Jerome 1 181 Opublikowano 18 października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 października 2014 (edytowane) Ok. Poszło. Opowiadanie dotyczy mojego Cursed Clanu znienawidzonego przez Community USA Demon's Souls swego czasu oraz Abyss Raiders czyli Polskiego Klanu z PL Community Dark Souls, bo były kiedys dramy itd, wiec ludzie prawdziwi plus NPC, ale wydarzenia z Latrii nie sa w 100% na faktach Chociaż legendy głoszą, że ów pamietnik przedstawia w 100% prawdziwe wydarzenia... Edytowane 18 października 2014 przez Jerome 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 19 października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 października 2014 W końcu po jakiś 14h farmienia szkieleta wypadło "wiadomo co". Jest platynka i można kończyć grę. W sumie jedyne co w grze wydało mi się naprawdę słabsze to lokacje, a dokładniej ich liczba. Po tym ile tego jest w pierwszym darku (nawet nie wliczając dlc) i w jakiej formie to przedstawili, ten cały nexus z 5 lokacjami (+ 1 zepsuty jakby nie mieli za bardzo na niego pomysłu) wydaje się taki trochę smutny:P. Dlatego imo DaS > DeS. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 20 października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 października 2014 Przechodziles gre 4 razy czy cheesowales itemy online? Liczba lokacji w DeS jest troche oszukancza. Niby jest 2-4 i 4-4 a tak naprawde to tylko bossowie. 5-3 chyba tez. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 20 października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 października 2014 Zepsuty archstone mial przenosić do nieokreślonej krainy olbrzymów, ale nie mieli czasu na skonstruowanie. Jest gdzieś w grze nawet art pokazujący te olbrzymy w walce. Cytuj Odnośnik do komentarza
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 20 października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 października 2014 Przechodziles gre 4 razy czy cheesowales itemy online? 3x tylko offline nie chciałoby mi się już czwarty raz więc zamiast żebrać online cheeseowałem system i wspomogłem się dumpem:d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 22 października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 października 2014 Jerome, też chętnie poczytam Co do światów, wybaczcie, że opisowo, ale nie pamiętam już ich kolejności: 1 > tam gdzie szkielety (tam sie chyba farmilo wiecie co) > Kopalnia > tam gzdie maneatery > cos o czym zapomnialem Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 22 października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 października 2014 21zl na ps store teraz, chyba wezme, moze przejde jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 949 Opublikowano 22 października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 października 2014 Też chcę te opowiadanka, Jak będą słabe to uczciwie zjadę jak burą sukę. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 22 października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 października 2014 Przeczytałem i daję okejkę. Propsy za wyobraźnię Jerome. Pomijając parę drobniejszych baboli stylistycznych czytało się spoko. Po raz drugi od czasu spotkania z MA czułem niedosyt fabularną otoczką Demonsów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 22 października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 października 2014 Dzieki Przy opowiadaniu DkS2 bardziej sie postaram. mugen nie daje juz nikomu, bo nie ma sensu - dlatego, ze duzo smaczkow Cie ominie, bo nie grales w ds, ani w dks i nie uczestniczyles w PL community pvp, zatem sporo nie zaczaisz. Napisalem ot tak dla siebie i kilku ludzi, bo lubie pisac jakies historyjki czasami jak mam czas Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 października 2014 Wczoraj pograłem trochę i oczywiście nie muszę chyba pisać, że często obrywałem ale spodobało mi się to. Pytanie do wymiataczy: jaką klasę polecacie na początek? Wziąłem złodzieja bo zależało mi na szybkości ale jest lipa z odpowiednim zasięgiem broni. Z wytrzymałością też średnio ale jest dość szybko się walczy. I myli mi się blok z kontrowaniem bo chcę ciągle kontrować wrogów xD Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 23 października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 października 2014 Temple Knight albo Royalty mają najłatwiejszy start 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 października 2014 A Warrior albo Barbarian? Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 23 października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 października 2014 Też ujdą, ale są trochę słabsi jednak. Tutaj wybór klasy nie ma za wielkiego znaczenia, chyba, że planujesz konkretny build na dany level. Za Royalty przemawia to, że ma czary na start co pozwala na koszenie z dystansu. TK (mój faworyt) ma armor, heal i broń z dobrym zasięgiem co daje odrobinę przewagi na samym początku gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 października 2014 Ok. W takim razie posłucham Twojej rady xD Potem mogę mieszać klasy, żeby stworzyć w miarę przekrojowego fightera? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 23 października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 października 2014 Klasa serio ma małe znaczenie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 23 października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 października 2014 W DS klasa odpowiada tylko za podstawowe rozłożenie statów, ekwipunek i czary z którymi zaczynasz. Możesz wziąć sobie maga a potem pakować mu w STR i latać z dwuręcznymi toporami Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipert 102 Opublikowano 23 października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 października 2014 Dodam tylko, ze początkowy sprzęt różniący poszczególne klasy i tak można później zdobyć. Royal zdecydowanie ma najłatwiejszy start ze wzgledu na dystansowy czar i pierscien regenerujący mane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 23 października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 października 2014 A ja polecam grać zwykłym wojownikiem, bez czarów i magii. Tylko ty i twój miecz. Ja tak grałem i był najlepszy klimacior. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 23 października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 października 2014 Chcialem tak. Pierwsze przejscie to knight bo tez lubie miecz, tarcze itd. Ale sa takie momenty w grze, ze nawet mag potrzebuje luku i to jest jak dla mnie drobna rysa na tym diamencie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 23 października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 października 2014 Chcialem tak. Pierwsze przejscie to knight bo tez lubie miecz, tarcze itd. Ale sa takie momenty w grze, ze nawet mag potrzebuje luku i to jest jak dla mnie drobna rysa na tym diamencie. Po prostu żeś lama i tyle <hug> Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 23 października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 października 2014 Przynajmniej otworzylem dwrzi na pierwszym moscie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 23 października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 października 2014 Cala gre przeszedlem knightem nie uzywajac magii w ogole i chyba raz luku, Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 23 października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 października 2014 Jak sobie poradziles z riperami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 23 października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 października 2014 lecialem na pale i wszystko mieczem zabijalem, wystarczy wiedziec w ktorym miejscu sie pojawiaja, jesli myslimy o tych samych przeciwnikach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi