mr_pepeush 96 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2011 aaa... czyli student, na dodatek dobry, bo go kampania wrześniowa nie interesuje ;D jak to co Cię zdemaskowało! grasz i meldujesz o postępach o każdej porze dnia i nocy; nałogowiec! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2011 oj tam oj tam, nie martwcie sie, dzisiaj koncze przygode z Demon's Souls zdobywam dzisiaj platyne i sprzedaje ta gre, niech ktos inny sie nia cieszy, a ja bede czekal na dark soulsa (oczywiscie jak zejdzie do ceny demon's sulsa) poza tym, czemu mam sie obawiac "kampanii wrzesniownej"? ja dopiero studia zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2011 ehhh... jak widać, pierwsza myśl najlepsza; tak przeczuwałem, że po maturze; pójdziesz na studia, to zobaczysz co dobre; pada zamienisz na szkło student pierwszego roku, nałogowy gracz, masochista, wyznawca ojtamojtamizmu; wiemy o Tobie więcej, niż Twoja matka (kończysz z demon souls? to tak się da? ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2011 nie jestem nalogowym graczem, gram max 3h dziennie ; P masochista? neee... a co do zmiany pada na szklo... chodzi Ci o alko? (tak, da sie skonczyc z demon's souls na dluzsza mete, ciagle przechodzenie sie juz nudne robi ) Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2011 Maneatery nie byly takie straszne Ogolnie luk + Thief Ring + Bieganie z jednego konca na drugi daje rade :F Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2011 ja tam pokonuje je z wykorzystaniem buga przy fog gate zabijam jednego z luku zanim wejde przez mgle, a potem walcze z jednym tylko Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2011 Hahahahaha niezle Zastosuje w NG+ Jakies porady odnosnie Slepca z 4-2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2011 dosyc latwy jest, atakowac od tylu z tego co pamieam 2 seryjki potem uciekac bardzo daleko i jak skacze to robic przewrót i na drugi koniec mapki to juz znowu sie uspokaja i powtarzac. Szkoda ze maneatery rozwalacie sztuczkami jakimis :< Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2011 Rayos - na wszystkie Twoje słowa mam tylko jeden komentarz - jaaasne! ile przejść gry zaliczyłeś, żeby skompletować platynę? ile zajmuje Ci teraz jedno pełne przejście? jak ze swojego poziomu odbierasz kolejne ng+: jako coś trudniejszego, czy jednak łatwiejszego? Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2011 Jaka sztuczka uciekam przed nimi strzelam 3/4 razy z Heavy Arrows biegne na drugi koniec i powtarzam to jakas sztuczka ma byc skoro mam duzo Dex ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2011 jeszcze nie mam platyny! musze skonczyc teraz world 3 (aktualnie przeszedlem 3-1), world 5 i przejsc 4-1 i 2 4-2 uratowac sainta! mam na liczniku ponad 50h, przechodze 4 raz, 1 przejscie zajelo mi w sumie blisko 30h (bo farmilem), ng+ i ng2+ srednio po 10h mysle... Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2011 strzelaenie zza mgly to juz jest sztuczka, ja staralem sie unikac robic takich rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2011 łeeee... czyli co, między bajki mam wsadzić te wszystkie historie o tym, że do platyny trzeba ponad 100h? 50h to ja szukałem ostatniego sharda w inFamous! a może mi ktoś wytłumaczyć jaki jest sens tasowania tymi lvlami, które przechodzicie? dlaczego nie lecieć po kolei? z tego co widziałem, niektórzy uważają nawet, że flamelurkera trzeba zostawić "na potem" a zająć się łatwiejszymi; po dragon god powinienem iść całe 3-x czy poskakać trochę w przyszlość? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2011 ja zawsze robilem wszystkie levele po kolei to znaczy, 1-4 sobie zawsze na koniec zostawialem, przechodzilem do 1-3, a potem juz leciaelm po kolei wordlami teraz juz tak skoczylem od razu do world 3 i world 5, bo tylko stamtad potrzebuje dusze do 2 ostatnich cudow, nie ma sensu przechodzic wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2011 (edytowane) łeeee... czyli co, między bajki mam wsadzić te wszystkie historie o tym, że do platyny trzeba ponad 100h? Zależy, jeśli grałeś w wersję azjatycką i za cholerę nie ogarniałeś tendencji (nie był jeszcze faq'ów) to zanim to wszystko rozkminiłeś, mogło spokojnie stuknąć 100h... Z drugiej strony - jeśli wiesz co robić, znacznie skrócisz wymagany czas do ukończenia gry (platyna w wersji NTSC zajęła mi lekko ponad 20h - wbite na przestrzeni 11 dni). a może mi ktoś wytłumaczyć jaki jest sens tasowania tymi lvlami, które przechodzicie? Taki, że twórcy gry sprytnie porozrzucali pewne przydatne item'y po wszystkich światach (np. Crescent Falchion +1 z 4-1, który znacznie ułatwi przechadzkę po Stonefang Tunnels). Edytowane 30 sierpnia 2011 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2011 stoodio, dzięki za odpowiedź; wiele wyjaśnia; rzeczywiście, world tendency mogło dać w kość; ja wczoraj po raz pierwszy zobaczyłem jak wygląda PWWT na totemach i nawet wiem za co to mam ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2011 masz PWWT? na ktorym swiecie? grasz offline czy online? ktory raz przechodzisz? ile razy padles w ciele w swiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2011 DING - Saint's Trophy DING - Toughest Soul Trophy :D :D ponizej 60 h chyba sie zmiescilem, jak pisze na savie ile mam h, to potem obczaje Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2011 no drugi totem świeci mi się jak psu pisanki na wielkanoc, więc wnoszę, że to już PWWT; porównywałem z światełkiem na totemie za boletaria, a tam klapnąłem 2 razy w formie ciała, to świeciło mi się dużo słabiej, nawet po zabiciu bossów; teraz w 2-x ani razu w ciele się nie rozbiłem, utłukłem wszystkich bossów to i chyba PWWT osiągnięte; przechodzę pierwszy raz (przecież ciągle trąbię, żem jest newbie! ) , gram tylko i wyłącznie offline; no chyba że jestem w błędzie i to nie pwwt Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2011 no w 2 wolrdzie masz zdecydowanie pwwt Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2011 w pierwszym dałem ciała przeokrutnie, bo nie wiedziałem, że trzeba robić bungee bez liny w nexusie, zanim się pójdzie klepać niewiernych; zgon zaliczyłem na starcie, potem po ubiciu phalanxa i wystarczyło, by nabruździć tyle, by pwwt było nieosiągalne; no ale spoko; jak by co, to metodą samobójstw zrobię pbwt, ubiję kogo trzeba i będzie pwwt; hmmm... najlepsze jest to, że wiem, że tak trzeba, ale po co to nie mam jeszcze pojęcia za godzinę koniec pracy, do domu i world 3 czeka otworem na oklepanie kilku gęb :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2011 oj na to nie licz jak bedziesz mial PBWT, bedziesz mogl zabic fantoma i primveala, to nie bedziesz mial i tak pure white Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2011 eeee.... narazie to ja chcę przejść grę i ubić wszystkich bossów; a jak już to zrobię, to będę sobie zawracał głowę takimi problemami jak PWWT i dziura ozonowa Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2011 jak Narazie to trzeci świat jest najohydniejsza miejscowka jaką miałem okazję odwiedzić w grach; o ile 3-1 był brzydki i wg mnie kiepsko zrobiony, tak 3-2 to połączenie bardzo niepokojących i przygnebiajacych miejsc w najpaskudniejszej oprawie. zmeczylo mnie to epatowanie brzydota. nic to... trzeba szybko przejść i z głowy; ale ci azjaci to zdrowo mają w głowach poprzestawiane, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 31 sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2011 wedlug mnie 3 world to najgorszy swiat w demonach nie jest brzydki, po prostu "troche" przesadzili z klimatem zaszczucia, niebezpieczenstwa i w ogole psychodeli i typowego japonskiego dziwactwa (wielka kula zlozona z ludzi strzelajacami laserami albo man centipede WTF) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi