QstomPL 83 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 o ja, bez depozytu serio musi być kiepsko. Jak daleko nie doszedłeś to może zacznij od nowa, trzeba uważać z tym machaniem kijka w bazie Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 Właśnie koniec gry już prawie, niechcacy użyłem cudu gods wrath i dosięgło tych dwóch i nie pozostało nic innego jak ich ubić... Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 to już dokończ grę, dasz rade, po przejściu już ci tamci odpuszczą : D Cytuj
Mat666 11 Opublikowano 10 czerwca 2012 Opublikowano 10 czerwca 2012 (edytowane) Pozwolę sobie odświeżyć nieco temat, gdyż potrzebuję małej pomocy. Byłby ktoś tak miły dać mi jedną sztukę pure bladestone ? Szkielety w 4W chyba bardzo mnie nie lubią, że nie chcą "dropnąć" tego kamienia . Jest to wersja US. Pozdro EDIT: Nieaktualne, wypadł;P Edytowane 10 czerwca 2012 przez Mat666 Cytuj
grzech83 6 Opublikowano 14 czerwca 2012 Opublikowano 14 czerwca 2012 Pozwolę sobie odświeżyć nieco temat, gdyż potrzebuję małej pomocy. Byłby ktoś tak miły dać mi jedną sztukę pure bladestone ? Szkielety w 4W chyba bardzo mnie nie lubią, że nie chcą "dropnąć" tego kamienia . Jest to wersja US. Pozdro EDIT: Nieaktualne, wypadł;P Pozwolę sobie odświeżyć nieco temat, gdyż potrzebuję małej pomocy. Byłby ktoś tak miły dać mi jedną sztukę pure bladestone ? Szkielety w 4W chyba bardzo mnie nie lubią, że nie chcą "dropnąć" tego kamienia . Jest to wersja US. Pozdro EDIT: Nieaktualne, wypadł;P Dłüugo Ci zajeło czekanie na tego pure bladestone'a? Sam mam ten problem i już się strasznie wkurzam... Przechodzę grę drugi raz i czytałem, że właśnie za drugim przejściem w końcu wypada, to prawda? POZDRO Cytuj
Mat666 11 Opublikowano 14 czerwca 2012 Opublikowano 14 czerwca 2012 (edytowane) Dłüugo Ci zajeło czekanie na tego pure bladestone'a? Sam mam ten problem i już się strasznie wkurzam... Przechodzę grę drugi raz i czytałem, że właśnie za drugim przejściem w końcu wypada, to prawda? POZDRO Za pierwszym podejściem, próbowałem farmić w ten sposób jak na tym filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=st9ffpcZlGk Stwierdziłem jednak, że za dużo czasu zajmuje dojście do niego. Więc za drugim, lub trzecim przejściem zdecydowałem się na szkieleta znajdującego się za ukrytym przejściem w 4-2. Nawet sobie liczyłem ile razy potrzebowałem go zabić, po 50 próbach trochę znudzony założyłem sobie w lewą rękę dla eksperymentu Large Sword Of Searching i około 55 próby wypadło (mieczyk podobno nie ma wpływu na JAKOŚĆ dropa, ale kto ich tam wie ). Pozdro i wytrwałości Edytowane 14 czerwca 2012 przez Mat666 Cytuj
Yap 2 788 Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 Pure Bladestone dorwałem po dwóch tygodniach codziennego szarpania tego szkieletu. Myślałem, że zasnę z nudów. SoS faktycznie nie ma wpływu na jakość itemów. Po prostu zwiększa prawdopodobieństwo, że coś wypadnie. Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 17 czerwca 2012 Opublikowano 17 czerwca 2012 (edytowane) U mnie z tego co pamiętam było około 1000 prób : > też, podobnie jak Yap, gdzieś z 2 tyg codziennego nawalania Edytowane 17 czerwca 2012 przez QstomPL Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 8 lipca 2012 Opublikowano 8 lipca 2012 Ok, 20 godzin na liczniku, już kilkakrotnie przez tę grę chlipałem sobie w kącie i czas zadać jedno pytanie. Jak tam włączyć tryb online, tj żeby z kimś zagrać? Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 30 lipca 2012 Opublikowano 30 lipca 2012 Zachecony Dark Souls (przeszedlem na x'a) siegnalem po Demon's Souls i o matko. ponad 20h na liczniku, placze i mecze sie z 4tym bossem. Samo dojscie do niego (4-1) to droga przez meke. Gierka siada na ambicje tak samo jak Dark Souls. Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 30 lipca 2012 Opublikowano 30 lipca 2012 Demons souls jest sporo prostszy od dark souls A 4-x to bodajże najtrudniejsze mapki, na nich się farmi, więc dlatego masz tak cięzko : p Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Wystarczylo troche cierpliwosci i udalo sie zaciukac Adjudicator'a Ufff. Bydlak okazal sie prostrzy niz przypuszczalem jak mnie zmiotl za pierwszym razem. Stwierdze czy prostszy jak przejde calosc. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 1 sierpnia 2012 Opublikowano 1 sierpnia 2012 adjucinator jest bardzo prosty world 4 ma to do siebie ze ma trudne mapy, ale bossy ma naprawde proste flamelurker do dzis mi sie po nocach sni brrr Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Flamelurker dzisiaj padl za pierwszy razem (zablokowal sie i reszta to juz formalnosc). Leechmonger i Tower Knight tez padli pare godzin temu latwo za pierwszym podejsciem. O ile sie nie myle to juz 4 bossow poleglo spokojnie z dystansu od strzal. W Dark Souls okropnie sie nameczylem z grubum i chudym - jak narazie nie bylo takiego bossa/ow w Demon's Souls. Jak mialbym porownac na szybko obie czesci to w Dark S lepiej wypada swiat - wszystko tworzy spojna calosc. Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Nie zabijaj bossów na odleglosc na bugach :< Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Opublikowano 2 sierpnia 2012 A kto powiedzial o bugach? Ot flamelurker tepy byl i sie miotal w jednym miescu. Tylko na sekunde wychylal dupsko zza zaslony a tak to nie stwarzal zagrozenia. IQ powinni mu zwiekszyc. Jezeli chodzi o Tower Knight to zle zaprojektowano to starcie bo nawet czlowiek o 0 IQ sie skapnie skad go zalatwic bezpiecznie. Pod tym wzgledem Dark Souls zjada Demon's Souls (pojedynki z bossami). Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Opublikowano 2 sierpnia 2012 No to prawda, każdego bossa można jakimś chamskim sposobem załatwić. Podejrzewam, że w dark souls już to ogarnęli. Ja uważam, że w demon's souls powinno się grać normalnym wojownikiem (niektóre czary są troche przekoksowane) i z bossami normalnie walczyć na klate. Wtedy flamelurker na new game+ pokazałby ci moc : > Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Opublikowano 2 sierpnia 2012 No to zobacze na new game + Czarami sie nie bawilem w Dark Souls i przy Demon's Souls raczej rowniez nie mam zamiaru. Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Jestem swiezo po przejsciu gry i musze stwierdzic, ze warto bylo poswiecic na nia 50h. Zaskoczylo mnie to, ze na Dark Souls potrzebowalem lekko 100h za pierwszym podejsciem. Sam nie wiem czy grajac w Demon's Souls szlo mi lepiej bo mialem doswiadczenie z Dark Souls czy pierwsza czesc jest po prostu latwiejsza. Sklanialbym sie raczej ku temu drugiemu. Zdecydowanie bardziej podoba mi sie zakonczenie (chociaz walka z ostatnim bossem do epickich i wymagajacych nie nalezy). Jedyny wiekszy problem jaki sprawila mi gra to drugi etap w czwartym swiecie, ale to tylko do czasu zalozenia odpowiednich pierscieni. W Dark Souls zdecydowanie musialem sie bardziej wysilic a i sam swiat robi lepsze wrazenie w kontynuacji. Jezeli tylko powstanie kolejna czesc to mam nadzieje, ze tworcy postawia na "otwartosc" swiata jak w Dark Souls. Czas na drugie podejscie. Narazie pokonalem Phalax'a w 1-1 bez problemu i pobieglem do boss'a w 2-1. Odrazu dostalem becki. Juz widze, ze bedzie trudniej. Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Tak, przeskos z new game na naew game+ potrafi być mocny. Kolejne new game+++~ już takich przeskoków więc aktualnie masz można powiedzieć most hardcore etap tej gry : > Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Pokonaniie Flamelurkera sprawiło, że poczułem się lepszym człowiekiem. W życiu. Co za gra. I muzyka podczas tej walki, good god. Cytuj
Yap 2 788 Opublikowano 18 sierpnia 2012 Opublikowano 18 sierpnia 2012 DemS jest jedną z tych gier, które niesamowicie wynagradzają czas z nimi spędzony. Flamelurker jest w ogóle jednym z najlepiej zaprojektowanych, wymagających i przeładowanych adrenaliną bossów w grach video. Nie chcę tu dywagować na temat poziomu trudności bo ja dopakowawszy mojego rycerza i dzierżąc w łapie lepszy miecz również ciąłem go aż miło, ale mimo wszystko pierwsze starcie do dziś zwiększa ciśnienie krwi. Majstersztyk programistów. Cytuj
Patoslaw 11 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Ma ktoś wersje USA? Potrzebuje pomocy przy paru trofeach Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Opublikowano 26 sierpnia 2012 A możliwe, że ja mam właśnie. Ale czy przypadkiem nie wyłączyli serwerów jakiś czas temu? Cytuj
Patoslaw 11 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Serwery w wersji USA ( wydana przez Atlus) chodzą cały czas Pomógłbyś mi trochę? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi