szymek_maniak 2 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 ok juz go przeszlem, ale mam problem z 4-2 i 5-2, mam 51 lv, jestem za slaby czy jak ? chodzi mi o to ze przeciwnicy mnie szybko rozwalają (niektórzy) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Neo3016 8 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Penetratora,tak?On jest jednym z latwiejszych bossow.Cofaj sie caly czas omijajac go i rzucaj zaklecia(soul arrow np). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szymek_maniak 2 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 (edytowane) mam pytanie czy jak zabije lizarda np. w 2-1 to czy jak ja tam potem pujde to bedzie on jeszecze raz czy nie chodzi mi o crystal lizardy Edytowane 10 Stycznia 2011 przez szymek_maniak Cytuj Odnośnik do komentarza
wirusek 1 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 lizard pojawia się po każdym ubiciu bossa, czyli np. w 2 świecie jest 4 bossów więc lizard pojawi się 4 razy. 5-2 to trudny świat na początek, a na 4-2 cze ba mieć sposób bo często sam tam goniłem Neo3016 - odezwij się na PSN mam już 165 lv i chyba 3 bronie wymaksowane dla ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szymek_maniak 2 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 (edytowane) ok ostatnie pytanie, czemu nie moge nosic włóczni ? pisze na czerwono ablity cos tam dzieki wielkie wszystkim za pomoc, dużo pytam ale nie za dobrze znam angielski wiec z gry nie za duzo sie dowiem zaproście mnie do znajomych ID: szymus mam 51 lv wiec jak cos to mozemy razem pograc Edytowane 10 Stycznia 2011 przez szymek_maniak Cytuj Odnośnik do komentarza
Neo3016 8 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Jakims cudem ostatniej strony nie zauwazylem jak pisalem poprzedniego posta <_< Fajnie wirusek,jutro do ciebie napisze. Wlocznie mozesz nosic ale bedziesz wolniej nia atakowal i dmg bedzie mniejszy.Sprobuj trzymac ja dwoma rekoma,czasami pomaga.Jesli nie to znaczy ze brakuje ci statsow. Cytuj Odnośnik do komentarza
szymek_maniak 2 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 trailer zrobiony przez fana gry, dla mnie lepszy niz te orginalne trailery zwłaszacza muzyka Cytuj Odnośnik do komentarza
Neo3016 8 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 "Ustawka" z wirusman'em byla udana.Duzo trofeow wpadlo a do reszty brakuje jeszcze pare kamieni.Moze jest ktos jeszcze chetny na trade'a?Mi brakuje wymaxowanych broni kamieniami: Marrowstone Greystone Bladestone (wiruskowi chyba dochodzi do tego Faintstone) LUB 2x chunk marrowstone 1x chunk bladestone 4x chunk greystone i 1x pure greystone i pare faintstonow dla wirusa Cytuj Odnośnik do komentarza
wirusek 1 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Witam poczebuje pomocy, jak do jasnej ciasnej zdobyć "colorless demon soul" poczebuje 3 do ostatniego miracle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Neo3016 8 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Jedno lezy w 1-1 w pomieszczeniu gdzie czeka Miralda.Inne dostajesz po ubiciu primeval demon ktory sie pojawia jak masz pbwt.Ja jednak ani nie zabijalem primevalow,ani tez nie zbieralem tego u Miraldy a jakos mi sie 3 uzbieralo.Nie pamietam skad Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 (edytowane) czesc. zamowilem juz swojego DS'a i chcialbym sie was zapytac jaka klasa postaci najlepiej zaczac na samym poczatku gry tak zeby nie zaczynac gry kilka razy bo wybralem np. trudniejsza klase na poczatek?(wiem ze gra ma trudny poziom trudnosci) czytalem gdzies tez ze w pozniejszej fazie gry to juz chyba nie bedzie mialo znaczenia jaka klasa sie zaczelo? ile mniej wiecej zabiera czasu przejscie gry? i jakie jeszcze dobre rady mozecie mi zapropnowac? Edytowane 24 Stycznia 2011 przez dApo Cytuj Odnośnik do komentarza
wirusek 1 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Możesz przejść w 10 godzin:D, ale mi pierwszy raz zajęło koło 40-50 godzin, co do klasy to chyba jest tylko różnica czy chcesz być stricte magiem czy krnąbrnym rycerzem. Więc bez problemu możesz wybierać każdą klasę na jaką masz ochotę. Co do rad to chyba trzymaj się white tendency i world podczas pierwszego przechodzenia gry(ale tylko w tedy jak bez pomocy chcesz zdobyć platynę). ps. a i każdy szkieletor może cię zabić jednym ciosem na początku:D więc graj BARDZO ostrożnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza
tarrant78 1 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 witam. "napakowane" bronie mogę odstąpić mój level to 235 mam wersję europejską. colorless soul można uzyskać poprzez wymianę talisman of god i gold mask u "kruka" w 4-1. Cytuj Odnośnik do komentarza
wirusek 1 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witam może się uda podrzucić twoje bronie do neo3016 a on by mi podrzucił brakuje mi 3 broni Cytuj Odnośnik do komentarza
Neo3016 8 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 witam. "napakowane" bronie mogę odstąpić mój level to 235 mam wersję europejską. O jak fajnie Troszeczke mi brakuje ( 3 lvl-e ) ale szybko je wbije.Wyslalem ci juz zaproszenie na psn. colorless soul można uzyskać poprzez wymianę talisman of god i gold mask u "kruka" w 4-1. O wlasnie!Tak zdobylem swoje colourless. ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 mialem dzisiaj nieprzyjemny wypadek z ds'em a mianowicie gram sobie i nagle w calym bloku wysiadl prad pomyslalem no nic pogram po pracy jak juz bedzie prad. ale jednak sie tak nie stalo bo po uruchomieniu ds'a nie moze wczytac sava ;((corrupted) idzie cos z tym zrobic czy musze zaczynac od nowa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Neo3016 8 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Sprobuj skopiowac save'a i wgrac np na ps3 kumpla i zobaczyc czy pojdzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 save jest zablokowany ;/ i nie da sie go skopiowac.... zaczne od poczatku bo i tak mialem dopiero 40 sl Cytuj Odnośnik do komentarza
Poscok 10 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Panowie jak się dostać do Executioner Miralda,jestem Pure White a brama na dole w 1-1 jest dalej zamknięta, biegam po planszy zabijam wszystkich i otworzyć sie nie chce,zabilem juz nawet czerwonokiego u gory i dalej klops. Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Tendency Events: Pure White world tendency:She appears alive, at the top of the steps of the pit on the right hand side, which is located behind the gate in front of the 1-1 archstone. She scorns you for being a traitor to the King. She drops the Master's Ring and the Binded Cross Armor set when killed. Killing her shifts the world tendency back to neutral. Killing her will not shift your Character Tendency in any way.1 [*]Pure Black world tendency: She appears as a Black Phantom, at the top of the steps of the pit on the left hand side, which is located behind the gate in front of the 1-1 archstone. She drops the Guillotine Axe when killed. Killing her shifts your character tendency towards white. Killing her shifts the world tendency back to neutral. If she does fall down the pit she just dies and her items will appear in her original position after a reload of the stage. You can use this to your advantage. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Poscok 10 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Na nic mi skopiowany teks z demonwiki,sęk w tym ze mam Pure White a brama na początku 1-1 ,ta na dole gdzie się schodzi do Miraldy jest dalej zamknięta. Cytuj Odnośnik do komentarza
wirusek 1 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Masz mieć pure white world tendency, czyli świat w którym jesteś ma być white 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Neo3016 8 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 (edytowane) To bez znaczenia.Moze byc tez pbwt.Bramy sie otworza,roznica jest tylko taka ze przy white miralda bedzie w ciele a przy black jako bp. @Poscok - Sprobuj wyjsc do nexus i wrocic ponownie.Jesli nadal bedzie zamknieta to znaczy ze nie masz pwwt/pbwt. Edytowane 31 Stycznia 2011 przez Neo3016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wirusek 1 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Mam pytanie czy mogą się połączyć 2 osoby z których jedna jest na ng++++, a druga na ng+++++, a spełniają wymogi lv? Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Raczej nie powinno być problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi