Figaro 8 203 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2014 Myślę że chodziło o Flamelurkera. No, no, popatrzcie. Niktcienielubi, propsy za spróbowanie tego cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2014 Zawsze lubiłem rpg i dark fantasy Figaro. Jedynie konieczność zapjerdalania po ubiciu przez bossa dobrych 10-15 min. z ożywionymi przeciwnikami mnie odstraszała. Dopiero gameplay i traillery Bloodborne przekonały mnie do dania Soulsom szansy. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2014 Mam dwa cholernie palące pytania. Czy new game + jest wyraźnie cięższa od pierwszego przejścia? Chodzi mi o to czy możliwe jest na nim dalsze levelowanie do maksymalnego poziomu każdej statystyki. Czytałem że przeciwnicy są jakieś 40% mocniejsi, a my nie możemy przeskoczyć pewnego pułapu w levelowaniu. Wczoraj padli wszyscy pozostali bossowie prócz King Dorana, Blue Dragona i False King'a. Niestety przez swoją głupotę i brak zainteresowania magią wyebałem wszystkie znalezione różdżki, a tutaj okazuje się że idealnie sprawują się podczas strarcia z Doranem i blue dragonem poison cloud np. Czy istnieje możliwość podarownia, lub zakoszenia różdzki nawiedzając inne światy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2014 NG+ nie jest wyraźnie trudniejsze, można levelować na nim bez ograniczeń, nie rozumiem co masz na myśli mówiąc o "pułapie w levelowaniu", możesz wymaksować każdą statystykę do 99 poziomu (osiągając gdzieś ponad 800 level), ale będziesz potrzebował na to ogromnej ilości dusz, na pewno nie dasz rady zrobić tego w NG+ tak czy siak. Zresztą średnio powyżej 40-50 poziomu w danej statystyce jej efekt staje się coraz bardziej marginalny. Można przekazywać sobie itemy grając coop/inwazje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2014 Wszystko sie zgadza procz max levelu. 712ty jest najwyzszy Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Demons ukończony. Czas 43 h, wszyscy bossowie prócz king dorana padnięci. Wielkie dzięki za pomocne rady. ng+ już napoczęta i nie pozwala mi wrócić do ukończenia Valkyrii Chonicles. Top 5 moch ulubionych gier VII generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Jaki wbiles soul lvl? Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Chyba 93. Ogółem sporo grindu poświęciłem dla white bow i moonlight sword. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 października 2014 Gierka wreszcie zakupiona, teraz czekam na kuriera. Na YT jest sporo guide'ów dla początkujących w temacie serii. Polecacie obczaić czy system nie jest jakoś wybitnie skomplikowany? Z tego co dawniej czytałem i oglądałem gra jako RPG nie jest przepełniona statsami do tego stopnia, że idzie się pogubić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 12 października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 października 2014 Bedziesz bladzil jak dziecko we mgle. Gwarantuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 października 2014 To może jednak się nieco przygotuje. Ty tak serio czy dla jaj to piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 860 Opublikowano 12 października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 października 2014 Jak to twój pierwszy kontakt z seria to on ma całkowitą racje. Pierwsze godziny to katorga, nie wiesz co robic , gdzie isc , dlaczego zabijaja cie jednym ciosem i ogolnie giniesz co minute . Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 12 października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 października 2014 Serio serio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 12 października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 października 2014 Zgubic to sie mozna w Dark Souls, szczegolnie jak sie wezmie klucz na poczatku. Demons jest jednak duzo bardziej liniowe, nie przesadzajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 12 października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 października 2014 (edytowane) Z tym błądzeniem we mgle i śmiercią z byle powodu znów nie przesadzajcie. Gra jest wymagająca jak na dzisiejsze standardy ale jeśli opanuje się mechanikę rozgrywki i będzie się grać z głową i bez niepotrzebnego gnania na pałę to powinno się całkiem fajnie pykać i obejdzie się bez patrzenia co chwilę w YT/poradnik itd. Zresztą świat jest podzielony na lokacje do których prowadza portale co znacznie ułatwia orientację w odróżnieniu od Dark Souls. Edytowane 12 października 2014 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 12 października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 października 2014 Co poniektórzy robią z serii Souls nie wiadomo jaki tytuł dla hardcore'ów, a wystarczy tutaj po prostu trochę uważać i grać rozsądnie, a nie napie.rdalać jak głupi jak w większość dzisiejszych gier. Serio, otoczka niesamowitego poziomu trudności przylgnęła do tych gier czego w zupełności nie rozumiem. Zginie się 20 razy zanim dotrze się do pierwszego bossa i potem już z górki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 października 2014 Ale ja lubię w takich grach dostać dostać wpi.erdol, żeby potem wymiatać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 12 października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 października 2014 No to Souls powinny ci się spodobać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 12 października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 października 2014 Nic nie czytaj tylko graj, jak nie masz zamiaru wbijać jakiś platyn to olej te poradniki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 12 października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 października 2014 Gierka wreszcie zakupiona, teraz czekam na kuriera. Na YT jest sporo guide'ów dla początkujących w temacie serii. Polecacie obczaić czy system nie jest jakoś wybitnie skomplikowany? Z tego co dawniej czytałem i oglądałem gra jako RPG nie jest przepełniona statsami do tego stopnia, że idzie się pogubić. Gratuluje, kupiles gre wszech czasow. Nic nie ogladaj, wlacz i graj. Poradniczkami, podpowiedziami to przy drugim podejsciu. Nie zniszcz sobie funu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Co poniektórzy robią z serii Souls nie wiadomo jaki tytuł dla hardcore'ów, a wystarczy tutaj po prostu trochę uważać i grać rozsądnie, a nie napie.rdalać jak głupi jak w większość dzisiejszych gier. Serio, otoczka niesamowitego poziomu trudności przylgnęła do tych gier czego w zupełności nie rozumiem. Zginie się 20 razy zanim dotrze się do pierwszego bossa i potem już z górki. Ale nikt mu nie pisze, ze bedzie trudno bo wbiegnie miedzy dowch wrogow i go zatluka. Jesli nie poczyta o systemie to zaskocza go chocby tendencje. Stawiam, ze jak zacznie grac to zapyta o WT, CT i czy wybor postaci na poczatku ma znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Przeszedlem Demons i nadal nie wiem na czym polegaja te world tendency Cytuj Odnośnik do komentarza
banzai 197 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Graj offline,bo online jest cały czas pure white i nic się nie otwiera :c Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Ale ponoć w grze można znaleźć pozostawiane wiadomości przez innych graczy - często wskazówki czy ostrzeżenia przed wrogiem w danej lokacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Tylko offline, bez summonowania, bez używania czarów i bez widzenia przez ściany! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi