Opublikowano 29 czerwca 20159 l Ktory to fantom? Ja farmilem na szkielecie ukrytym przy pierwszym reaperze. Pierwszego dnia 6h, drugiego dnia wypadl przy trzecim podejsciu
Opublikowano 30 czerwca 20159 l Zacznij new game+, nie bedzie tak latwo. this. prawdziwa zabawa zaczyna się na ng+ To jest chyba trochę mit. Za drugim razem przecież się zna grę i to dość dobrze, a w Demonie najtrudniejsze jest zapoznanie właśnie, potem to już z górki. @20inchDT Ja farmiłem tego ukrytego szkieleta. Zajęło mi to z 6-7h - pamiętam, że miałem już wychodzić i wpadło. Edytowane 30 czerwca 20159 l przez agst
Opublikowano 30 czerwca 20159 l walczyłeś przeciwko dwóm maneaterom, flamelurkerowi i przedostatniemu bossowi na ng+ bez używania najmocniejszych czarów i broni dystansowej? dla osób preferujących broń białą i close combat różnica jest znaczna
Opublikowano 30 czerwca 20159 l Maneatery nawet w coopie z nobodym nie były AŻ TAK proste, więc nie wierzę, że mogły komuś w ogóle nie sprawić problemu na ng plus.
Opublikowano 30 czerwca 20159 l no a FL nawet pomimo +100 lv to niezły sk.urwol. autentycznie biło mi przy nim mocniej serduszko.
Opublikowano 30 czerwca 20159 l walczyłeś przeciwko dwóm maneaterom, flamelurkerowi i przedostatniemu bossowi na ng+ bez używania najmocniejszych czarów i broni dystansowej? dla osób preferujących broń białą i close combat różnica jest znaczna Czary i łuk używałem tylko na pajączka. Z tych bossów co wymieniłeś, największy problem mi sprawił Maneater, ale nie na 2, a 4 przejściu. I nie napisałem, że gra nie sprawiała żadnych problemów, tylko, że za 2 razem było mi łatwiej niż za 1, bo wiedziałem już co i jak. Jedyny wyjątek, to ten Maneater na 4 przejściu, nie wiem skąd taki boost u niego nastąpił. Za 1 razem za to najbardziej mnie denerwował świat 5-2 i te wielkie giganty na bagnach. Edytowane 30 czerwca 20159 l przez agst
Opublikowano 1 lipca 20159 l Ja sie meczylem z ME grajac... magiem Pierwsze przejscie rycerzem luzik ale potterem bylo ciezko. Dopoki sie nie pokapowalem, ze mam czar podbijajacy armor
Opublikowano 1 lipca 20159 l Zależy od farta. Pure bladestone raz mi wpadł po 3min, raz po 30, raz po 6h. Rożnie z tym jest.
Opublikowano 4 lipca 20159 l Gdzie znaleźć fajne szaty dla magika? Mam około 30 poziom, flamelurker załatwiony.
Opublikowano 4 lipca 20159 l W 3-1 ( więzienie) masz dwa zestawy lekkich łachów. http://demonssouls.wikidot.com/armor-sets Edytowane 4 lipca 20159 l przez 20inchDT
Opublikowano 5 lipca 20159 l No i gram sobie, 37 lvl magik, troche nudno z trzema czarami biegać ciągle, dodatkowo żadnego z kamieni użyć nie mogę, ale gra jest świetna. Jestem w 4-2 (ten świat ze szkieletami) i póki co wymiękam, wrócę do 3-1, którego nienawidzę i tam spróbuję. Ponoć jakaś wiedzma do odratowania tu jest, co czary pokaże? Ten Sage przyjmuje dusze bossów, ale nie wszystkich? edit: skoro 3 to jest więzeinie, to valley of cośtam to ? Edytowane 5 lipca 20159 l przez Banny
Opublikowano 6 lipca 20159 l Jak grasz magiem to zrób pierw trzeci świat a w drugim z 2-1wez kris blade
Opublikowano 6 lipca 20159 l No i gram sobie, 37 lvl magik, troche nudno z trzema czarami biegać ciągle, dodatkowo żadnego z kamieni użyć nie mogę, ale gra jest świetna. Jestem w 4-2 (ten świat ze szkieletami) i póki co wymiękam, wrócę do 3-1, którego nienawidzę i tam spróbuję. Ponoć jakaś wiedzma do odratowania tu jest, co czary pokaże? Ten Sage przyjmuje dusze bossów, ale nie wszystkich? edit: skoro 3 to jest więzeinie, to valley of cośtam to ? Wiedzma do odratowania jest w 1-3. 3-1 to wiezenie a Valley of Defilement to 5-1 ale tobie pewnie chodzi o bagna w 5-2.
Opublikowano 6 lipca 20159 l podziemne bagna do których zsyłano odrzuconych. wiedźma jest w Boletarii. trzeba miec klucz z lochów gdzie znajduje się Bjora i kapelusz Oficjeli by ją uratować
Opublikowano 11 lipca 20159 l Maneater za 5tym razem pokonany, old monk zaraz po nim za pierwszym. Z maneaterem zawsze spadałem w przepaść Świetne walki bossowe. Tak sie zastanawiam ,czy grać czysto magiem, czy moze dać mu jakiś miecz - czasem amm ochotę pokroić kogoś. Ma to sens? STR 10 DEX 9. Myślałem nad moon great swordem, ciężko go zdobyć?
Opublikowano 11 lipca 20159 l Pod monk to było wyzwanie dla większości gdy grało dużo ludzi i monk przywoływał gracza
Opublikowano 11 lipca 20159 l Bardziej się cieszyłem ,że ubiłem jakiegoś bossa w tej grze za pierwszym razem (chociaż chyba flamelurker też tak padł), niż jakieś jaranie sie wyzwaniami
Opublikowano 11 lipca 20159 l dobra, jestem w 1-4, dochodze do duzych schodow ze smokiem. Moze zmienic swiat na jakis inny? gdzie znaleźć kamyki do dragon sworda? ;p
Opublikowano 28 września 20159 l Gdzie znajdę dobrą zbroje i mieczyk dla knighta? Jestem w 3-2 cały czas używam podstawowego setu i miecz którego nazwy nie pamiętam.
Opublikowano 28 września 20159 l Dobra zbroja = ciezka zbroja = brak rolowania = duzo vitality. Najlepsza zbroja w sensie najrozsadniejsza to chyba ta po Yurcie co go z klatki wypuszczasz w 3-2 (mozesz go kilim od razu bo i tak bedziesz musial). Mieczyk to sobie musisz sam wykuc w zaleznosci pod jakie statsy grasz. Ale jak chcesz jakies dobre machadlo to idz do 4-1 i zabij czerwonego szkieleta (z katana) po lewej stronie pierwszych schodow.
Opublikowano 28 września 20159 l Nie ma czegos takiego jak dobra zbroja - jedna, bo kazda jest dobra, zalezy jakie funkcje ma spelniac. Miecze to samo, ale dodam, ze z tych rzeczy co szukasz to w trzecim swiecie bedzie trudno, bo to mapa dla magow i skrytobujcow bardziej. EDIT: Mejm jaki spojler z Yurtem :o :o :o Edytowane 28 września 20159 l przez Jerome
Opublikowano 28 września 20159 l Szukam zbroi lżejszej od podstawowej knighta. Chcę wrócić do bossa w 1-3 bez rolla ciężko z nim walczyć.