Opublikowano 24 listopada 201410 l taki że jak wyjdziesz z tego świata to przepadną. gość jest pomocny, zawsze zostawiałem u niego np. ważące swoje kamienie do produkcji lepszego orężu. nie trzeba ich brać od niego z powrotem kiedy idzie się do kowala w 2.1
Opublikowano 24 listopada 201410 l nie trzeba ich brać od niego z powrotem kiedy idzie się do kowala w 2.1 Fajne rozwiązanie. Po pokonaniu Tower Knighta byłem w 2-1 i musiałem trochę przedmiotów wywalić, bo nie mogłem podnieś min tarczy. Oczywiście nie wiedziałem, że mamy ograniczony plecak.
Opublikowano 24 listopada 201410 l ja przez to zacząłem grać od nowa po 20 h, bo nie mogłem sobie wybaczyć jaki gear wyebałem. hehe
Opublikowano 24 listopada 201410 l Skonczylem Demons, Dark Souls kilka razy, nigdy nie uzylem parowania. Mieliscie tak kiedys? Ja tak samo. Całe Demon's i DkS, ani razu bez parowania.
Opublikowano 24 listopada 201410 l Ja uznalem ze parowanie nie warte ryzyka, jedynie gdzie czaaaasem go uzyje to Dks2.
Opublikowano 24 listopada 201410 l Ale z tym bastard swordem to zartowales prawda? Nie żartowałem. Używałem go od początku gry i jakoś się do niego przywiązałem. I tak został do końca. Masz z nim jakiś problem, nie rozumiem?
Opublikowano 24 listopada 201410 l Jaki jest sens zostawiania niepotrzebnych przedmiotów jak jakieś maczugi czy zbroje u kolesia w Nexusie, skoro można je w kazdym momencie wyrzucić? Taki, że od tego kolesia w Nexusie będziesz mógł je w każdym momencie zabrać, bo działa on jak gadająca skrzynia na itemy, a nie śmietnik
Opublikowano 24 listopada 201410 l Ale z tym bastard swordem to zartowales prawda? Nie żartowałem. Używałem go od początku gry i jakoś się do niego przywiązałem. I tak został do końca. Masz z nim jakiś problem, nie rozumiem? Nie, pomylilem sie. Myslalem, ze skonczyles gre z Broken Sword. A to sa dwa rozne miecze.
Opublikowano 25 listopada 201410 l Skonczylem Demons, Dark Souls kilka razy, nigdy nie uzylem parowania. Mieliscie tak kiedys? Ja tak samo. Całe Demon's i DkS, ani razu bez parowania. Ja używałem ale tylko dlatego, że fajnie wygląda.
Opublikowano 14 grudnia 201410 l Gra ukończona, gdyby nie kilka tytułów, które czekają w kolejce, to chętnie zabrałbym się za NG+. Top 5 na PS3.
Opublikowano 14 grudnia 201410 l obrazki albo sie nie wydarzyło. Nie no, gratki. Jak ci się podobał "ostatni" boss (mam na myśli false kinga)?
Opublikowano 14 grudnia 201410 l obrazki albo sie nie wydarzyło. Nie no, gratki. Jak ci się podobał "ostatni" boss (mam na myśli false kinga)? Byłem na 99% pewien, że to będzie właśnie taki Sephiroth jeżeli chodzi o poziom trudności. Przez całą grę wymagający bossowie z wyjątkiem kilku, a ostatni mocno przewidywalny (chodzi o poziom). Ogólnie najwięcej napociłem się przy pierwszym bossie, bo to były takie początki z DS, Flamerurkerem i Old King Allant, no i jeszcze może przy tych dwóch latających bestiach chyba w Latrii. Może gdybym nie zabił tego npc dla zbroi, to by było z nimi łatwiej (wyczytałem, że miał mi pomagać), ale jakoś dałem rade sam. Ogólnie po pojawieniu się w Nexusie typka, który sprzedaję ziółka mocno odetchnąłem z ulgą, bo wcześniej było krucho z leczeniem i musiałem dużo farmic w pierwszym świecie. PS. Kamienie do upgradu mieczu, to chyba mój największy problem. Gre skończyłem jakimś zwykłym mieczem na 5 poziomie, bo do 6 brakowało mi jakiś tam kamieni. Wyczytałem, że można je zdobyć od przeciwników w drugim świecie, na 2h farmie nie wpadł żaden. Przy walce z Old Kingiem Allantem za pomocą R2 zadawałem 100 punktów obrażeń. Domyślam się, że jest to raczej mało. Edytowane 14 grudnia 201410 l przez YETI
Opublikowano 14 grudnia 201410 l no i jeszcze może przy tych dwóch latających bestiach chyba w Latrii. Może gdybym nie zabił tego npc dla zbroi, to by było z nimi łatwiej (wyczytałem, że miał mi pomagać), ale jakoś dałem rade sam. xD Nieźle cie ktoś strollował, jest taka mechanika, ale z inną postacią (nie będę mówił która, żeby nie spoilować), a Yurt the Silent Chief, którego zabiłeś jest dość podstępnym typkiem.
Opublikowano 15 grudnia 201410 l Na 1/3 gwizdka póki co. Jeszcze dwa Dark Soulsy do ukończenia zostały
Opublikowano 15 grudnia 201410 l Chcę tez nadrobić, DSII kupie jak wyjdzie wersja na PS4, jedynka może jakoś w wakacje, jak będzie posucha na gierki.
Opublikowano 15 grudnia 201410 l Odpuść sobie dwójkę, serio. Ograj za(pipi).istą jedynkę i Ci serio styknie, dwójka to jakiś kalafior.