Opublikowano 2 września 20177 l Jakikokwiek bedzie dobry. A najlepiej to chyba z playstationtrophies.org
Opublikowano 3 września 20177 l Polecam: https://www.playstationtrophies.org/forum/demon-s-souls/43377-demons-souls-road-map-trophy-guide.html+http://demonssouls.wikidot.com/Na wiki masz pięknie wyjaśnione jak działają tendencje, a to klucz do platyny.
Opublikowano 25 września 20177 l Pogralem chwile zeby zobaczyc jakie bedzie wrazenie po 150h w DaS i o ku.rwa jaka ta gra jest dobra. Tempo idealne, klimat gesty jak smola, marazm wszedzie, roll na 80% obciazenia nie przeszkadza bo nikt nie probuje cie zgangbangowac w 3s, lepsze przelaczanie celow, bieg plus kolko i wychodzi piekny roll i tak dalej itepe. Nawet zaczalem grac online i sobie chyba tak przejde raz. 40-50h i po grze, idealna proporcja.
Opublikowano 27 września 20177 l Ta gra to jedyny powód dla którego moje PS3 jeszcze nie poszło do żyda. Też się chyba zabiorę za kolejne przejście.
Opublikowano 4 października 20177 l Fak, poczytałem dwie ostatnie strony i znów mam ochotę w to pograć. Wersja US leży obok konsoli, więc jest opcja wbicia drugiej platynki :)
Opublikowano 2 grudnia 20177 l 1 godzinę temu, japco napisał: Wyłączają serwery 28 lutego. Tak. I tym razem to już ma być tak na pewno, bo raz wyłączenie serwerów zapowiadali i odłożyli to w czasie z powodu próśb społeczności.
Opublikowano 3 grudnia 20177 l 21 godzin temu, Rozi napisał: I remasterek wjedzie. Chciałbym. No ja też. w najgorszym przypadku niech chociaż wrzucą starą wersję na PSN.
Opublikowano 3 grudnia 20177 l Przecież jest: https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP0700-NPEB01202_00-DEMONSSOULSDL001
Opublikowano 4 grudnia 20177 l Ku.rwa czas sie pospieszyc i zdobyc w koncu te go.wno warta czapke old monka.
Opublikowano 10 grudnia 20177 l Czy Old Monk sterowany przez AI zawsze występuje z takim samym wyposażeniem? Trafiłem na uzbrojonego w coś innego niż claws, ale zachowywał się bardzo dziwnie, za dziwnie jak na człowieka.
Opublikowano 29 grudnia 20177 l Poratuje ktoś kamieniami (pure darkmoonstone i moonlighstone, chunk of bladestone)? Jaszczurki okazały się niełaskawe przy farmieniu.
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Czy może ktoś potwierdzić, że jak się używa glitcha na levelowanie to na końcu nie otrzymamy Friend's Ring? Czy to tylko zwykły zbieg okoliczności? Bo w sumie nigdzie nie mogę znaleźć jednoznacznej odpowiedzi.
Opublikowano 1 stycznia 20187 l Przypadek. Glitch z Thomasem nie wplywa na nic. Prawdopodobnie wydaje ci sie ze masz pwct a de facto brakuje ci jednego killa black phantoma. Najlepiej zaczac gre od nowa z pbwt w 4.1 i zabic setsukiego. Albo miralde w 1.1 No i zeby dostac friend ringa trzeba odpowiedziec yes nas pytanie monumentala.
Opublikowano 6 stycznia 20187 l Luzik - platynę to ja mam wbitą już daaaaawno temu, bo pierścionkiem poratowała mnie znajoma maniaczka soulsów, ale tak się zastanawiałem pod kątem następnego podejścia, tym razem do wersji US. Z brakiem 1 killa do pwct to dokładnie tak było, z tym że gra nie pozostawia żadnego marginesu błędów niestety - na samym początku niechcący ubiłem merchanta, bo myślałem, że to zwykły mobek, no i ten grzech ciągnął się za mną do końca gry niestety...
Opublikowano 14 stycznia 20187 l W dniu 12.01.2018 o 23:41, Mejm napisał: No, udalo sie zdobyc czape monka. Teraz juz moga serwery wylaczyc. Do tego raczej serwery nie były potrzebne, grałem offline a mam platynkę.
Opublikowano 16 stycznia 20187 l Ograłem Bloodborne i DkS3 w takiej kolejności i ostatnio wszedłem do świata Demon's Souls... jakie to cudowne uczucie. Dopiero pierwsza lokacja a czuję się jak ryba w wodzie. Chcę to skończyć i chcę platynę.
Opublikowano 16 stycznia 20187 l W dniu 14.01.2018 o 12:09, Wredny napisał: Do tego raczej serwery nie były potrzebne, grałem offline a mam platynkę. O czym ty do mnie rozmawiasz? Do czapy potrzebne sa serwery bo tylko grajac online jako fantom-boss mozna ja zdobyc. Nikt tez nie mowil o robieniu platyny.
Opublikowano 16 stycznia 20187 l Spoko, spoko, nie nerwuj się Pan Dopiero później skumałem o czym piszesz, ale zapomniałem edytować W sumie nigdy nie byłem tym bossem, więc nawet nie orientowałem się, jakie bonusy dostajemy z tego tytułu. Wiem tylko, że jak gramy online, to właśnie może wcielić się w niego gracz, przez co walka może być bardzo trudna - super patent, szkoda że więcej gier nie stosuje takiego pomysłowego podejścia.
Opublikowano 17 stycznia 20187 l Gra potrafi połechtać od samego początku. Po ponad trzech godzinach zwiecha i utrata save'a Z rozpędu zacząłem od nowa i teraz już wrzucam zapis w chmurę. Poza tym często w walce spotyka mnie nieprzyjemna sytuacja. Kiedy robię parry to tarcza sama się chowa i zostaję z halabardą oburącz. Na odwrót też. Najpierw myślałem, że niechcący wciskam kombinację ale kiedy walczę uważnie to też się zdarza. Mimo powyższego kocham From <3 Edytowane 17 stycznia 20187 l przez giger_andrus