Mejm 15 296 Opublikowano 29 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2015 Ktory to fantom? Ja farmilem na szkielecie ukrytym przy pierwszym reaperze. Pierwszego dnia 6h, drugiego dnia wypadl przy trzecim podejsciu Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 30 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2015 (edytowane) Zacznij new game+, nie bedzie tak latwo. this. prawdziwa zabawa zaczyna się na ng+ To jest chyba trochę mit. Za drugim razem przecież się zna grę i to dość dobrze, a w Demonie najtrudniejsze jest zapoznanie właśnie, potem to już z górki. @20inchDT Ja farmiłem tego ukrytego szkieleta. Zajęło mi to z 6-7h - pamiętam, że miałem już wychodzić i wpadło. Edytowane 30 czerwca 2015 przez agst Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 30 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2015 walczyłeś przeciwko dwóm maneaterom, flamelurkerowi i przedostatniemu bossowi na ng+ bez używania najmocniejszych czarów i broni dystansowej? dla osób preferujących broń białą i close combat różnica jest znaczna Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 30 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2015 Maneatery nawet w coopie z nobodym nie były AŻ TAK proste, więc nie wierzę, że mogły komuś w ogóle nie sprawić problemu na ng plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 30 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2015 no a FL nawet pomimo +100 lv to niezły sk.urwol. autentycznie biło mi przy nim mocniej serduszko. Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 30 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2015 (edytowane) walczyłeś przeciwko dwóm maneaterom, flamelurkerowi i przedostatniemu bossowi na ng+ bez używania najmocniejszych czarów i broni dystansowej? dla osób preferujących broń białą i close combat różnica jest znaczna Czary i łuk używałem tylko na pajączka. Z tych bossów co wymieniłeś, największy problem mi sprawił Maneater, ale nie na 2, a 4 przejściu. I nie napisałem, że gra nie sprawiała żadnych problemów, tylko, że za 2 razem było mi łatwiej niż za 1, bo wiedziałem już co i jak. Jedyny wyjątek, to ten Maneater na 4 przejściu, nie wiem skąd taki boost u niego nastąpił. Za 1 razem za to najbardziej mnie denerwował świat 5-2 i te wielkie giganty na bagnach. Edytowane 30 czerwca 2015 przez agst Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 1 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2015 Ja sie meczylem z ME grajac... magiem Pierwsze przejscie rycerzem luzik ale potterem bylo ciezko. Dopoki sie nie pokapowalem, ze mam czar podbijajacy armor Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 1 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2015 Zależy od farta. Pure bladestone raz mi wpadł po 3min, raz po 30, raz po 6h. Rożnie z tym jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 4 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2015 Gdzie znaleźć fajne szaty dla magika? Mam około 30 poziom, flamelurker załatwiony. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 4 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2015 (edytowane) W 3-1 ( więzienie) masz dwa zestawy lekkich łachów. http://demonssouls.wikidot.com/armor-sets Edytowane 4 lipca 2015 przez 20inchDT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 5 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2015 (edytowane) No i gram sobie, 37 lvl magik, troche nudno z trzema czarami biegać ciągle, dodatkowo żadnego z kamieni użyć nie mogę, ale gra jest świetna. Jestem w 4-2 (ten świat ze szkieletami) i póki co wymiękam, wrócę do 3-1, którego nienawidzę i tam spróbuję. Ponoć jakaś wiedzma do odratowania tu jest, co czary pokaże? Ten Sage przyjmuje dusze bossów, ale nie wszystkich? edit: skoro 3 to jest więzeinie, to valley of cośtam to ? Edytowane 5 lipca 2015 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 6 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2015 Jak grasz magiem to zrób pierw trzeci świat a w drugim z 2-1wez kris blade Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 6 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2015 No i gram sobie, 37 lvl magik, troche nudno z trzema czarami biegać ciągle, dodatkowo żadnego z kamieni użyć nie mogę, ale gra jest świetna. Jestem w 4-2 (ten świat ze szkieletami) i póki co wymiękam, wrócę do 3-1, którego nienawidzę i tam spróbuję. Ponoć jakaś wiedzma do odratowania tu jest, co czary pokaże? Ten Sage przyjmuje dusze bossów, ale nie wszystkich? edit: skoro 3 to jest więzeinie, to valley of cośtam to ? Wiedzma do odratowania jest w 1-3. 3-1 to wiezenie a Valley of Defilement to 5-1 ale tobie pewnie chodzi o bagna w 5-2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 6 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2015 dzieki, poszukam tej wiedzmy a za chwile maneater Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 6 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2015 podziemne bagna do których zsyłano odrzuconych. wiedźma jest w Boletarii. trzeba miec klucz z lochów gdzie znajduje się Bjora i kapelusz Oficjeli by ją uratować Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 7 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2015 czyli póki co nie mam czego tam szukać Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 11 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2015 Maneater za 5tym razem pokonany, old monk zaraz po nim za pierwszym. Z maneaterem zawsze spadałem w przepaść Świetne walki bossowe. Tak sie zastanawiam ,czy grać czysto magiem, czy moze dać mu jakiś miecz - czasem amm ochotę pokroić kogoś. Ma to sens? STR 10 DEX 9. Myślałem nad moon great swordem, ciężko go zdobyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 11 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2015 Pod monk to było wyzwanie dla większości gdy grało dużo ludzi i monk przywoływał gracza Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 11 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2015 Bardziej się cieszyłem ,że ubiłem jakiegoś bossa w tej grze za pierwszym razem (chociaż chyba flamelurker też tak padł), niż jakieś jaranie sie wyzwaniami Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 11 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2015 dobra, jestem w 1-4, dochodze do duzych schodow ze smokiem. Moze zmienic swiat na jakis inny? gdzie znaleźć kamyki do dragon sworda? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 11 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2015 w II świecie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 28 września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 września 2015 Gdzie znajdę dobrą zbroje i mieczyk dla knighta? Jestem w 3-2 cały czas używam podstawowego setu i miecz którego nazwy nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 28 września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 września 2015 Dobra zbroja = ciezka zbroja = brak rolowania = duzo vitality. Najlepsza zbroja w sensie najrozsadniejsza to chyba ta po Yurcie co go z klatki wypuszczasz w 3-2 (mozesz go kilim od razu bo i tak bedziesz musial). Mieczyk to sobie musisz sam wykuc w zaleznosci pod jakie statsy grasz. Ale jak chcesz jakies dobre machadlo to idz do 4-1 i zabij czerwonego szkieleta (z katana) po lewej stronie pierwszych schodow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 28 września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 września 2015 (edytowane) Nie ma czegos takiego jak dobra zbroja - jedna, bo kazda jest dobra, zalezy jakie funkcje ma spelniac. Miecze to samo, ale dodam, ze z tych rzeczy co szukasz to w trzecim swiecie bedzie trudno, bo to mapa dla magow i skrytobujcow bardziej. EDIT: Mejm jaki spojler z Yurtem :o :o :o Edytowane 28 września 2015 przez Jerome Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 28 września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 września 2015 Szukam zbroi lżejszej od podstawowej knighta. Chcę wrócić do bossa w 1-3 bez rolla ciężko z nim walczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi