Opublikowano 7 marca 20169 l No ja np, bo gralem w premiere azjatycka razem z azjatami gdzie nie bylo jeszcze wiki
Opublikowano 7 marca 20169 l Ja grałem przy pierwszym rzucie amerykanek. Nad Flamerurkerem siedziałem tydzień . Tak się narodziła miłość. Wspomnienia..
Opublikowano 8 marca 20169 l Tak jak piszesz. Wspomnienia najlepsze z mojego growego zycia. Nigdy nic tego nie przebije.
Opublikowano 8 marca 20169 l W dniu 7.03.2016 o 23:40, Jerome napisał(a): No ja np, bo gralem w premiere azjatycka razem z azjatami gdzie nie bylo jeszcze wiki W premierę azjatycką? Bez żartów proszę. W dniu 18.09.2009 o 03:52, Raikoh napisał(a): Też gram i jestem zadowolony ogromnie z tej gry. Gram złodziejem i teraz dopiero biorę się za ubicie bossa za główną bramą zamku. Phalanx się zwie.
Opublikowano 8 marca 20169 l Demons nie bylo zadnym problemem, na zadnym bossie sie nie zacialem, ale wzialem sie za to zaraz po Dark souls.
Opublikowano 8 marca 20169 l Mugen tylko pogrzeb wcześniej bo wkleiłeś amerykańska premierę. Zobacz na koncie heavybarbarian pierwszego aczika. Shen nic nie jest problemem po czasie gdzie gracze doradzają, a wiki jest pełna A wiem, ze większość posiłkuje się pomocą.
Opublikowano 8 marca 20169 l W dniu 8.03.2016 o 13:27, Jerome napisał(a): Mugen tylko pogrzeb wcześniej bo wkleiłeś amerykańska premierę. Zobacz na koncie heavybarbarian pierwszego aczika. Shen nic nie jest problemem po czasie gdzie gracze doradzają, a wiki jest pełna A wiem, ze większość posiłkuje się pomocą. W dniu 24.09.2009 o 02:52, Raikoh napisał(a): Wole tak jak mam czyli Azjatycką wersję. Miałem teraz kilka dni przerwy od DS, ale od piątku znowu ostro jadę. Ktos chce wieczorem pograć? W dniu 25.09.2009 o 21:21, Raikoh napisał(a): Może Texz lub Syon? Dawać panowie, bo wielu by się pocieło, by zagrać w towarzystwie Raikoh 8), a teraz macie szanse. Taikun dzis ruszyłem sam na phalanxa i .... zabił mnie :o Moje strzały z łuku wrażenia zbytnio na nim nie robiły. Czym mogę podbić sobie punkty doswiadczenia? W dniu 25.09.2009 o 22:05, Raikoh napisał(a): Jak wbić się do kogos jako black phantom? Jak dokładnie wygląda tu co-op? Widzę, że dusze azjatów biegają, ale do nikogo nie mogę sie przyłączyć. W dniu 26.09.2009 o 17:05, Raikoh napisał(a): Muszę podszkolić postać w takim razie , bo jak narazie to jest IMO jeszcze lipa z moim złodziejem. TEXZ, a jakimi sposobami podbijam sobie levele? W dniu 26.09.2009 o 18:03, Raikoh napisał(a): TEXZ napisał(a): Jak masz odpowiednią ilość dusz podbijasz do ślepej babki w czarnym kocu. To wypas, bo ja ją zabiłem wczesniej I co teraz? Ps. Ten rycerzyk co siedzi w Nexus też mnie cały czas gania, bo chciałem go wykończyć, ale się nie dał.
Opublikowano 8 marca 20169 l Tak rodziła się legenda, już chciał zabijać graczy na samym starcie :cry: Edytowane 8 marca 20169 l przez Jerome
Opublikowano 8 marca 20169 l Wrzesień nadal jest daleko od lutego. I Legenda nie ogarniała najprostszych rzeczy, nie potrzebowała wiki, wypytywała na forumkach tych co grę rzeczywiście w okolicach premiery skończyli.
Opublikowano 8 marca 20169 l Wszyscy graliśmy w tym samym praktycznie momencie. Wiki nie było, a jak cos chciałem wiedzieć to pytałem jak każdy. To był pierwszy i ostatni raz w serii kiedy czasami cos zapytałem. Teraz jestem na szczycie.
Opublikowano 8 marca 20169 l Cytat Raikoh, dnia 26 Wrze 2009 - 19:03, napisał: TEXZ napisał TEXZ napisał(a): Jak masz odpowiednią ilość dusz podbijasz do ślepej babki w czarnym kocu. To wypas, bo ja ją zabiłem wczesniej I co teraz? Ps. Ten rycerzyk co siedzi w Nexus też mnie cały czas gania, bo chciałem go wykończyć, ale się nie dał. :rotfl:
Opublikowano 8 marca 20169 l W dniu 8.03.2016 o 16:18, Jerome napisał(a): Wszyscy graliśmy w tym samym praktycznie momencie. Wiki nie było, Oj kłamczuszek z legendy. Stan z 21 marca 2009 roku https://web.archive.org/web/20090321085623/http://demonssouls.wikidot.com/
Opublikowano 8 marca 20169 l Jeśli cos było już to nikt wtedy o tym nie wiedział, bo sami z kumplem robiliśmy poradnik dla Gamikaze Stare dobre czasy.
Opublikowano 9 marca 20169 l Prośba do moderacji, bo to już przekracza wszelkie granice dobrego smaku - można by domyślnie ustawić każdemu użytkownikowi ignora na posty "legędy"? W ten sposób chronimy nowych userów przed szkodliwą treścią, a jeśli ktoś chciałby się pośmiać, czytając ten bełkot, to sam na własne życzenie musiałby go sobie zdjąć. Dziękuję za pozytywne rozpatrzenie prośby
Opublikowano 9 marca 20169 l W dniu 26.09.2009 o 18:03, Raikoh napisał(a): TEXZ napisał(a): Jak masz odpowiednią ilość dusz podbijasz do ślepej babki w czarnym kocu. To wypas, bo ja ją zabiłem wczesniej I co teraz? Ps. Ten rycerzyk co siedzi w Nexus też mnie cały czas gania, bo chciałem go wykończyć, ale się nie dał. Jak przecież ona jest nieśmiertelna xd
Opublikowano 9 marca 20169 l Wczoraj uwaliłem Pokaż ukrytą zawartość Dragon Goda chociaż bardziej to była formalność niż walka. Zmajstrowałem sobie też broń o nazwie Meat Cleaver, o jenysiu jak ona cudownie ciacha (mniejsci wrogowie są odrzucani na parę metrów) a jaki skaling- S / S / - /A Potem idę do jakiegoś bossa w 1-3. W dniu 9.03.2016 o 10:51, stoodio napisał(a): Prośba do moderacji, bo to już przekracza wszelkie granice dobrego smaku - można by domyślnie ustawić każdemu użytkownikowi ignora na posty "legędy"? W ten sposób chronimy nowych userów przed szkodliwą treścią, a jeśli ktoś chciałby się pośmiać, czytając ten bełkot, to sam na własne życzenie musiałby go sobie zdjąć. Dziękuję za pozytywne rozpatrzenie prośby Popieram całym sercem.
Opublikowano 9 marca 20169 l Byłeś już w trzecim archstone'ie Masorz? Jeśli tak, to jak ci się podoba?
Opublikowano 9 marca 20169 l W dniu 8.03.2016 o 07:26, Shen napisał(a): Demons nie bylo zadnym problemem, na zadnym bossie sie nie zacialem, ale wzialem sie za to zaraz po Dark souls. Powinieneś był sprawdzić się solo na ng+. 1v1 z Flamelurkerem i dwoma ManEaterami na ng+ przyprawiły mnie o kilka dodatkowych siwych kłaków. Ten pierwszy to jeden z moich ulubionych bossów ever, choć doceniłem go dopiero właśnie na wyższym poziomie.
Opublikowano 9 marca 20169 l W dniu 9.03.2016 o 16:12, mate5 napisał(a): Byłeś już w trzecim archstone'ie Masorz? Jeśli tak, to jak ci się podoba? Mówisz o Tower Of Latria? Tak byłem tam, ale raczej pobieżnie, pozbierałem co było z cel a następnie zdupczyłem eksplorować dalej światy, w których już mam większy progres.
Opublikowano 10 marca 20169 l Tak, Latria. Miejscówka po pierwszym bossie to mój ulubiony fragment gry.
Opublikowano 10 marca 20169 l Stonefang Tunnel zrobiony cały, kończę też Boletarian Palace (wczoraj ubiłem The Penetratora), więc następna w kolejce jest Latria. Chociaż przyznam, że kusi również 4-2 dalej pocisnąć (tam gdzie 3 strzałami z łuku się zabija kolesia i jego pachoły dusze za 4500 expa xD)
Opublikowano 10 marca 20169 l Cala Latria to jedna z moich ulubionych miejscowek w grach wideo ever, w 2009 jak gralem to klimat sie wylewal litrami z ekranu, podejrzewam ze miejscowka niewiele stracila ze swojej za(pipi)istosci i nawet dzis prezentuje sie swietnie. Ehhh, dawac mi remaster ze zrobionym 6tym swiatem...
Opublikowano 10 marca 20169 l W dniu 10.03.2016 o 11:30, Masorz napisał(a): Stonefang Tunnel zrobiony cały, kończę też Boletarian Palace (wczoraj ubiłem The Penetratora), więc następna w kolejce jest Latria. Chociaż przyznam, że kusi również 4-2 dalej pocisnąć (tam gdzie 3 strzałami z łuku się zabija kolesia i jego pachoły dusze za 4500 expa xD) Tyle lat po premierze jest marginalna szansa że tego doświadczysz, ale jako że trzeba wierzyć w "może akurat", to całą Latrię graj online i chyba jeszcze w body form. To nie jest mus oczywiście, ale nie chcę nic spoilerować. @Bansai Demon's Souls w 1080p, 60fps, sześć archstone'ów + dodane drobne smaczki i pare nowych broni, czarów i ciuchów. To jedno z moich większych growych marzeń. Edytowane 10 marca 20169 l przez mate5
Opublikowano 10 marca 20169 l Ogólnie staram się być w formie cielesnej, tylko Stone Of Ephemeral Eyes się kończą powoli