Gość mate5 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Ale serio jak mozna nie rozumiec wt? Zabijasz bossa - rosnie, umierasz jako czlowiek - maleje, czego tu nie ogarniac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 to ze to nie jest jedyny czynnik ktory ma wplyw na tendency. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipert 102 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 No to wiki pisze jak jest. Jak ktoś chce zrobić calaka to i tak nie ma szans bez czytania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 No tak. Zalezy czego sie od gry wymaga. Czy chce sie ja przejsc, czy ukonczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Chcę ją poznać i grać w nią do upadłego - wycisnąć tyle ile będzie mi się chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 To zrób sobie pierwsze przejście bez czytania żadnych poradników, po prostu graj. Offline czy online jak chcesz, ja wolę online bo jest to jedna ze składowych specyficznego gameplayu. Dopiero jak uda ci się ukończyć, albo zatniesz się na amen to zerknij co zrobić. Jedyne co mogę doradzić to czytaj opisy przedmiotów i słuchaj uważnie npcków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Nie wiem czy było, http://www.youtube.com/watch?v=suV2wJ0K3s8 dobry gość jest polecam też części z Dark Souls. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 (edytowane) DSP to jeden z wiekszy idiotow ktory robi LP. Polecam jego gameplaye z Half life i Dark souls, ale ogolnie lepiej nie dawac mu klikow. Edytowane 13 października 2014 przez Pikol Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Polecam online, chociaz serwer juz raczej pusty poza pvp na 125lvl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Na reddicie (r/demonssouls) organizowany był w czerwcu, lipcu fight club w shrine of storms (wersja US) co tydzień, ale nie wiem, czy robią to dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Da sie jakos ustawic na granie online? Chcialbym zdobyc ten zolty bezwartosciowy turban z ostatniego bosa w 3-3 ale musze byc wiadomokim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Graja co tydzien, sam sporo powalczylem po powrocie, ale obecnie DkS2. Ja uwielbiam randomowe najazdy, a w DS ciezko teraz z tym. Jakis czas temu jak dali w plusie to bylo sporo miesa do zabijania, ale to tylko przez jakis czas Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Da sie jakos ustawic na granie online? Chcialbym zdobyc ten zolty bezwartosciowy turban z ostatniego bosa w 3-3 ale musze byc wiadomokim. Kolega ma niepokonanego old monka, ty jako człowiek czekasz w 3-1, kolega idzie po schodach do bossa, jeśli nie ciebie przyzwało -> reload. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 "niepokonanego" - slowo klucz. A tak w ogole to czemu musze byc w 3-1? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Mnie sie przydarzalo tylko jak bylem w 3-1, mozliwe, ze moze byc tez 3-2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Też nie ogarniam wt i przez to dalej nie otworzyłem tych drzwi na poczatku w 1-1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Cotygadasz?! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Też nie ogarniam wt i przez to dalej nie otworzyłem tych drzwi na poczatku w 1-1 Zacznij ng lub ng+ 1. Graj w soul form 2. Ubij bossa 3. Samobójstwo w nexusie 4. Ubij bossa 5. Samobójstwo w nexusie 6. ... Powtarzaj proces aż drzwi się nie otworzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Jesli chodzi o Old Monka to mapa w Latrii nie gra roli. Staraj sie nawiedzac i w koncu Cie przyzwie Monk do siebie. Turban jest swietny dla magow i jedna z kilku dla nich podstaw. 30% do mocy magii piechota nie chodzi Pure Mage'em niszczylem smoka w 1-4 dwoma strzalami z Soul Raya. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Czyli musze byc BF w 3-x i czekac na przywolanie a pozniej zabic kolesia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Special Event (Online only)The Old Monk fight is not so much a battle with a boss as it is a test of your PVP ability. Ideally, you will be fighting a player Black Phantom that, depending on whether or not they are wearing a cling ring, might have higher health than usual. If a player cannot be found, you will instead do battle with an NPC Black Phantom with notable dodging capability and armed with claws. If you use a Blue Eye Stone, Red Eye Stone, or Black Eye Stone anywhere in the Tower of Latria, you may be summoned into another world as a Black Phantom. When summoned in this manner, you will be brought to the 3-3 Old Monk boss room and transformed into the Archdemon boss for the host player. You cannot leave this room and must wait for the host player to pass through the fog gate to do battle. Placing a Blue Eye Stone in an obscure location or using a Black Eye Stone before the 3-3 spiral staircase are common ways to force the Old Monk to summon you. Whatever the cause, the host's death will grant your body form back and, if you are lucky, the Monk's Head Collar. If you cause the host's death, your Character Tendency is reduced by one. If the host dies from anything else, you will receive the Monk's Head Collar with no Character Tendency change. Note that the host can also be invaded even if they're in Soul Form. Notes on the Summoning EventWhen you are summoned to be the Old Monk, you will see the "You're being summoned" message followed by the "Moving to another world as a Black Phantom" message, regardless of whether you were summoned via the Black Eye Stone, Blue Eye Stone, or Red Eye Stone. You can use this unique message to tell whether you are invading as a Black Phantom/being summoned by a player or you are invading as the boss. The Monk's Head Collar seen on the Black Phantom player is merely cosmetic, i.e. They will retain the effect of whatever headgear they were previously wearing. If you are not wearing a Cling Ring in Soul Form before you get summoned, your HP will be reset to your max HP in Body Form. If you are wearing a Cling Ring before you get summoned, you'll notice your HP bar will be unusually high and you'll have additional HP. 1300 HP with Cling Ring and 900 HP without for instance. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Czyli musze byc BF w 3-x i czekac na przywolanie a pozniej zabic kolesia? Mozesz polozyc niebieski kamien, czarny, albo starac sie najezdzac w Latrii. Wtedy masz szanse, ze przywola Cie Monk do walki z innym graczem na mapie Monka. Gdy wygrasz to dostaniesz turban. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Cotygadasz?! O co ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Drzwi na poczatku 1-1 wiodacych do szafotu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 13 października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 października 2014 Ale Figaro nie wie że są do szafotu. miejscówa za tymi drzwiami jest chyba jedną z fajniejszych w grze i jeśli gra się kobietą to zdobyć tam można ładną zbroję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi