Velius 5 698 Opublikowano 13 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2009 To ktora wersje lepiej kupic? US czy azjatycka. Rozumiem ze jak mam azjatycka to nie polacze sie z kims kto ma US? Roznia sie one w ogole CZYMKOLWIEK? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 13 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2009 Różnią się troche tłumaczeniem, i tak nie połączysz się z kimś kto ma inną wersję. Generalnie w wersji Azjatyckiej jest więcej napakowanych postaci i inny ranking (jak się łatwo domyślić) w zasadzie bez różnicy którą wersje wybierzesz, zależy kto w jaką wersje gra i z kim chcesz grać . Cytuj Odnośnik do komentarza
KainGorn 2 Opublikowano 13 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2009 (edytowane) Teraz raczej każdy kupuje US, ja biorę US bo kilka moich znajomych taką ma. Na allegro rzadko jest azjatycka , a po za tym w warszawie w świecie gier jest za 220 zł więc wystarczy mi podjechać Ps. już kupiłem za 190 (US) w wawie, wystarczy że odbiorę Edytowane 13 grudnia 2009 przez KainGorn Cytuj Odnośnik do komentarza
grove 0 Opublikowano 14 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2009 Witam, szukamy z kumplem 3 osoby do party (level mniej więcej od 78 do 85). Przeważnie jesteśmy codziennie w godzinach ok. 22:00 do 0:00, w piątki i soboty do oporu:) Gdyby ktoś był chętny to dodawać do friendów, grove1982 i fotkeis. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
kempes 0 Opublikowano 16 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2009 Ja kupię tą grę, ale jak będzie gdzieś za max. 200 zł wersja US. Tyle się o niej naczytałem i tak jestem na nią napalony Cytuj Odnośnik do komentarza
Trzcina 11 Opublikowano 16 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2009 Ale ona jest za 200 zl w wersji US... mozna znalezc nawet na forum na pchlim targu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kempes 0 Opublikowano 16 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2009 Ja nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark_Slide 2 Opublikowano 16 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2009 Ja dosłownie 2-3 dni temu kupiłem na pchlim targu za 195 zł. Teraz tylko mam nadzieje, że paczka dojdzie jak najszybciej. W niedziele wyjeżdżam na święta i modlę się żeby doszło do soboty Cytuj Odnośnik do komentarza
kempes 0 Opublikowano 16 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2009 No właśnie widziałem, bo też chciałem to kupić. 219 zł nie chcę dawać, ale do 200 zł jak najbardziej za wersje US Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 18 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2009 (edytowane) CLICK! - Atlus ułatwi zdobycie platyny w DS, biała tendencja świata na święta dla wszystkich. Nie jest to chyba żadnym zaskoczeniem, już przy okazji halloween'owego eventu nieoficjalnie mówiło się o podobnej inicjatywie. Edytowane 18 grudnia 2009 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
Shadow864 4 Opublikowano 20 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2009 <-- Lvl 155 wersja USA. Prosiłbym o dodanie mnie do friendów przez osobe aktywne na podobnym poziomie które chcą razem polevelować , na phantomy popolować i świat od demonów uratować. Mam lapka także możemy gadać przez skype , gg itp PSN: Blumbrothers :] Cytuj Odnośnik do komentarza
KainGorn 2 Opublikowano 21 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2009 (edytowane) Przeszedłem już gierkę ale za pierwszym razem zrobiłem za dużo błędów Zużyłem 4 pierwsze dusze z demonów i zmarnowałem przez to okazje na dobre czary itp. Nieco skopałem builda swojego knighta i za szybko zakończyłem grę przez co miałem za mały lv na ponowną rozgrywkę (nie wiedziałem że poziom trudności aż tak wzrasta gdy gra się tą samą postacią po przejściu gry). Mimo wszystko i tak moim knightem lv 81 pokonałem każdego kto mnie zaatakował (PVP) prócz jednego typka z halabardą. Jakby ktoś chciał wspólnie popykać to byłoby fajnie:) Potrzebowałbym pomocy w rozwaleniu Blue Flying Dragon bo knightem raczej ciężko go skopać. Wersja US, dopiero zacząłem tą drugą postacią (też knight) więc narazie lv 30, ale dziś na pewno będzie lepiej edit: już jest 89 lv blue dragon pokonany, doran też Build full knighta jest naprawdę dobry, praktycznie każdego mogę pokonać w łatwy sposób, mam problem tylko z pikinierami i halabardami - nie mogę się do nich nawet za bardzo zbliżyć Edytowane 23 grudnia 2009 przez KainGorn Cytuj Odnośnik do komentarza
pleju 208 Opublikowano 25 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2009 Demon's Souls otrzymał tytuł gry roku od Gamespot, ciekawe jak mu pójdzie na ign i gametrailers A ja nie mogę się już doczekać na swoją kopie :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 26 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2009 Wkoncu zaczalem grac w DS i cholera,gra hardcore. Nie wybacza bledow,nie prowadzi za raczke,czuc to zaszczucie i beznadzieje ktora nas ogarnia w okol. Jeden maly blad i mozna stracic wszystko. Brak mozliwosci save/load jak to w innych grach np przed bossem dodaje dreszczyku bo wiesz ze musisz byc ostrozny,prawie jak w zycie bym gral ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
sintha 0 Opublikowano 26 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2009 kurde ale mi slina cieknie w jaka wersje gra wiekszosc ludzi online ? jap czy usa ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 26 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2009 Obecnie USA raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 27 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2009 Z tego co wiem wiekszosc ludzi ma wlasnie wersje USA,ja rowniez wiec jak ktos dopiero zaczyna i chce razem pograc to ja chetnie,razem latwiej zabijac bossow,w pojedynke jak ktos nie ma cierpliwosci to moze pada przez okno wyrzucic..ale warto sie przemeczyc,naprawde satysfakcja jest ogromna z zabicia wielkiego bydlaka. A mi zostalo kilka godzin spania,5:20...przeklinam Demons Souls ;s Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 27 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2009 (edytowane) Tyle, ze w JAP tez nie ma problemu z zagraniem z kims - jedyny minus takiej wersji jest taki, ze obecnie wiecej osob z foruma gra na wersji USA. W tej grze akurat nie ma roznicy czy gramy z Chinczykiem czy Polakiem - w grze i tak nie ma jakiejkolwiek komunikacji - ani glosowej, ani tekstowej, co zreszta problemem wielkim nie jest, bo w ta gre raczej graja ludzie ogarnieci (zdarzaja sie i idioci, vide post kolesia z tematu jaka gre wybrac - ale szybko sie zniechecaja; osobiscie w grze na szczescie ani razu na takiego nie trafilem ). Edytowane 27 grudnia 2009 przez Yabollek007 Cytuj Odnośnik do komentarza
ragaragaraga 0 Opublikowano 27 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2009 Witam posiadam wersję US jak są chętni do gry pisać SpacierShark123 Jestem w tę grę sam za słaby na pierwszej mapce rzuca się 7 typów czerwonych na mnie ze sztyletami i ginie na miejscu ;/ a jak już udało mi się dojść dalej to spadłem z drabiny ;P. Jak grać z innymi graczami ? nie widziałem takiej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza
Belcoot 0 Opublikowano 27 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2009 (edytowane) Musisz samotnie dojść do i pokonać pierwszego bossa. Wtedy co-op będzie dla Ciebie dostępny - jak odzyskasz ciało będziesz mógł przyzywać dusze innych graczy do pomocy, bądź samemu będziesz mógł zostać przyzwanym ;P . Demon's Souls rulzuje i w pełni zasługuje na tego GOTY od GS. Aż miłym jest jakie oburzenie w środowisku graczy to wzbudza i to już za sam fakt, że tak niszowy tytuł zostaje nominowany do GOTY (a co dopiero teraz gdy DS ten tytuł uzyskał zamiast U2, AC2 czy Dragon Age ) . Na IGN i GameTrailers chyba też dostał conajmniej Best RPG of the Year. Bardzo dobrze, może teraz będzie wychodzić więcej takich gier, a i sequel DS już chyba murowany . Edytowane 27 grudnia 2009 przez Belcoot Cytuj Odnośnik do komentarza
ragaragaraga 0 Opublikowano 27 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2009 Ta gra mnie już irytuję zabiłem jakiegoś typa z którym się sporo męczyłem idę ucieszony i nagle spadam i gine ;/ nosz kurka ta gra jednak nie dla mnie wracam do assasyna Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 28 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2009 Z takim podejsciem - wracaj. Miejsce, gdzie poszedles na poczatku (z kolesiami ze sztyletami i drabina) to specjalna miejscowka ktora jest otwarta tylko, kiedy masz white tendency (wiecej info poszukaj na wiki demon's souls) - i nie ma sie co dziwic, bo powinno sie tam wchodzic bedac troche juz ogarnietym (przydaje sie czar ochronny). W tej grze panuje kilka zasad, ktorych musisz sie trzymac. Nigdy nie biegaj na pale, zawsze miej tarcze w gorze (nigdy nie wiadomo czy cos na ciebie nie wyskoczy zza winkla), zapamietuj ustawienia wrogow, czytaj wskazowki graczy, staraj sie wymyslac jakas taktyke na dane miejsce. Jesli ci nie idzie jedno podejscie, to sproboj innej metody. Od siebie dodam, ze na poczatek najlepsza klasa jest Royal - poczatek gry bedziesz mial znacznie ulatwiony (calkiem niezly jak na poczatek gry czar dystansowy oraz pierscien regenerujacy mane), a w dalszym etapie gry bedziesz juz na tyle ogarniety, ze czary i dystans nie beda dla ciebie niczym niezbednym. Do tej gry poprostu trzeba podchodzic na spokojnie - spieszac sie i majac cisnienie daleko sie nie zajdzie. Irytowac tez sie nie ma co, bo ginie sie z wlasnej winy, a nie przez pecha itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 28 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2009 No nie przesadzaj,czasem pecha tez sie ma;] Jest tu ktos z wersja USA,ktory ma okolo 30 SLVL i nie zabil jeszcze wszystkich bossow? Mozna by cos razem polozyc albo przejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza
wentyl_pl 0 Opublikowano 28 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2009 Mógłby mi ktoś doradzić, skąd najlepiej ściągnąć wersję US tej wspaniałej gry? Na allegro ceny troszkę odpychające, a przeszukując zachodnie sklepy internetowe nie znalazłem takich, które wysyłają gry do europy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pociemku 1 Opublikowano 28 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2009 Gra jest boża.. pure hardcore.. no i potrafi czasem sfrustrować.. przeszedłem drugiego bossa i teraz biegam sobie po murze i pakuję postać, podbijam sobie broń o nowe +. Przyjemny jest ten etap na murze, bo smok latający wzdłuż mi pomaga siekąc przeciwników :] Ja tylko zwabiam mu ofiary do całopalenia a on nawala łogniyym :] Ale zgadzam się w pełni że gra nie wybacza.. Jak się idzie na pałę to nawet psy czy Ci anorektycy z początku potrafią ukatrupić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi