Skocz do zawartości

Demon's Souls

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 412,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Masorz            

• O qwa ale petarda super pranki wszyscy zostali strolowani i można się z nich śmiać bo dali się strolować oni myśleli że coś, a to był trick! i coś zupełnie innego i się dali nabrać i oni nie wie

• Jezu jak ta gra nie szanuje mojego czasu. Nie ma to jak grać z uczuciem     Alternatywą granie z 3 tutorialami i wspomaganie się youtubem, co też mija się z celem (swoją drogą oficjalny poradnik

Opublikowano

ostatnio podczas ''wydawania pkt exp, , u black panienki stalem na przeciw jej i gdy odkladalem pada nacisną sie

przycisk R2.... :) jak dostala strzala z mojej super axe w łeb to zostalo jej 1% energi , uff ale szczescie :) duzo

nie braklo a mial bym - new game.....

jak ją niechcący smyrnąłem dragon bone smasherem :whoops:

to jej zjechał cały pasek

i kurde se myśle że dupa, new game po 40h gry,

aleeeeeeee Ona wstaje i mówi że nie może zginąć w Nexusie bo jest z nim powiązana czy coś :yahoo:

Opublikowano

System odradzania się Crystal Lizards działa według jakiegoś schematu?Te ich respawny kiedyś się kończą czy mogę se tak za nimi ganiać ile zechcę?

Opublikowano

System odradzania się Crystal Lizards działa według jakiegoś schematu?Te ich respawny kiedyś się kończą czy mogę se tak za nimi ganiać ile zechcę?

Lizard'y występują w liczbie: 1 + 1/dead boss i tak np. po zgładzeniu wszystkich boss'ów w drugim świecie, możesz ubić każdą jaszczurkę czterokrotnie (uwaga: ucieczka = zgon).

Edytowane przez stoodio

Opublikowano

Od wczoraj zabrałem się za ten wspaniały tytuł.... Udało mi się ubić pierwszego demona.... Damn satysfakcja jak przy żadnym innym tytule:), pytanko: zacząłem grać klasą knight; czy to odpowiednia klasa dla laika jak ja?? i od razu drugie pytanie: w co najlepiej inwestować w tej klasie: jak na razie jade na siłę, żywotność i troszkę na luck(bardzo słabe początkowe....) czy robię dobrze??

Opublikowano

Ja też zaczynałem rycerzem. Z początku ładowałem w siłę, wytrzymałość i żywotność. Później doszła zręczność i inteligencja. Wszystko zależy do tego jaką postacią chcesz grać.

Opublikowano

W miarę szybko określ się, jakim typem postaci chcesz grać i ładuj konsekwentnie w potrzebne cechy. Luck'a nie ma raczej co podnosić, chyba że celujesz w posługiwanie się BlueBlood Swordem.

Z jakim poziomem kończyliście pierwsze przejście gry? NG+ jest dużo trudniejsze od NG? Do nowej gry przechodzą niewykorzystane dusze bossów?

Edytowane przez noxious33

Opublikowano

Do NG+ przechodzi wszystko oprócz kluczy.

Ja pod koniec NG miałem ok. 90 slvl.

Opublikowano

ok, 180 lvl, potrzebuje osoby która pomoże mi w czymś ważnym, w ramach podziękowania dostanie ta osoba 3 bronie wymagane do trofeów za cóśtamstone'y lub 3 unikalne bronie wymagane na trofeum,a to wszystko w niecałe 30 minut. jak ktoś chętny pisać na mój PSN id podany w kolumnie obok. liczę że tera ktoś napisze... a, mam wersje EU

Opublikowano

Demon's Souls dostanę ok. 15 września. Myślicie, że jeszcze będę z kimś mógł pograć online w ten tytuł? Mam na myśli to, że chyba większość graczy kończą grę i będę musiał grać sam ;p

Opublikowano

Demon's Souls dostanę ok. 15 września. Myślicie, że jeszcze będę z kimś mógł pograć online w ten tytuł? Mam na myśli to, że chyba większość graczy kończą grę i będę musiał grać sam ;p

Na pewno znajdzie się mnóstwo ludzi, którzy jako black phantom Cię zaatakują ;)  W Shrine of Storms to jak na razie istna plaga,  na NG+ to tak mnie ze trzech atakuje podczas wizyty.

Ja za pierwszym razem ukończyłem mając Soul Level 66 (znaczy miałem 68, ale boss końcowy w Boletarian Palace mnie zdegradował do 66 :D), a za drugim jak grałem od początku to miałem jakiś 56, ale wtedy to już wiedziałem na co się szykować i na jaką broń (DBS i MC).

Opublikowano

To dobrze bo się na tą grę napaliłem, a bez innych graczy to trochę głupio by się grało :sweat:

Opublikowano

WEEEEEEEEEEE MAM PLATYNKE:D!

Gratulacjeeee:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Opublikowano

dziękuje, tera bede miał czym kozaczyć :P

Już od jakiegoś czasu kozaczysz... ;)

Opublikowano

bo nie ma to jak zrobić uniwersalną na maksa postać(wszystkie czary, cuda, pirścionki i unikalne bronie w jednym)

Hej a jaka masz wersje usa?i jaki lv .to mozemy sie zmiezyc to twoja uniwersalna postacia:rolleyes:ja mam usa.lv169

dziękuje, tera bede miał czym kozaczyć :P

Ja tez zdobylem swoja pierwsza Platynke wlasnie w Soula heh:rolleyes::rolleyes:ale troche juz czasu temu

Edytowane przez Dev1983

Opublikowano

mam ~187 lvl ale wersje EU... ale tera robię postać na pvp :nuke: na jakim lvl najlepiej się zatrzymać?

Ja sie zatrzymalem na 169 i tak stoje juz szmat czasu,i zawsze jest z kim pograc ale przewaznie wieczorkiem:thumbsup:p\