Mejm 15 296 Opublikowano 14 października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 października 2014 Przeciez szafot widac z muru. To niech Figaro napsze moze o co mu chodzi z tymi drzwiami bo poki co smeci tylko w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 14 października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 października 2014 Weź skończ z tym nastawieniem. Nie wiem co jest za tymi drzwiami. Szafotu nie widziałem, tylko dużo itemów do zebrania. Chodzi mi o te drzwi na początku poziomu, gdy jesteśmy na wąskim murze. Przed bramą do bossa. Nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 14 października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 października 2014 No to sie zdziwilem, ze mimo, ze gre ukonczyles nie otworzyles tych drzwi. Wystarczylo miec pure white tendency. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipert 102 Opublikowano 14 października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 października 2014 Albo black. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 14 października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 października 2014 (edytowane) Wiem, że i tak nie będzie żadnego odzewu, ale jest ktoś chętny na pvp/co-op w wersji US? Edytowane 14 października 2014 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 14 października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 października 2014 Kur.va, jeszcze mi gierka nie przyszła. Już nawet zrezygnowałem z kupna Puppeteera, żeby skupić się tylko na Soulsach Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 14 października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 października 2014 skąd brałeś przesyłkę? ja z blackgames miałem wersję greatest hits z usa. była na stanie w ich magazynie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 14 października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 października 2014 No to sie zdziwilem, ze mimo, ze gre ukonczyles nie otworzyles tych drzwi. Wystarczylo miec pure white tendency. No nie bawiłem się w to w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 14 października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 października 2014 (edytowane) staram się robić pure white tendency podczas drugiej ng+. ofkors w formie "nieumarłej". za cholerę nie wyobrażam sobie pokonania tak ME w 3.2 oraz FM w 2.2 (DAT pasek hp). ;/ Edytowane 14 października 2014 przez nobodylikeyou Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 14 października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 października 2014 Napisz w spoilerze co to jest ME i FM. Bo jesli bosowie w 3-1 jest FI a w 2-2 FL. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 14 października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 października 2014 (edytowane) <facepalm> poyebało mi się z drugim. maneater w 3.2 oczywiście Edytowane 14 października 2014 przez nobodylikeyou Cytuj Odnośnik do komentarza
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 14 października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 października 2014 (edytowane) ME to ME, wiadomo ME na siłę można zastrzelić przez mgłę ;d FL mimo wszystko nie jest taki trudny jeśli postrzela się w niego magią i ucieka do tyłu. ME na pewno nie jest w 2.2 :f Edytowane 14 października 2014 przez CheeseOfTheDay 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 14 października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 października 2014 Na FL to w ng+ podejrzewam, ze to samo co w ng czyli thief ring i walka z partyzanta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 14 października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 października 2014 (edytowane) jeśli thief ring na FL, to tylko z fire resistance ring. 2 sloty są już zajęte, czyli ring przyspieszający roll odpada. tarcza anty ogniowa to była u mnie dotąd podstawa. wraz z long swordem, ale skoro mam się z nim zagrywać w partyzantkę, to... wygląda na to że będę się musiał bawić w harrego pottera z tarczą. Edytowane 14 października 2014 przez nobodylikeyou Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 14 października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 października 2014 Dyskusja o trudności FL i ME, a ja i tak uważam że nawiększy hardkor to jest 4-2, złote szkielety i reapery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 14 października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 października 2014 Na ripery. Jak gralem rycerzem to luk. Jak magiem to magia... ale najpierw trzeba bylo do nich sie zblizyc. Zatem mimo, ze kazdy mowi iz maga lame to tutaj akurat nawet z nia bylo trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 14 października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 października 2014 AAA, w Demons nawet magii nie uzywalem. Nie wiedziałem jak. I całą grę skończyłem jakimś chuyowym bastard swordem xD niezłą lamą byłem. Aż replay by się przydał bo i opcjonalnych bossów ominalem. Więc proponuje petycję remastera demonsow w 60 fpsach na PS4. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 14 października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 października 2014 Dyskusja o trudności FL i ME, a ja i tak uważam że nawiększy hardkor to jest 4-2, złote szkielety i reapery. złote szkielety dało się łatwo wykańczać z white bow oraz thief ring, względnie wymijać używając czarów niwelujących demage. reapery to ci którzy przywoływali zjawy? jeśli miało się white bow i wiedziało gdzie są, można było załatwiać tak samo. tu mam na myśli zwłaszcza drugiego, którego można było ubić z daleka, stojąc prawie na samej górze schodów. nowe zjawy nawet się nie pojawiały dzięki zachowanemu dystansowi. FL na ng+ ; to było konkretne wyzwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 14 października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 października 2014 no złote szkielety są irytujące, dlatego zamiast tracić na nie czas lepiej podpuścić je trochę do przodu i po prostu ominąć ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 14 października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 października 2014 Dyskusja o trudności FL i ME, a ja i tak uważam że nawiększy hardkor to jest 4-2, złote szkielety i reapery. złote szkielety dało się łatwo wykańczać z white bow oraz thief ring, względnie wymijać używając czarów niwelujących demage. reapery to ci którzy przywoływali zjawy? jeśli miało się white bow i wiedziało gdzie są, można było załatwiać tak samo. tu mam na myśli zwłaszcza drugiego, którego można było ubić z daleka, stojąc prawie na samej górze schodów. nowe zjawy nawet się nie pojawiały dzięki zachowanemu dystansowi. FL na ng+ ; to było konkretne wyzwanie. Starałem się raczej tylko walczyć wręcz, łuku używałem sporo, ale do wywabiania przeciwników. Magii nie lubię używać nawet nie tyle dlatego, że jest op tylko dlatego że jest nudna. Cudy za to są super. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 15 października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 października 2014 Wiem, że i tak nie będzie żadnego odzewu, ale jest ktoś chętny na pvp/co-op w wersji US? Potracilem savey juz dosyc dawno w wersji USA i mam tylko lvl 125 do pvp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 października 2014 W tej grze jest coś takiego jak NG+? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 października 2014 Jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 października 2014 Cool. Jeszcze tylko fajnie byłoby gdyby ta gierka w końcu do mnie dotarła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 15 października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 października 2014 No, no, kolejny śmiałek. Zobaczymy czyś miękka faja i gra cie pokona, czy może faktycznie masz jakiegoś skilla hehe. Pamiętaj w momentach słabości, że Ty nie grasz w grę, tylko z grą i masz ją pokonać. Mnie to zawsze motywowalo by przeć do przodu i udowodnić sobie i grze, że potrafię <ok>. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi