Opublikowano 3 stycznia 201114 l Teraz dopiero mi to mówisz:( ps. Mam już 162 lv NG+++(lub ++++ dawno grałem już nie pamiętam) i potrzebuje do wymaksowania broni kilku kamieni, a chęci ich szukania już brak -3x chunk of marrowstone -3x chunk of suckerstone -4x chunk of mercurystone -6x chunk of greystone -1x pure os greystone -2x chunk of cloudstone
Opublikowano 3 stycznia 201114 l W 4-4 ze stormruler'em wiem ze tam sie farmi cloudstony ale wlasnie same shardy wypadaja.U thomas'a full tak samo jak u mnie w plecaku O tym ze tak czesto tam wypadaja na PBWT nie wiedzialem...nawet w wikipedii nie pisze o tym
Opublikowano 3 stycznia 201114 l W 4-4 ze stormruler'em wiem ze tam sie farmi cloudstony ale wlasnie same shardy wypadaja.U thomas'a full tak samo jak u mnie w plecaku O tym ze tak czesto tam wypadaja na PBWT nie wiedzialem...nawet w wikipedii nie pisze o tym Wszędzie jakość lootów się zwiększa na PBWT-tyczy to również lizardów np(większa szansa na pure i chunki), w normalnych przeciwnikach też jest zdecydowanie widoczna różnica.
Opublikowano 5 stycznia 201114 l mam pytania: 1.gdziemoge znalesc Shard of Archstone bo chce sobie ulepszyc long sword na +4 a nie moge ich znalesc 2. O co wam chodzi z tym np. NG+ xD bo tak se tu czytam i nie wiem o co kaman xD 3. do czego jest pierśćien Clever Rat's Ring ? PS: jak by co to ja- szymek maniak xD tylko nie chcacy zalogowalem sie na innym koncie ale to szczegul xD jak chce ktos pograc to piszcie mam 34lv i przeszlem: 1-1 1-2 2-1 3-1 4-1 Edytowane 5 stycznia 201114 l przez lysyolec
Opublikowano 5 stycznia 201114 l He?Z tego co pamietam to shard of Archstone nie jest do ulepszania broni tylko do powrotu do nexus. Jak ukonczysz gre to zaczynasz znowu w nexusie tak jak wtedy gdy umarles przy pierwszym bossie ktory znajduje sie tez w 4-1.Wszystkie archostony zablokowane itp ale zatrzymujesz ekwipunek i wrogowie sa silniejsi i maja wiecej zycia.To jest NG+.Jak ukonczysz drugi raz wejdziesz do NG++ i tak dalej. Clever nie pamietam co robi...ale pisze.Zaloz go i wejdz w statsy.Tam gdzie pisze co nosisz bedzie pisac np "Souls gained UP".Tam ci pisze co dodaja ci pierscienie ktore nosisz. Edytowane 5 stycznia 201114 l przez Neo3016
Opublikowano 5 stycznia 201114 l ok to juz wiem ale mam jeszcze jedno pytanie co musze zrobic zeby dostac trofeum Trophy of Hardnessum ? musze chyba uzyskac najlepszą bron za pomoca Hardstone'ów. Jak mam to zrobic ?
Opublikowano 6 stycznia 201114 l ale jak ja chce przykladowo ulepszyc long sword na +4 to musze i hardstonami i czyms jeszcze to sie liczy czy jak ? a to czesami nie trzema na +10 ?
Opublikowano 6 stycznia 201114 l ale jak ja chce przykladowo ulepszyc long sword na +4 to musze i hardstonami i czyms jeszcze to sie liczy czy jak ? a to czesami nie trzema na +10 ? Na +10 Z tego co widzę jesteś dość nieogarnięty więc proponuje zlukać sobie wikię dsa(tą oficjalną fatlusową) ale to dopiero po pierwszym przejściu by se zabawy nie psuć.
Opublikowano 6 stycznia 201114 l a to czesami nie trzema na +10 ? Tak,+10.Zapomnialem ze hardstonem idzie na +10 a reszta jest tylko do +5
Opublikowano 6 stycznia 201114 l ok ale moge ulepszac np. long sword tylko hardstonem ? bo potem musze jeszcze czyms np. 5 hardstone i 4 czegos tam Edytowane 6 stycznia 201114 l przez szymek_maniak
Opublikowano 6 stycznia 201114 l ulepszasz czym chcesz. różne kamienie dają różne efekty do broni. Hard i Sharp to po prostu zwykła ścieżka rozwoju.
Opublikowano 6 stycznia 201114 l ok ale moge ulepszac np. long sword tylko hardstonem ? bo potem musze jeszcze czyms np. 5 hardstone i 4 czegos tam Na poczatku ulepszasz samymi shardami(of hardstone) pozniej dochodzi chunk(rowniez od hard'a) a na koniec jeszcze pure.Patrz zeby z tylu pisalo "of hardstone" a bedzie dobrze
Opublikowano 6 stycznia 201114 l pytanko, co zrobic zeby dojsc do Executioner Miralda?w 1-1 ? bo tam te kraty mam zamkniete
Opublikowano 7 stycznia 201114 l pytanko, co zrobic zeby dojsc do Executioner Miralda?w 1-1 ? bo tam te kraty mam zamkniete http://www.atlus.com/mediawiki/index.php/Main_Page Masz i nie pytaj więcej o basic stuff
Opublikowano 7 stycznia 201114 l Jest jakaś opcja by dostać od Monumentala Friend's Ring (mieć PWTD na postaci) bez zabijania fantomów innych graczy?
Opublikowano 8 stycznia 201114 l Chyba nie,aczkolwiek mozesz sprobowac zdobys go zabijajac zwyklych (NPC) BP.
Opublikowano 10 stycznia 201114 l kto pomoze rozwalic bossa w 1-3 ? mam 51 lv ID:szymus Staryyyyy przecież ten boss jest jednym z najłatwiejszych ; O Uratuj biorra z 1-2 i będziesz miał easy-mode
Opublikowano 10 stycznia 201114 l wiem ale go zabiłem dla zbroi i pierścienia Zabiłeś biorra a tego bossa nie możesz? wtf
Opublikowano 10 stycznia 201114 l zaraz sprubuje bo wczoraj gralem z nim wieczorem i zmeczony bylem moze dlatego, po prostu nie wiem jak robic te unki bo mnie walnie tym (pipi)m mieczem
Opublikowano 10 stycznia 201114 l zaraz sprubuje bo wczoraj gralem z nim wieczorem i zmeczony bylem moze dlatego, po prostu nie wiem jak robic te unki bo mnie walnie tym (pipi)m mieczem Do przodu, podczas początku animacji rollowania postać jest nietykalna-timing wystarczy dobry mieć.