Ma_niek 860 Opublikowano 15 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2014 Potwierdzam. Widac ze robiony przez inny team. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 15 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2014 Goście którzy odpowiadali za DeS i DkS faktycznie poświęcili swój wkład na BB. Odnośnie DeS pozostało ci jeszcze ng+ które jest jeszcze trudniejsze od pierwszego walktrough. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 15 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2014 Odpuscic DkS2? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 15 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2014 Odpuscic DkS2? Odpuścić? Nie. Przekonać się na własnej skórze że jest to (jak to ładnie suteq określił) kalafior, będący popłuczynami po poprzednikach? Tak. No ja wiem, że spędziłeś 10000000 godzin w pełnym niedoje.banych hitboxów, zje.banej magii pvp w DS2, ale to dalej najgorsza część trylogii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 15 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2014 (edytowane) Ogolnie patrzac nr1 u mnie Demonsy i watpie, ze to sie kiedys zmieni. Jesli patrzec pod katem wszystkiego to DkS stawiam nizej niz DkS2. Czepianie DkS2 stalo sie modne po gadkach, ze swiat nie spojny itd, ale gra nie jest gorsza od DkS i jak ktos uwielbia serie to przy DkS2 imo moze bawic sie nawet lepiej. Edytowane 15 grudnia 2014 przez Jerome Cytuj Odnośnik do komentarza
DaN3000 80 Opublikowano 15 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2014 Najgorsza część trylogii, to tak, ale to w dalszym ciągu bardzo dobra gra, jedna z lepszych jakie wyszły na odchodzącą generację. "Kalafiorem" wydaje się dlatego, że wszyscy mieli względem DkS2 bardzo duże wymagania po genialnym DkS, którym ta gra nie sprostała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 15 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2014 (edytowane) Dwójka nie ma kompletnie tej magii co jedynka, w jedynce chciałem poznawać świat, historię, bossowie byli świetni(Sif, Artorias, Ornstein & Smough, Quelaag, Seathg, a dwójka? Nijaki świat, zero motywacji do odkrywania historii, niektórzy bossowie to kopiuj-wklej z jedynki, zmiany na gorsze w mechanice(akurat tutaj czysto subiektywne odczucia, bo kompletnie nie podobało mi się działanie kamery, wolałem te z jedynki). Krok w tył, kiepskie soulsy, oby BB przywrócił ponowną chwałę serii, ale patrząc na materiały, nie ma się o co w tym przypadku obawiać. Edytowane 15 grudnia 2014 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 15 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2014 (edytowane) Kazdy ma swoje zdanie. Krok w tyl byl dla mnie Dark Souls po Demonsach. DkS2 tez ma swietna historie, nie gorsza niz DkS. Sporo rzeczy poprawionych. Do nie spojnosci swiata mozna sie przyczepic, ale reszta na najwyzszym poziomie. Do tego DkS2 ma podobnie jak Demonsy epicka mape jak Shrine of Amana :love: czy Crypte. DkS pve mialo swietne tez, historie rowniez. EDIT: Witam Cie Mordo Edytowane 15 grudnia 2014 przez Jerome Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 15 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2014 Mi sie dwojka bardziej podobala od jedynki, kwestia gustu. Warto ograc obie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 16 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2014 A ja się zatrzymałem na początku i nie mogę się zebrać w sobie, żeby brnąć dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 16 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2014 A ja się zatrzymałem na początku i nie mogę się zebrać w sobie, żeby brnąć dalej. Ale że w Demon's Souls czy w DSII? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 16 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2014 (edytowane) W Demonie. Muszę za jakiś czas wrócić do grania bo już widzę, że nowi rekruci w temacie sprostali wyzwaniu. Edytowane 16 grudnia 2014 przez Nemesis Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 17 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2014 A ja się zatrzymałem na początku i nie mogę się zebrać w sobie, żeby brnąć dalej. Ale że w Demon's Souls czy w DSII? A wyszlo juz DS2? Przegapilem :o 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 W temacie o Dark Souls napisałem że od dzisiaj jest nowy WR w all bosses, no i tego samego dnia, po trzech latach (!!!) jest nowy wr any% w Demon's Souls - 46:37. Piękny dzień dla soulsowego speedrunu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2015 Akcja pod 1:45 ze Storm Kingiem mnie rozwaliła XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 553 Opublikowano 11 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2015 Jakby Ją tak odświeżyli, by prezentowała się jak Deep Down bądź Bloodborne, brałbym z miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 12 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2015 Koleś dostał się do "zepsutego archstone'a" http://www.twitch.tv/gibbed/c/6095041 Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 16 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2015 Opłaca się zabić Vanguarda w tutorialu? Próbowałem już z 3 razy i nie wiem czy jest sens się męczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 16 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2015 Ja wiem, niebardzo. Dostaniesz pare kamyczkow, troche dusz chyba, ale nic jakiegos mega cenneg. Acha, no jest ekstra cutscenka jesli cie to jara. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 16 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2015 Opłaca się jak grasz temple knight, za zdobyte przedmioty upgradujesz sobie halabarde i masz wtedy mobki na strzała w tej początkowej lokacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 16 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2015 Udało mi się, miałem farta, bo często skakał, a to jest łatwe do uniknięcia. A gram Knightem, zacząłem jako temple knight, ale jakoś mi nie odpowiadał. Dużo lepiej mi się macha mieczykiem. W każdym razie bardzo fajna ta dodatkowa lokacja(smoczek za(pipi)isty), więc w sumie warto było Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 860 Opublikowano 16 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2015 Koleś dostał się do "zepsutego archstone'a" http://www.twitch.tv/gibbed/c/6095041 Fajnie to wygląda nawet chyba boss jest. Pewnie czasu brakło żeby skonczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 068 Opublikowano 16 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2015 W ferworze walki ubiłem Filthy Woman myląc ją z przeciwnikiem i nici z platyny . Zabicie 5 BP w NG+ nie dało mi Pure White Character Tendency i jedyne trofeum, którego mi brakuje to te za wszystkie pierścienie. Muszę odpocząć, może za jakiś czas spróbuję raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 16 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2015 Pure White Character to zabij 7. Szybko sie wbija jak pomagasz tez innym jako blue lub zabijasz graczy b.phantomy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 16 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2015 Szybko sie wbija jak pomagasz tez innym jako blue lub zabijasz graczy b.phantomy xD Chyba w 2009 roku, a nie teraz. BTW przeszedłem już w dwóch sesjach większość gry w coopie z nobodylikeyou (część dwukrotnie ofc, w moim i jego świecie) i cholera, całkiem inne doświadczenie. Oczywiście prostsze, ale mimo to całkiem ciekawe. Walka z maneaterami była chyba tą, która najmniej straciła ze swojej trudności w coopie, no i 5-2 przeszliśmy za chyba 5 razem. Dobrze że serwerów nie zamknęli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi