Nemesis 1 268 Opublikowano 15 października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 października 2014 Mam za sobą Ninja Gaiden, więc wiem o co chodzi. Dostajesz wpyerdol dopóki sam nie zaczniesz powoli wymiatać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 15 października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 października 2014 Po jakims czasie powinienes odczuc...przyjemnosc z gry. Absolutnie kazda lokacja krzyczy bys tamnie wchodzil, a wejsc musisz by popchnac gre do przodu. Z odrobina zaciecia, zrozumienia tego co trzeba robic by przezyc, eksploracji i uzycia odpowiedniego sprzetu pierwsze playthrough powinno byc do zrobienia dla kazdego. NG+ to juz zupelnie inna historia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 15 października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 października 2014 W tej grze jest coś takiego jak NG+? Ba, nawet NG+++++++... Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 438 Opublikowano 15 października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 października 2014 @mate5 na pvp to jestem za cienki w uszach;) ale co-op chętnie, na razie mam około 30 SL, wróciłem do DkS 1 po ograniu 2 i się zdziwiłem że tyle osób gra, wkręciłem się w jolly cooperation i Demon's poszły w odstawkę. Swoją drogą to jak dla mnie Demon's chyba najbardziej irytująca część z serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 15 października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 października 2014 Po jakims czasie powinienes odczuc...przyjemnosc z gry. Absolutnie kazda lokacja krzyczy bys tamnie wchodzil, a wejsc musisz by popchnac gre do przodu. Z odrobina zaciecia, zrozumienia tego co trzeba robic by przezyc, eksploracji i uzycia odpowiedniego sprzetu pierwsze playthrough powinno byc do zrobienia dla kazdego. NG+ to juz zupelnie inna historia. Dla mnie NG+ i kolejne były dużo prostsze już niż NG . Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 15 października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 października 2014 IMO o ile NG+ może być prostsze ze względu na to, że ma się już wuchte doświadczenia i dobry eq, tak jednak dalsze robią się trudniejsze z prozaicznego powodu - przeciwnicy mają coraz więcej HP, a nasze DPSy zmieniają się już tylko w marginalnym stopniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 16 października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 października 2014 Demon's Souls > Dark Souls 1 i 2 Obecnie jak ktos kupuje DS czyni bardzo dobrze, ale poziom trudnosci juz nie ten. Pierwsze 2 lata bylo ciezej dla normalnego zjadacza chleba, bo wszedzie grasowaly b.phantomy w tym ja , a teraz serwer pusty nie liczac 125lvl pvp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 16 października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 października 2014 Demon's Souls > Dark Souls 1 i 2 Obecnie jak ktos kupuje DS czyni bardzo dobrze, ale poziom trudnosci juz nie ten. Pierwsze 2 lata bylo ciezej dla normalnego zjadacza chleba, bo wszedzie grasowaly b.phantomy w tym ja , a teraz serwer pusty nie liczac 125lvl pvp. Prawda, raz tylko w lesie mnie nawiedził, poza tym omyłkowo przywołałem jakiegoś jegomościa, co mi queallag (whatever) ubił jednym ciosem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipert 102 Opublikowano 16 października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 października 2014 Jerome pisząc "DS" miał na myśli Demony. Dark Souls jest ciągle pełen ludzi. Gorszej jakości zawodnicy ale ciągle są. Trzeba tylko zachować odpowiedni poziom slv i wiedzieć gdzie szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 16 października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 października 2014 Fajnie, że gierka wciąż w drodze... Mogłem sam pojechać do Łodzi i kupić DS w pierwszym lepszym sklepie z grami. Tak urlop mi się kończy i nie będę miał potem wystarczająco czasu na masterowanie tej perełki. Postawiłem sobie za cel ukończyć tą gierę przynajmniej 5 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 16 października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 października 2014 A czego się kurde spodziewałeś, pewnie kuriera zombie zeżarły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 17 października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 października 2014 No i fajnie, że znowu nie przyszło... Teraz to najwyżej mogę sobie na YT pooglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 17 października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 października 2014 Z ciekawosci, gdzie zamawiales? Allegro? Jesli tak to jakas firma czy zwykly uzytkownik? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 17 października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 października 2014 Allegro - ze sklepu, wczoraj pisali w mailu, że wysłali w środę - wziąłem polecony priorytet. Ehh, i czekać do poniedziałku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 17 października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 października 2014 Allegro - ze sklepu, wczoraj pisali w mailu, że wysłali w środę - wziąłem polecony priorytet. Ehh, i czekać do poniedziałku. Zazdroszczę, chciałbym mieć demon's souls przed sobą. Wasze tier-list światów? Według mnie: 3 > 4 = 1 > 2 = 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 17 października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 października 2014 1, 4, 3, 2=5 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 17 października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 października 2014 (edytowane) 3 za klimat przypominający prozę Lovercrofta (design strażników, strzeliste wieże i witraże, oraz wszędobylską, mroczną zieleń) > 5 za design miejscówki i przeciwników kojarzących się z SH3, bossa żywcem wyciągniętego z RE0, oraz przede wszystkim MA (genialny klimat + jeszcze lepsza muzyka) > 1 >> 4 > 2. Żałuję że światy 3 i 5 to zaledwie 2/5 gry. Ps oczyść skrzynkę mate5 Edytowane 17 października 2014 przez nobodylikeyou Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 17 października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 października 2014 3 za klimat przypominający prozę Lovercrofta (design strażników, strzeliste wieże i witraże, oraz wszędobylską, mroczną zieleń) Pamiętam jak przechodziłem 3-1 po raz pierwszy i przyzwałem jakiegoś phantoma, pochodziłem z nim 30 sekund i spadł w przepaść. No i to walczenie z Fool's Idol kilka razy zanim się dowiedziałem, że trzeba tego nieszczęśnika na górze zamordować. Dałem w spoiler żeby nemesis tego nie przeczytał i musiał się mordować z tym sam Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 17 października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 października 2014 (edytowane) Nie miałem tego problemu, bo grałem online i klika osób zostawiło mi tam po drodze stosowne ostrzeżenie. 8) Po drodze do niego miałem za to fajny myk; jakiś pomocny gracz zostawił mi w połowie drogi wiadomość "Look Behind!" przez co dobre 3/4 drogi (ok. 50 m) zerkałem kamerą w tył z obawą o wyskoczenie jakiegoś black phantoma, czy innego paskudztwa. Oczywiście zrobił mnie w ch.. Edytowane 17 października 2014 przez nobodylikeyou Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 17 października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 października 2014 Największym momentem zwątpienia we własne siły było zdecydowanie 4-2. Boję się cholernie zjaw / duchów w grach video, nieśmiertelne duchy w SH4 mnie przerażały, new londo ruins przeszedłem dopiero na samym końcu jak już bez problemu mogłem ich kasować jednym czy dwoma uderzeniami i podobnie było z 4-2 w demons souls. Pamiętam, że za którymś tam razem doszedłem do bossa, ale przegrałem i jak zdałem sobie sprawę że będę musiał znowu zmierzyć się z tymi zjawami, ze słyszeniem tego paskudnego dźwięku (ten dźwięk takiej jakby galarety) to odstawiłem grę na około dwa miesiące. Przy kolejnych przejściach już mi to nie robi aż takiego problemu, ale i tak zawsze cheesuje old hero thief ringiem, żeby nie musieć przechodzić ponownie przez 4-2, brr. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 17 października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 października 2014 Latria i dlugo dlugo nic. Najlepsza mapa serii imo. Nawet napisalem 3 czesci opowiadania ''Pamietnik Latrii'' o moim Cursed Clan w polowie na faktach :cf Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 18 października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 października 2014 I BloodBorne jest podobny troche stylistyka do trzeciego swiata. Bedzie giera Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 18 października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 października 2014 Latria i dlugo dlugo nic. Najlepsza mapa serii imo. Nawet napisalem 3 czesci opowiadania ''Pamietnik Latrii'' o moim Cursed Clan w polowie na faktach :cf przytoczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 18 października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 października 2014 Lepiej nie. Chodzi o to, ze nikt nic z tego nie zrozumie jesli nie gral wtedy i nie zna ludzi z CC i AR. Jest napisane bez wiekszych opisow miejsc itd, strata czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 18 października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 października 2014 no to na priv. obiecuje że nie będę się śmiał i poświęcę cały przydział plusów na jutrzejszy dzień. no weeeeeź Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi