szymek_maniak 2 Opublikowano 30 lipca 2010 Opublikowano 30 lipca 2010 (edytowane) początkowi do pogrania co-op dodawac mnie, ID:szymus. Mam level 27 Edytowane 2 sierpnia 2010 przez szymek_maniak Cytuj
Les777 124 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 Pamięta ktoś, w którym numerze była recenzja? Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Opublikowano 1 sierpnia 2010 czary to niezła sprawa zwłaszcza taki Fire Spray. Cytuj
szymek_maniak 2 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Opublikowano 2 sierpnia 2010 mam problem, otóż nie moge wejść do 1-3 (jest na bramie taka mgła) Cytuj
zwolak6 4 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Opublikowano 2 sierpnia 2010 mam problem, otóż nie moge wejść do 1-3 (jest na bramie taka mgła) Nie przejdziesz jej dopóki nie zabijesz jakiegokolwiek archdemona. Cytuj
szymek_maniak 2 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Opublikowano 2 sierpnia 2010 (edytowane) a gdzie są te archdemony ? to jest ostatni demon do zabicia w kamieniu ? Edytowane 2 sierpnia 2010 przez szymek_maniak Cytuj
zwolak6 4 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Opublikowano 2 sierpnia 2010 a gdzie są te archdemony ? To jest ostatni boss z każdej lokacji. W x-3 każdego świata jest archdemon Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Opublikowano 2 sierpnia 2010 (edytowane) oprócz 1, bo tam są aż cztery demony i 3 dodatkowe szymus- mam już 38lvl, bijemy bossa 2-2? Edytowane 2 sierpnia 2010 przez gkihdghdhj Cytuj
szymek_maniak 2 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Opublikowano 2 sierpnia 2010 (edytowane) dzięki napisałem ci wiadomosc na ps3 ze boli mnie z nerwów brzuch po tej grze ale wytrzymam, mozemy ubić, ale jak znowu nie bede mugl w nocy spac to chyba juz w tagre nie zagram kiedy bedziez na ps3 ? Edytowane 2 sierpnia 2010 przez szymek_maniak Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Opublikowano 2 sierpnia 2010 za pół godzinki. Macie jakieś fajne miejsca na farmienie? za pół godzinki. Macie jakieś fajne miejsca na farmienie? za pół godzinki. Macie jakieś fajne miejsca na farmienie? Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Opublikowano 2 sierpnia 2010 a niech to! zabiłem wszystkie demony, NG+ i ja nie mogę. trza zacząć nową grę, to ponad moje siły... aha: pomógł by mi ktoś z tymi trofeami od broni? ja chwile bym potrzymał i zwrócił... Cytuj
szymek_maniak 2 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Opublikowano 2 sierpnia 2010 tu masz : http://demonssouls.wikidot.com/trophy-weapons Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Opublikowano 2 sierpnia 2010 (edytowane) tu masz : http://demonssouls.w.../trophy-weapons to daj ID tej wikipedii... Edytowane 2 sierpnia 2010 przez gkihdghdhj Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Opublikowano 2 sierpnia 2010 to ironia... chodzi o to że niektóre bronie od kowala wymagają kamieni typu bladestone, faintstone i.t.p., mi się nie chce szukać i prosiłbym kogoś kto ma żeby mi dał tym mieczem chwile pomachać i być może trofeum by wpadło. Cytuj
szymek_maniak 2 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Opublikowano 2 sierpnia 2010 ja mam jakies kamienie muglbym ci pozyczyc Cytuj
szymek_maniak 2 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Opublikowano 2 sierpnia 2010 mozesz nie oddawac ale nie wiem czy mam te co szukasz Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 3 sierpnia 2010 Gra jest zacna. Jak na razie gra jednak ma odpoczynek, bo przysłano mi Blur-a więc DS na jakiś czas idzie w odstawkę. Jak na razie mam w World 1 zaliczone wszystko do bossa FK, cały StoneFang Tunnel i W Tower of Lataria pokonanego Fools Idola. Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Opublikowano 3 sierpnia 2010 byliby chętni na NG+? mam 71 level bodajże. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 czemu we wszystkich sklepach w UK sa tylko preodredy na ta gre? Data wydania to 20.08? ;] W pl juz chyba byla premiera nie? to strategy guide z phantom edition to jakies fajne czy nie? Cytuj
zwolak6 4 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 czemu we wszystkich sklepach w UK sa tylko preodredy na ta gre? Data wydania to 20.08? ;] W pl juz chyba byla premiera nie? to strategy guide z phantom edition to jakies fajne czy nie? O ile dobrze pamiętam to niedawno był news że w UK cały nakład poszedł. Cytuj
Guts 7 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 czemu we wszystkich sklepach w UK sa tylko preodredy na ta gre? Data wydania to 20.08? ;] W pl juz chyba byla premiera nie? to strategy guide z phantom edition to jakies fajne czy nie? O ile dobrze pamiętam to niedawno był news że w UK cały nakład poszedł. A Polska dzięki wspaniałej Cenedze ma od samego początku wersję podstawową za absurdalnie niską cenę, 179 zł ;] Cytuj
Rokkyu 4 Opublikowano 5 sierpnia 2010 Opublikowano 5 sierpnia 2010 czemu we wszystkich sklepach w UK sa tylko preodredy na ta gre? Data wydania to 20.08? ;] W pl juz chyba byla premiera nie? to strategy guide z phantom edition to jakies fajne czy nie? O ile dobrze pamiętam to niedawno był news że w UK cały nakład poszedł. A Polska dzięki wspaniałej Cenedze ma od samego początku wersję podstawową za absurdalnie niską cenę, 179 zł ;] Auć, nagle na Zavvi.com z 35 funtów zrobiło się ?49.95... A co do strategy guide: dla nooba całkiem przydatne (ja łyknąłem całość prócz walkthrough, bo nie chciałem psuć sobie zabawy). Soundtracku nawet nie wyjąłem z okładki, a artbook przewertowałem w 20 sekund. W sumie wyczyściłem NG+ i nie wiem co robić... pozostało już tylko zmienianie tendencji i zbieranie kamyków. Gdyby nie online to byłoby w cholerę nudno. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi