wirusek 1 Opublikowano 3 stycznia 2011 Opublikowano 3 stycznia 2011 Teraz dopiero mi to mówisz:( ps. Mam już 162 lv NG+++(lub ++++ dawno grałem już nie pamiętam) i potrzebuje do wymaksowania broni kilku kamieni, a chęci ich szukania już brak -3x chunk of marrowstone -3x chunk of suckerstone -4x chunk of mercurystone -6x chunk of greystone -1x pure os greystone -2x chunk of cloudstone Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 3 stycznia 2011 Opublikowano 3 stycznia 2011 W 4-4 ze stormruler'em wiem ze tam sie farmi cloudstony ale wlasnie same shardy wypadaja.U thomas'a full tak samo jak u mnie w plecaku O tym ze tak czesto tam wypadaja na PBWT nie wiedzialem...nawet w wikipedii nie pisze o tym Cytuj
dżar 166 Opublikowano 3 stycznia 2011 Opublikowano 3 stycznia 2011 W 4-4 ze stormruler'em wiem ze tam sie farmi cloudstony ale wlasnie same shardy wypadaja.U thomas'a full tak samo jak u mnie w plecaku O tym ze tak czesto tam wypadaja na PBWT nie wiedzialem...nawet w wikipedii nie pisze o tym Wszędzie jakość lootów się zwiększa na PBWT-tyczy to również lizardów np(większa szansa na pure i chunki), w normalnych przeciwnikach też jest zdecydowanie widoczna różnica. Cytuj
lysyolec 3 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 (edytowane) mam pytania: 1.gdziemoge znalesc Shard of Archstone bo chce sobie ulepszyc long sword na +4 a nie moge ich znalesc 2. O co wam chodzi z tym np. NG+ xD bo tak se tu czytam i nie wiem o co kaman xD 3. do czego jest pierśćien Clever Rat's Ring ? PS: jak by co to ja- szymek maniak xD tylko nie chcacy zalogowalem sie na innym koncie ale to szczegul xD jak chce ktos pograc to piszcie mam 34lv i przeszlem: 1-1 1-2 2-1 3-1 4-1 Edytowane 5 stycznia 2011 przez lysyolec Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 (edytowane) He?Z tego co pamietam to shard of Archstone nie jest do ulepszania broni tylko do powrotu do nexus. Jak ukonczysz gre to zaczynasz znowu w nexusie tak jak wtedy gdy umarles przy pierwszym bossie ktory znajduje sie tez w 4-1.Wszystkie archostony zablokowane itp ale zatrzymujesz ekwipunek i wrogowie sa silniejsi i maja wiecej zycia.To jest NG+.Jak ukonczysz drugi raz wejdziesz do NG++ i tak dalej. Clever nie pamietam co robi...ale pisze.Zaloz go i wejdz w statsy.Tam gdzie pisze co nosisz bedzie pisac np "Souls gained UP".Tam ci pisze co dodaja ci pierscienie ktore nosisz. Edytowane 5 stycznia 2011 przez Neo3016 Cytuj
szymek_maniak 2 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 sorry chodzilo mi o Shard of Hardstone Cytuj
szymek_maniak 2 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 ok to juz wiem ale mam jeszcze jedno pytanie co musze zrobic zeby dostac trofeum Trophy of Hardnessum ? musze chyba uzyskac najlepszą bron za pomoca Hardstone'ów. Jak mam to zrobic ? Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 Ulepszyc bron na +5 uzywajac hardstonow. Cytuj
szymek_maniak 2 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 ale jak ja chce przykladowo ulepszyc long sword na +4 to musze i hardstonami i czyms jeszcze to sie liczy czy jak ? a to czesami nie trzema na +10 ? Cytuj
dżar 166 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 ale jak ja chce przykladowo ulepszyc long sword na +4 to musze i hardstonami i czyms jeszcze to sie liczy czy jak ? a to czesami nie trzema na +10 ? Na +10 Z tego co widzę jesteś dość nieogarnięty więc proponuje zlukać sobie wikię dsa(tą oficjalną fatlusową) ale to dopiero po pierwszym przejściu by se zabawy nie psuć. Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 a to czesami nie trzema na +10 ? Tak,+10.Zapomnialem ze hardstonem idzie na +10 a reszta jest tylko do +5 Cytuj
szymek_maniak 2 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 (edytowane) ok ale moge ulepszac np. long sword tylko hardstonem ? bo potem musze jeszcze czyms np. 5 hardstone i 4 czegos tam Edytowane 6 stycznia 2011 przez szymek_maniak Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 ulepszasz czym chcesz. różne kamienie dają różne efekty do broni. Hard i Sharp to po prostu zwykła ścieżka rozwoju. Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 ok ale moge ulepszac np. long sword tylko hardstonem ? bo potem musze jeszcze czyms np. 5 hardstone i 4 czegos tam Na poczatku ulepszasz samymi shardami(of hardstone) pozniej dochodzi chunk(rowniez od hard'a) a na koniec jeszcze pure.Patrz zeby z tylu pisalo "of hardstone" a bedzie dobrze Cytuj
szymek_maniak 2 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 ok dzieki wielkie za pomoc Cytuj
szymek_maniak 2 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 pytanko, co zrobic zeby dojsc do Executioner Miralda?w 1-1 ? bo tam te kraty mam zamkniete Cytuj
dżar 166 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 pytanko, co zrobic zeby dojsc do Executioner Miralda?w 1-1 ? bo tam te kraty mam zamkniete http://www.atlus.com/mediawiki/index.php/Main_Page Masz i nie pytaj więcej o basic stuff Cytuj
Antares 20 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 Jest jakaś opcja by dostać od Monumentala Friend's Ring (mieć PWTD na postaci) bez zabijania fantomów innych graczy? Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Chyba nie,aczkolwiek mozesz sprobowac zdobys go zabijajac zwyklych (NPC) BP. Cytuj
szymek_maniak 2 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 kto pomoze rozwalic bossa w 1-3 ? mam 51 lv ID:szymus Cytuj
dżar 166 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 kto pomoze rozwalic bossa w 1-3 ? mam 51 lv ID:szymus Staryyyyy przecież ten boss jest jednym z najłatwiejszych ; O Uratuj biorra z 1-2 i będziesz miał easy-mode Cytuj
szymek_maniak 2 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 wiem ale go zabiłem dla zbroi i pierścienia Cytuj
dżar 166 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 wiem ale go zabiłem dla zbroi i pierścienia Zabiłeś biorra a tego bossa nie możesz? wtf Cytuj
szymek_maniak 2 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 zaraz sprubuje bo wczoraj gralem z nim wieczorem i zmeczony bylem moze dlatego, po prostu nie wiem jak robic te unki bo mnie walnie tym (pipi)m mieczem Cytuj
dżar 166 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 zaraz sprubuje bo wczoraj gralem z nim wieczorem i zmeczony bylem moze dlatego, po prostu nie wiem jak robic te unki bo mnie walnie tym (pipi)m mieczem Do przodu, podczas początku animacji rollowania postać jest nietykalna-timing wystarczy dobry mieć. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi