Yap 2 788 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2014 Jezu, pamietam...miesiac ubijania tego samego fantoma. I nie spedzalem tylko godziny dziennie na farmieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 4 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2014 Ciekawe czy na tym forumku znajdzie sie ktos kto mial platyne w wersji azjatyckiej przede mna. Pablo wbił kilka miesięcy przed tobą. Mnie podobnie do Yapa Bladestone zajął trochę czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 4 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2014 Pierwszego dnia farmienia zrobilem 8h i nic. Drugiego dnia kamyk wypadl po trzeciej probie. @Kyo platynujesz na 3,5 przejscia gry czy wymiana stuffu online? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2014 Ja pure farmiłem kilka godzin, EU wersja. Nie wiem, czy miałbym, jak Wy, siłę na wbicie trzech platyn Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 4 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2014 Ciekawe czy na tym forumku znajdzie sie ktos kto mial platyne w wersji azjatyckiej przede mna. Pablo wbił kilka miesięcy przed tobą. Mnie podobnie do Yapa Bladestone zajął trochę czasu... To niezle, pamietam jak jeszcze gralem wiki dopiero raczkowalo to co dopiero kilka miechow wczesniej o.o ... Ale Bladestone ... po nocach mi sie snila ta droga do szkieleta ... Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 4 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2014 Z tego co widzę, wbijałeś na innym koncie tę platynę. Ja pamiętam moje długie rozmowy o Demon's Souls z Pablo właśnie i Yabollkiem. Chyba jeszcze mam w "odebranych". Kutwa, 5 lat minęło jak jeden dzień Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 4 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2014 (edytowane) Tak, kagannpwnz, rzucilem platyny i zmienilem konto zeby mnie powrot do nich nie kusil . Pomyslalem o kupnie Hany Montany dla latwej platyny i zdalem sobie sprawe ze sprawy zaszly za daleko My siedzielismy na tym pisanym czacie na PS3, ehh naprawde, swietnie sie gralo, DS to bylo unikalne doswiadczenie wtedy. Edytowane 4 sierpnia 2014 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 4 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2014 "My" to kto - grałeś z kimś z forumka? :> Heh, no Hannah Montana i Terminator to pierwszy dzwonek, że coś jest nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 4 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2014 (edytowane) Nie nie, gralem wtedy z 3 ludzmi z Ps3site forum, na extreme mnie jeszcze nawet nie bylo No ja przekroczylem bariere Terminator i skazilem swoj wizerunek tym syfem, na szczescie moj instynkt samozachowawczy gracza bil mocno na alarm kiedy tylko pomyslalem o montatnie i zmienilem konto xD Edytowane 4 sierpnia 2014 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 5 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2014 Jesli ogralem gre z plyty a teraz kupie wersje cyfrowa to save bedzie dzialac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 5 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2014 Będzie działał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2014 (edytowane) @Kyo Jakbys dalej polowal na Pure Bladestone ostatnio byl widziany w CW Edytowane 11 sierpnia 2014 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 11 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2014 Hehe. Spoko luz - 2 dni farmiłem na dual katana black skeleton. W sobote platyna wpadła tylko musiałem przejść od nowa wszystko bo miałem problem wbić white character tendency. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 17 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2014 Podjarany opiniami na forumku, zakupiłem tą gjerke co by oswoić się z realiami Bloodborne. Od 4h grinduje statsy po zayebaniu przez drugiego bossa. Tak bardzo się go boję. Bezlitosna, nie przystępna... chora gierka, ale flow samotności i czystej gry pierwsza klasa. Chyba jestem masochistą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 17 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2014 Jest taki jeden boss w grze, że podczas walki z nim serce będzie ci wyczuwalnie biło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 365 Opublikowano 17 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2014 Jaką klasą najlepiej zacząć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 17 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2014 Sorcererem jest najlatwiej chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 365 Opublikowano 17 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2014 Jak wezmę knighta to coś ugram? Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 17 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2014 (edytowane) @pawciokratos Ja wybrałem Wanderera ze względu na najlepszy stosunek str do luck, ale knight też wygląda solidnie. @ mate5 Chyba wiem o co chodzi. Jednak pogrinduje "odrobinę" dłużej... Edytowane 17 sierpnia 2014 przez nobodylikeyou Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 17 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2014 Najlepszą klasą startową dla kogoś zupełnie nowego jest Royalty - zaczyna z wyposażeniem do walki melee oraz czarem do cheesowania z dystansu, dodatkowo ma na wyposażeniu Fragnant Ring, więc mając wystarczająco dużo cierpliwości (czekanie na regenerację many) można sobie zdejmować bez problemów kolejnych wrogów z bezpiecznej odległości. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2014 Dzisiejszej nocy pokonałem w końcu drugiego bossa i po odblokowaniu kilku nowych "światów" zagłębiłem w Tower Of Latria. Zielony filitr, mackowate twarze strażników z latarniami, używającymi paraliżującej magii, pozamykani nieszczęśnicy, przypominający zdeformowanych ludzi, na których prowadzone były tortury i eksperymenty. Pierwsze skojarzenie mogło być tylko jedno - toż to hołd dla prozy Lovecrofta. Genialnie wypadła też jaskinia ze zdeformowanymi humanoidami rodem z Silent Hill 3, we wnętrzu której czekał pijawkowaty Leechmonger niczym z Resident Evil 0 (świetnie dobrana muzyka). cudo Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2014 (edytowane) Elementy designu Tower of Latria (a także innych lokacji, stworów, ekwipunku w grze) czerpią tez garściami z mangi "Berserk" Kentarou Miury - polecam się zainteresować, jeśli odpowiadają ci takie klimaty. Edytowane 18 sierpnia 2014 przez Qjon Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2014 Bardzo. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2014 Jest taki jeden boss w grze, że podczas walki z nim serce będzie ci wyczuwalnie biło. o kim mowa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2014 Stawiam MA, chociaz moze byc tez FL albo FK. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi