Jerome 1 181 Opublikowano 7 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2016 No ja np, bo gralem w premiere azjatycka razem z azjatami gdzie nie bylo jeszcze wiki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 7 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2016 Ja grałem przy pierwszym rzucie amerykanek. Nad Flamerurkerem siedziałem tydzień . Tak się narodziła miłość. Wspomnienia.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 8 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 Tak jak piszesz. Wspomnienia najlepsze z mojego growego zycia. Nigdy nic tego nie przebije. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 948 Opublikowano 8 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 No ja np, bo gralem w premiere azjatycka razem z azjatami gdzie nie bylo jeszcze wiki W premierę azjatycką? Bez żartów proszę. Też gram i jestem zadowolony ogromnie z tej gry. Gram złodziejem i teraz dopiero biorę się za ubicie bossa za główną bramą zamku. Phalanx się zwie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 8 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 Demons nie bylo zadnym problemem, na zadnym bossie sie nie zacialem, ale wzialem sie za to zaraz po Dark souls. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 8 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 Mugen tylko pogrzeb wcześniej bo wkleiłeś amerykańska premierę. Zobacz na koncie heavybarbarian pierwszego aczika. Shen nic nie jest problemem po czasie gdzie gracze doradzają, a wiki jest pełna A wiem, ze większość posiłkuje się pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 8 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 Ale weź nie zatruwaj kolejnego tematu swoimi pierdami, okej? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 948 Opublikowano 8 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 Mugen tylko pogrzeb wcześniej bo wkleiłeś amerykańska premierę. Zobacz na koncie heavybarbarian pierwszego aczika. Shen nic nie jest problemem po czasie gdzie gracze doradzają, a wiki jest pełna A wiem, ze większość posiłkuje się pomocą. Wole tak jak mam czyli Azjatycką wersję. Miałem teraz kilka dni przerwy od DS, ale od piątku znowu ostro jadę. Ktos chce wieczorem pograć? Może Texz lub Syon? Dawać panowie, bo wielu by się pocieło, by zagrać w towarzystwie Raikoh 8), a teraz macie szanse. Taikun dzis ruszyłem sam na phalanxa i .... zabił mnie :o Moje strzały z łuku wrażenia zbytnio na nim nie robiły. Czym mogę podbić sobie punkty doswiadczenia? Jak wbić się do kogos jako black phantom? Jak dokładnie wygląda tu co-op? Widzę, że dusze azjatów biegają, ale do nikogo nie mogę sie przyłączyć. Muszę podszkolić postać w takim razie , bo jak narazie to jest IMO jeszcze lipa z moim złodziejem. TEXZ, a jakimi sposobami podbijam sobie levele? Jak masz odpowiednią ilość dusz podbijasz do ślepej babki w czarnym kocu. To wypas, bo ja ją zabiłem wczesniej I co teraz? Ps. Ten rycerzyk co siedzi w Nexus też mnie cały czas gania, bo chciałem go wykończyć, ale się nie dał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 8 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 (edytowane) Tak rodziła się legenda, już chciał zabijać graczy na samym starcie :cry: Edytowane 8 marca 2016 przez Jerome Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 948 Opublikowano 8 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 Wrzesień nadal jest daleko od lutego. I Legenda nie ogarniała najprostszych rzeczy, nie potrzebowała wiki, wypytywała na forumkach tych co grę rzeczywiście w okolicach premiery skończyli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 8 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 Wszyscy graliśmy w tym samym praktycznie momencie. Wiki nie było, a jak cos chciałem wiedzieć to pytałem jak każdy. To był pierwszy i ostatni raz w serii kiedy czasami cos zapytałem. Teraz jestem na szczycie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 8 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 Raikoh, dnia 26 Wrze 2009 - 19:03, napisał: TEXZ napisał Jak masz odpowiednią ilość dusz podbijasz do ślepej babki w czarnym kocu. To wypas, bo ja ją zabiłem wczesniej I co teraz? Ps. Ten rycerzyk co siedzi w Nexus też mnie cały czas gania, bo chciałem go wykończyć, ale się nie dał. :rotfl: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 8 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 Wszyscy graliśmy w tym samym praktycznie momencie. Wiki nie było, Oj kłamczuszek z legendy. Stan z 21 marca 2009 roku https://web.archive.org/web/20090321085623/http://demonssouls.wikidot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 8 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 Jeśli cos było już to nikt wtedy o tym nie wiedział, bo sami z kumplem robiliśmy poradnik dla Gamikaze Stare dobre czasy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 Prośba do moderacji, bo to już przekracza wszelkie granice dobrego smaku - można by domyślnie ustawić każdemu użytkownikowi ignora na posty "legędy"? W ten sposób chronimy nowych userów przed szkodliwą treścią, a jeśli ktoś chciałby się pośmiać, czytając ten bełkot, to sam na własne życzenie musiałby go sobie zdjąć. Dziękuję za pozytywne rozpatrzenie prośby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 Jak masz odpowiednią ilość dusz podbijasz do ślepej babki w czarnym kocu. To wypas, bo ja ją zabiłem wczesniej I co teraz? Ps. Ten rycerzyk co siedzi w Nexus też mnie cały czas gania, bo chciałem go wykończyć, ale się nie dał. Jak przecież ona jest nieśmiertelna xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 Wczoraj uwaliłem Dragon Goda chociaż bardziej to była formalność niż walka. Zmajstrowałem sobie też broń o nazwie Meat Cleaver, o jenysiu jak ona cudownie ciacha (mniejsci wrogowie są odrzucani na parę metrów) a jaki skaling- S / S / - /A Potem idę do jakiegoś bossa w 1-3. Prośba do moderacji, bo to już przekracza wszelkie granice dobrego smaku - można by domyślnie ustawić każdemu użytkownikowi ignora na posty "legędy"? W ten sposób chronimy nowych userów przed szkodliwą treścią, a jeśli ktoś chciałby się pośmiać, czytając ten bełkot, to sam na własne życzenie musiałby go sobie zdjąć. Dziękuję za pozytywne rozpatrzenie prośby Popieram całym sercem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 Byłeś już w trzecim archstone'ie Masorz? Jeśli tak, to jak ci się podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 Demons nie bylo zadnym problemem, na zadnym bossie sie nie zacialem, ale wzialem sie za to zaraz po Dark souls. Powinieneś był sprawdzić się solo na ng+. 1v1 z Flamelurkerem i dwoma ManEaterami na ng+ przyprawiły mnie o kilka dodatkowych siwych kłaków. Ten pierwszy to jeden z moich ulubionych bossów ever, choć doceniłem go dopiero właśnie na wyższym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 Byłeś już w trzecim archstone'ie Masorz? Jeśli tak, to jak ci się podoba? Mówisz o Tower Of Latria? Tak byłem tam, ale raczej pobieżnie, pozbierałem co było z cel a następnie zdupczyłem eksplorować dalej światy, w których już mam większy progres. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 10 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2016 Tak, Latria. Miejscówka po pierwszym bossie to mój ulubiony fragment gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 10 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2016 Stonefang Tunnel zrobiony cały, kończę też Boletarian Palace (wczoraj ubiłem The Penetratora), więc następna w kolejce jest Latria. Chociaż przyznam, że kusi również 4-2 dalej pocisnąć (tam gdzie 3 strzałami z łuku się zabija kolesia i jego pachoły dusze za 4500 expa xD) Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 10 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2016 Cala Latria to jedna z moich ulubionych miejscowek w grach wideo ever, w 2009 jak gralem to klimat sie wylewal litrami z ekranu, podejrzewam ze miejscowka niewiele stracila ze swojej za(pipi)istosci i nawet dzis prezentuje sie swietnie. Ehhh, dawac mi remaster ze zrobionym 6tym swiatem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 10 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2016 (edytowane) Stonefang Tunnel zrobiony cały, kończę też Boletarian Palace (wczoraj ubiłem The Penetratora), więc następna w kolejce jest Latria. Chociaż przyznam, że kusi również 4-2 dalej pocisnąć (tam gdzie 3 strzałami z łuku się zabija kolesia i jego pachoły dusze za 4500 expa xD) Tyle lat po premierze jest marginalna szansa że tego doświadczysz, ale jako że trzeba wierzyć w "może akurat", to całą Latrię graj online i chyba jeszcze w body form. To nie jest mus oczywiście, ale nie chcę nic spoilerować. @Bansai Demon's Souls w 1080p, 60fps, sześć archstone'ów + dodane drobne smaczki i pare nowych broni, czarów i ciuchów. To jedno z moich większych growych marzeń. Edytowane 10 marca 2016 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 10 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2016 Ogólnie staram się być w formie cielesnej, tylko Stone Of Ephemeral Eyes się kończą powoli Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi