Opublikowano 17 sierpnia 201014 l ostatnio podczas ''wydawania pkt exp, , u black panienki stalem na przeciw jej i gdy odkladalem pada nacisną sie przycisk R2.... jak dostala strzala z mojej super axe w łeb to zostalo jej 1% energi , uff ale szczescie duzo nie braklo a mial bym - new game..... jak ją niechcący smyrnąłem dragon bone smasherem to jej zjechał cały pasek i kurde se myśle że dupa, new game po 40h gry, aleeeeeeee Ona wstaje i mówi że nie może zginąć w Nexusie bo jest z nim powiązana czy coś
Opublikowano 18 sierpnia 201014 l System odradzania się Crystal Lizards działa według jakiegoś schematu?Te ich respawny kiedyś się kończą czy mogę se tak za nimi ganiać ile zechcę?
Opublikowano 19 sierpnia 201014 l System odradzania się Crystal Lizards działa według jakiegoś schematu?Te ich respawny kiedyś się kończą czy mogę se tak za nimi ganiać ile zechcę? Lizard'y występują w liczbie: 1 + 1/dead boss i tak np. po zgładzeniu wszystkich boss'ów w drugim świecie, możesz ubić każdą jaszczurkę czterokrotnie (uwaga: ucieczka = zgon). Edytowane 19 sierpnia 201014 l przez stoodio
Opublikowano 19 sierpnia 201014 l Od wczoraj zabrałem się za ten wspaniały tytuł.... Udało mi się ubić pierwszego demona.... Damn satysfakcja jak przy żadnym innym tytule:), pytanko: zacząłem grać klasą knight; czy to odpowiednia klasa dla laika jak ja?? i od razu drugie pytanie: w co najlepiej inwestować w tej klasie: jak na razie jade na siłę, żywotność i troszkę na luck(bardzo słabe początkowe....) czy robię dobrze??
Opublikowano 19 sierpnia 201014 l Ja też zaczynałem rycerzem. Z początku ładowałem w siłę, wytrzymałość i żywotność. Później doszła zręczność i inteligencja. Wszystko zależy do tego jaką postacią chcesz grać.
Opublikowano 19 sierpnia 201014 l W miarę szybko określ się, jakim typem postaci chcesz grać i ładuj konsekwentnie w potrzebne cechy. Luck'a nie ma raczej co podnosić, chyba że celujesz w posługiwanie się BlueBlood Swordem. Z jakim poziomem kończyliście pierwsze przejście gry? NG+ jest dużo trudniejsze od NG? Do nowej gry przechodzą niewykorzystane dusze bossów? Edytowane 19 sierpnia 201014 l przez noxious33
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l Do NG+ przechodzi wszystko oprócz kluczy. Ja pod koniec NG miałem ok. 90 slvl.
Opublikowano 21 sierpnia 201014 l NG+ na początku mnie trochę przeraziło, tera mam 178 lvl i niedługo NG+++ tym razem samodzielnie:)
Opublikowano 22 sierpnia 201014 l ok, 180 lvl, potrzebuje osoby która pomoże mi w czymś ważnym, w ramach podziękowania dostanie ta osoba 3 bronie wymagane do trofeów za cóśtamstone'y lub 3 unikalne bronie wymagane na trofeum,a to wszystko w niecałe 30 minut. jak ktoś chętny pisać na mój PSN id podany w kolumnie obok. liczę że tera ktoś napisze... a, mam wersje EU
Opublikowano 22 sierpnia 201014 l Demon's Souls dostanę ok. 15 września. Myślicie, że jeszcze będę z kimś mógł pograć online w ten tytuł? Mam na myśli to, że chyba większość graczy kończą grę i będę musiał grać sam ;p
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l Demon's Souls dostanę ok. 15 września. Myślicie, że jeszcze będę z kimś mógł pograć online w ten tytuł? Mam na myśli to, że chyba większość graczy kończą grę i będę musiał grać sam ;p Na pewno znajdzie się mnóstwo ludzi, którzy jako black phantom Cię zaatakują W Shrine of Storms to jak na razie istna plaga, na NG+ to tak mnie ze trzech atakuje podczas wizyty. Ja za pierwszym razem ukończyłem mając Soul Level 66 (znaczy miałem 68, ale boss końcowy w Boletarian Palace mnie zdegradował do 66 ), a za drugim jak grałem od początku to miałem jakiś 56, ale wtedy to już wiedziałem na co się szykować i na jaką broń (DBS i MC).
Opublikowano 24 sierpnia 201014 l To dobrze bo się na tą grę napaliłem, a bez innych graczy to trochę głupio by się grało
Opublikowano 26 sierpnia 201014 l WEEEEEEEEEEE MAM PLATYNKE:D! Gratulacjeeee:thumbsup::thumbsup: dziękuje, tera bede miał czym kozaczyć
Opublikowano 27 sierpnia 201014 l WEEEEEEEEEEE MAM PLATYNKE:D! Gratulacjeeee:thumbsup::thumbsup: dziękuje, tera bede miał czym kozaczyć Już od jakiegoś czasu kozaczysz...
Opublikowano 27 sierpnia 201014 l bo nie ma to jak zrobić uniwersalną na maksa postać(wszystkie czary, cuda, pirścionki i unikalne bronie w jednym)
Opublikowano 27 sierpnia 201014 l bo nie ma to jak zrobić uniwersalną na maksa postać(wszystkie czary, cuda, pirścionki i unikalne bronie w jednym) Hej a jaka masz wersje usa?i jaki lv .to mozemy sie zmiezyc to twoja uniwersalna postacia:rolleyes:ja mam usa.lv169 WEEEEEEEEEEE MAM PLATYNKE:D! Gratulacjeeee:thumbsup::thumbsup: dziękuje, tera bede miał czym kozaczyć Ja tez zdobylem swoja pierwsza Platynke wlasnie w Soula heh:rolleyes::rolleyes:ale troche juz czasu temu Edytowane 27 sierpnia 201014 l przez Dev1983
Opublikowano 27 sierpnia 201014 l mam ~187 lvl ale wersje EU... ale tera robię postać na pvp na jakim lvl najlepiej się zatrzymać?
Opublikowano 27 sierpnia 201014 l mam ~187 lvl ale wersje EU... ale tera robię postać na pvp na jakim lvl najlepiej się zatrzymać? Ja sie zatrzymalem na 169 i tak stoje juz szmat czasu,i zawsze jest z kim pograc ale przewaznie wieczorkiem:thumbsup:p\