gkihdghdhj 354 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Opublikowano 6 sierpnia 2010 (edytowane) dzisiaj padła Old King Doran... niby wszystko fajnie, ale teraz mi tendencja świata spadła i wszyscy wrogowie w 1 są zayebiście silni. trudno, ide oddać Makoto jemu właścicielowi, pajac mnie zaatakował to trza się bronić i go zabiłem, to tutaj też mi tendencja spadła. nic tylko Geraltowe "pięknie, k(pipi), pięknie"... Edytowane 6 sierpnia 2010 przez gkihdghdhj Cytuj
Pablo. 0 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Mam mały problem. Mianowicie po uwolnieniu Yurta w 3-2 nie zabiłem go na miejscu gdyż gdzieś wyczytłem że lepiej zabić go w Nexusie.Wróciłem wiec do Nexusa Yurt miałbyć na piętrze po prawej stronie a tu ani śladu po nim. Teraz co wejde do Nexusa to latam i sprawdzam czy wszyscy npc-e żyją.Dlaczego Yurta niema tam gdzie ma być? Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Opublikowano 7 sierpnia 2010 (edytowane) Hum... z tego co pamiętam, trzeba chyba ubić wpierw boss'a a następnie wrócić do Nexus'a. Yurt nie zabija random'owy sposób tylko według określonego schematu: jedno morderstwo na każdego zabitego boss'a. Edytowane 7 sierpnia 2010 przez stoodio Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Tak, po pierwszym bosie nikt jeszcze nie ginie. Pojawiają się tylko 2 trupy, z których można znaleźć dusze. Yurt jest dosyć mocny, ma kozacką zbroję i jego zabicie NIE obniża CT. Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Tak, po pierwszym bosie nikt jeszcze nie ginie. Pojawiają się tylko 2 trupy, z których można znaleźć dusze. Yurt jest dosyć mocny, ma kozacką zbroję i jego zabicie NIE obniża CT. mocny? to cienias, spodziewalem sie po nim duzo wiecej, podobnie jak po bossie w 3-2... Cytuj
Pablo. 0 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Ja właśnie bossa w 3-2 nie mogę ubić juz któreś podejście i bez rezultatu. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Tak, po pierwszym bosie nikt jeszcze nie ginie. Pojawiają się tylko 2 trupy, z których można znaleźć dusze. Yurt jest dosyć mocny, ma kozacką zbroję i jego zabicie NIE obniża CT. mocny? to cienias, spodziewalem sie po nim duzo wiecej, podobnie jak po bossie w 3-2... O ile zgodzę się, że dla kogoś kto dotarł do Yurt'a, zgładzenie go nie stanowi większego wyzwania, tak jestem ciekaw jak wyglądał w Twoim przypadku przebieg walki z Maneater'em... Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Opublikowano 7 sierpnia 2010 O Maneater dawał w kość, pokonałem go dopiero z pomocą innego gracza. Graliście jako Old Monk. Mi się udało! Fajnie było być przez moment bossem i pokonać innego playera. Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Tak, po pierwszym bosie nikt jeszcze nie ginie. Pojawiają się tylko 2 trupy, z których można znaleźć dusze. Yurt jest dosyć mocny, ma kozacką zbroję i jego zabicie NIE obniża CT. mocny? to cienias, spodziewalem sie po nim duzo wiecej, podobnie jak po bossie w 3-2... O ile zgodzę się, że dla kogoś kto dotarł do Yurt'a, zgładzenie go nie stanowi większego wyzwania, tak jestem ciekaw jak wyglądał w Twoim przypadku przebieg walki z Maneater'em... za pierwszym razem go pokonalem: sword of searching i jakaś mocna tarcza. pierw od tylu weza uciac, i potem cialem az stamina nie spadla do zera(u mnie taka seria zabiera ~1000 hp, a miecz ten jest szybki jak diabli i zabiera malo staminy). zanim drugi dolecial pierwszy gryzł ziemie. tylko przy 2 raz balem sie o zdrowie. powtarzam: są chetni na NG+ to pisac:heros123456789 Cytuj
sznajder 2 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Opublikowano 10 sierpnia 2010 panowie pytanie mam, bo zapomniałem już-jak walczyć bronią np Halberd używając obu rąk,w sensie trzymając ją oburącz. Z góry dzięki za pomoc Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 10 sierpnia 2010 panowie pytanie mam, bo zapomniałem już-jak walczyć bronią np Halberd używając obu rąk,w sensie trzymając ją oburącz. Z góry dzięki za pomoc Trójkąt. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Setki razy to pytanie pewnie padlo, ale jaka postacia najlepiej zaczac przygode z DS zebym nie dostal w(pipi) od razu ;[. Wiecie poznanie systemu, smiganie i nie giniecie co chwile ;] Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Opublikowano 10 sierpnia 2010 knight lub royalty to chyba najlepszy wybór na poczatek. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Ja gram Knightem i jest ok, a i tak później masz tyle dusz, że spokojnie można rozwinąć postać według własnych upodobań. Cytuj
Les777 124 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Opublikowano 10 sierpnia 2010 A czy klasa postaci ma znaczenie w dłuższej perspektywie? Czy tylko chodzi o startowe atrybuty i ekwipunek, a później można właściwie zrobić co się chce? Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Opublikowano 10 sierpnia 2010 pozniej mozna robic co się chce. klasa jest nic nie warta poźniej Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Opublikowano 14 sierpnia 2010 (edytowane) no niestety jestem miękka faja. porwałem się na ten tytuł no i mnie przerasta choć stary wyjadacz jestem. mam pytania: 1) podczas misji treningowej zginąłem podczas walki z bossem, trafiam do nexusa i jestem duchem. jak mam wrócić i odzyskać ciało? teleportowac moge sie tylko do pierwszej lokacji... 2) jak tworze nową postać od razu wrzuca mnie do nexusa bez misji treningowej w postaci ducha, tak powinno byc? Edytowane 14 sierpnia 2010 przez Orzeszek87 Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Opublikowano 14 sierpnia 2010 no niestety jestem miękka faja. porwałem się na ten tytuł no i mnie przerasta choć stary wyjadacz jestem. mam pytania: 1) podczas misji treningowej zginąłem podczas walki z bossem, trafiam do nexusa i jestem duchem. jak mam wrócić i odzyskać ciało? teleportowac moge sie tylko do pierwszej lokacji... 2) jak tworze nową postać od razu wrzuca mnie do nexusa bez misji treningowej w postaci ducha, tak powinno byc? 1) Żeby odzyskać ciało musisz zabić 1. bossa. Do tutoriala nie możesz wrócić, bossa będziesz miał szansę ubić. 2) Chyba da się włączyć samouczek, ale po co? Zasadniczo twórcy gry chyba zakładają, że gracz dostanie wpier.dol od Vanguarda, choć zabicie go jest możliwe(choć ja akurat zdechłem po 10 sekundach). Cytuj
eunebzipula 0 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Cialem sie tak nie przejmuj... 80% czasu gra sie jako dusza a w pozniejszym etapie jak rozwiniesz postac jest najlepsza zabawa gdy niemasz ciala ( inwazja na inne swiaty, pomaganie nowym graczom ) pamietaj ze pierwsze 10 godzin jest najgorsze pozniej jest coraz lepiej nawet sam musze sie teraz zabijac,zeby powalczyc z innymi.jak cos to sluze pomocą- psn id- eUnEbZipULa_pl. Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Cialem sie tak nie przejmuj... 80% czasu gra sie jako dusza a w pozniejszym etapie jak rozwiniesz postac jest najlepsza zabawa gdy niemasz ciala ( inwazja na inne swiaty, pomaganie nowym graczom ) pamietaj ze pierwsze 10 godzin jest najgorsze pozniej jest coraz lepiej nawet sam musze sie teraz zabijac,zeby powalczyc z innymi.jak cos to sluze pomocą- psn id- eUnEbZipULa_pl. dzieki za pomoc :potter: ja naleze do tych zawziętych wiec pomecze sie troche Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 haha ale jaja. NG++, walka ze smokiem a tu nagle fantom przylatuje i pisze wiadomość: SOUL SUCK ME!! przyłazi bez broni i zbroi! to ja soulsuckerem wysysam jego dzusze i PÓŁTORA MELONA DUSZ ZAROBIŁEM!!!! a potem nawet pozwolił się zabić! oby więcej takich ludzi:) KHAGDAR- jaki masz lvl? może pogramy razem na NG++? ja ma 133 jakby co. Cytuj
eunebzipula 0 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 elo ja mam 70 lev , i zamierzam przejsc tą giere ze 6 razy wiec jak jest jakis chętny do wspolnych akcji to dawac znac ! PS. ostatnio podczas ''wydawania pkt exp, , u black panienki stalem na przeciw jej i gdy odkladalem pada nacisną sie przycisk R2.... jak dostala strzala z mojej super axe w łeb to zostalo jej 1% energi , uff ale szczescie duzo nie braklo a mial bym - new game..... Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 W tamtym tygodniu skończyłem i pożyczyłem kuzynowi. Takimi grami trzeba się dzielić, ale z chęcią zagrałbym sobie w NG+ albo nową postacią. Ta gra praktycznie się nie nudzi. Cytuj
hayami 18 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 (edytowane) Poszukuję kogoś kto pomoże mi zacząć mam chinska wersję i zagrałbym online, zapraszam. PSN ID: hayami_PL Edytowane 15 sierpnia 2010 przez hayami Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi