecz . Na początku było trudno ale się oswoiłem . teraz szkieletory padają nawet jak mam tego potwora na spółkę z tarczą. przy okazji: poległ też stary bohater:>. i mam pytanie: jaki trza mieć level aby z Doranem(tym w krypcie za czerwonookim rycerzem z włócznią) walczyć na równi? bo mam chyba coś koło 45. Cytuj
zwolak6 4 Opublikowano 23 lipca 2010 Opublikowano 23 lipca 2010 DRODZY FORUMOWICZE POTRZEBUJE WASZEJ POMOCY. Chciałbym bardzo przeczytać recke DS . Mógłby ktoś wrzucić skany recenzji na forum to chyba podpada pod regulamin, wejdź na metacrics(tak to się piszę?) i masz tam recenzje. Poległ Smoczy bóg(ciekawe czy gdybym ciągle strzelał w ten "róg" to też by padł) i zdobyłem zajefajny miecz . Na początku było trudno ale się oswoiłem . teraz szkieletory padają nawet jak mam tego potwora na spółkę z tarczą. przy okazji: poległ też stary bohater:>. i mam pytanie: jaki trza mieć level aby z Doranem(tym w krypcie za czerwonookim rycerzem z włócznią) walczyć na równi? bo mam chyba coś koło 45. Chcesz go zabić czy tylko po Demonbrand? Cytuj
zwolak6 4 Opublikowano 24 lipca 2010 Opublikowano 24 lipca 2010 po trofeum:> Przygotuj się na to że będziesz mu zabierał śmieszne ilości zdrówka i walka będzie długa( ja tak miałem walcząc knightem) Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 24 lipca 2010 Opublikowano 24 lipca 2010 hmmm... a jakiej broni najlepiej użyć? Cytuj
zwolak6 4 Opublikowano 24 lipca 2010 Opublikowano 24 lipca 2010 hmmm... a jakiej broni najlepiej użyć? http://demonssouls.wikidot.com/walk1-1-oldking Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 24 lipca 2010 Opublikowano 24 lipca 2010 a jeszcze jedno w sprawie broni: mówi się że z duszy demona(Vanguarda np.) można zrobić broń. Po pokonaniu Dragon god'a poszedłem do Eda a on mnie poprosił o duszę Flamelungera. Dałem bo myślę że potem dostanę z niego broń, ale kiła. Mógłby mi ktoś powiedzieć jak zrobić broń z duszy demona? Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 24 lipca 2010 Opublikowano 24 lipca 2010 Ehh, http://demonssouls.wikidot.com/trophy-weapons Duszą Flamelurkera Ed pali w piecu. Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 24 lipca 2010 Opublikowano 24 lipca 2010 Już to wiem, ale co zrobić? Mam duszę ale nigdzie nie widzę opcji: "Zrób broń z demonicznej duszy"(czy coś w tym stylu...). Ja wiem że z Vanguarda dostanę topór, ale co zrobić żeby ten topór zrobić? Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 24 lipca 2010 Opublikowano 24 lipca 2010 Gadasz z Edem, żeby zrobić Dozer Axe, musisz mieć topór +6. Wszystko jest napisane na wiki. Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 25 lipca 2010 Opublikowano 25 lipca 2010 heh, ale heca, walczę z Penetratorem, i tak mieczem śmignąłem że o Biorra przez przypadek zahaczyłem ten na mnie i trza na dwa fronty walczyć ale to co zobaczyłem po walce z nimi sprawiło że poweselałem: ZBROJA BIORRA! szkoda tylko że ciągle się z Doranem siłuję i dziwna sprawa: wziąłem ten miecz od króla i na szkieletory! CIACH -19 HP! Chciałbym wiedzieć jak to się dzieje że on mi ty (pipi) zabiera 80% życia... Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 25 lipca 2010 Opublikowano 25 lipca 2010 (edytowane) Damage Demonbrandta, Soulbrandta i Northern Regalia jest zależny od CT. E: Właśnie zacząłem NG+. Krzyżyk na drogę, Phalanx był banalny, ale potem w 3-1 poległem ładnych parę razy. Nieźle się zdziwiłem, jak boss, który za pierwszym podejściem był jednym z najłatwiejszych zaczął nakur.wiać mnie Soul Rayami. Edytowane 25 lipca 2010 przez Khadgar Cytuj
szymek_maniak 2 Opublikowano 26 lipca 2010 Opublikowano 26 lipca 2010 siema ! ja ta gre bede mial w środe. Kto chce pograc CO-OP to dawac ID ! muj ID szymus dodawac mnie. Mam pytanie, chcę byc knightem i nie wiem za bardzo jakie atrybuty mam ulepszać. Doradzicie mi ? Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 26 lipca 2010 Opublikowano 26 lipca 2010 siema ! ja ta gre bede mial w środe. Kto chce pograc CO-OP to dawac ID ! muj ID szymus dodawac mnie. Mam pytanie, chcę byc knightem i nie wiem za bardzo jakie atrybuty mam ulepszać. Doradzicie mi ? mój nick masz obok, a co do gry: jeśli grasz knightem czyli w zwarciu to ja daję w strenght i zdrowie(ni pamiętam jak to się nazywa) i od czasu do czasu w dexterity i umiejętność nad strenght i czasami w umiejętność której znaczek to 2 pazury(Faith chyba). Ale zanim z kimkolwiek pograsz musisz samodzielnie zabić demona Phalanxa. Cytuj
zwolak6 4 Opublikowano 26 lipca 2010 Opublikowano 26 lipca 2010 (edytowane) W strenght od pewnego momentu już nie warto pakować bo po prostu ta statystyka przestaję rosnąć. Jeśli chodzi o knighta to najlepiej obczaić sobie jaki ekwipunek do niego chcemy. Wymagane statsy podbić a później już tylko w vitality i endurance pakować. EDIT: Black Phantom Edtion to limitka wydania europejskiego? Edytowane 26 lipca 2010 przez zwolak6 Cytuj
szymek_maniak 2 Opublikowano 26 lipca 2010 Opublikowano 26 lipca 2010 (edytowane) muj kumpel ma to wydanie i mowi ze jest EU, wiec mysle ze tak a ciężki jest ten demon ?? Edytowane 26 lipca 2010 przez szymek_maniak Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 26 lipca 2010 Opublikowano 26 lipca 2010 wg mnie łatwiejszy od Monster Huntera:P(czyli trudny:P), jedynie te dusze są problemem bo nie da się ich zachować a po śmierci je tracisz i musisz wrócić do miejsca w którym zginąłeś, a jak znowu zginiesz, to tracisz tamte. a tak na serio: zbieram ekipę ludzi na Alanta i niebieskiego smoka, jeśli to nie problem to przydałby się HS. wszystkie fantomy wybite, tylko smok i król. mam 63 lvl. chętni? Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 27 lipca 2010 Opublikowano 27 lipca 2010 wtf? zero chętnych? chyba nie chcecie mi wmówić że nie odwiedzaliście tego tematu od wczoraj? a na Dorana byście pójść nie chcieli? Cytuj
Vril_Dox 152 Opublikowano 27 lipca 2010 Opublikowano 27 lipca 2010 Chętnie rozegram partyjkę ale mam wersję azjatycką. Ma ktoś z nowych graczy tą wersję bo starzy wyjadacze to pewnie już są na wysokim lvl'u? Miło by było sobie przypomnieć bo przestałem grac jak mi 60-tka padła na YLOD i save poszedł w otchłań a nawet nie skończyłem DSa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi