xmortex 400 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 dopiero zaczynam swoją przygodę z DS i zaliczony mam 1-1, 1-2, 2-1 i w 2-2 nie mogę sobie poradzić z flamelurkerem kiedy to gdy ma mniej życia robi się coraz bardziej bezwzględny, mam tę tarczę co niweluje płomienie i nawalam go dragon swordem +4 bo daje największy damage ze wszystkich broni jakie mam, może jakieś podpowiedzi jak go łatwo okiełznać? Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 Jak chcez po mesku to musisz go lepiej unikac ... Jak na glitchu to biegnij na schody poiczekaj az sie zablokuje i dobij z magii ( Soul Arrow ) albo Luku Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 nie bij go z dragon sworda : / przeciez to ognisty stwór, skołuj coś co ma atrybut magiczny polecam np. falchion w 4-1 Cytuj
xmortex 400 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 (edytowane) ubiłem go w koncu quality long swordem +2 - bez zadnych glitchy pytanie - lepiej przechodzic swiaty po kolei, mianowicie 2-1 -> 2-2 -> 2-3, czy raczej 2-1 -> 3-1 -> 4-1 ... dawno zadna gra nie dala mi tyle satysfakcji - pomimo tak malej ilosci godzin z niaspedzonych dla mnie to juz jest najlepsza gra tej generacji Edytowane 30 września 2011 przez xmortex Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 jak bedziesz widzial jakies trudności w etapie to smialo probuj w innym swiecie, zawsze mozesz znalezc jakis ciekawy ekwipunek czy coś. Generalnie to im wiekszy "y" w schemacie x-y tym potwory bedą trudniejsze. Moim zdaniem najtrudnijeszy swiat to 4, potem 5, 3, 2, 1 (te ostatnie bardzo do siebie podobne) Cytuj
Hakoniasty 0 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 Heja, Jest ktoś może chętny do gry po Multy ? Mam wersje EU jak by co, mój nick PSN: Hakoniasty, pisać śmiało Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 Byłby ktoś chętny pomóc mi w zdobyciu platyny? Prawdopodobnie będę potrzebował paru broni i pierścieni Cytuj
Figaro 8 204 Opublikowano 7 października 2011 Opublikowano 7 października 2011 Takie jedno pytanie. W tym poziomie, gdzie na początku są szkieletory :F jest takie drzewo z chyba krukiem, który chyba może coś mi sprzedać. Ale nie wiem jak to zrobić, nigdzie go nie widzę ;| Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 7 października 2011 Opublikowano 7 października 2011 (edytowane) Wyrzucasz mu jakiś przedmiot, wychodzisz z gry i wchodzisz na nowo. Kruk wymienia Ci przedmiot. Edytowane 7 października 2011 przez Musiol Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 Nikt nie znajdzie się z pure bladestone i darkmoon stone oraz Foe's ring? Bo tego mi brakuje żeby zrobić platynę (resztę broni sam już zdobędę) Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 Jaki masz SL ? Cytuj
estel 806 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Ha! Ale się dziś rozkręciłem! 3-1 i 4-1 skończone. Jutro zrobię 5-1 i dzięki temu zakończe wszystkie pierwsze światy. Postanowiłem przyjąć kolejność 1-1, 2-1... 1-2, 2-2, 3-2.... itd. Mówiąc szczerze zawiodłem się na bossach. Najpierw jak wpadłem do 4-1 i dostałem z jęzora to oczywiście zawaliło się pode mną piętro i od razu umarłem. Nie uważam, żeby to był mój błąd tylko zła decyzja twórców. Skoro nie mam zielonego pojęcia co za boss tam będzie siedział to nie mam żadnych szans przewidzieć jak mam się przygotować. Dostanie jednego hita i od razu śmierć to po prostu chamstwo. W każdym razie zawiodłem się na nich nie ze względu na ich upierdliwość tylko na niski poziom trudności. Praktycznie cały czas robię tylko strafe'y i rzucam Flame Tossa. Ale za to walczyłem w 3-1 z tym czarnym fantomem na schodach i tu się miło zaskoczyłem. I powalczyliśmy na odległość, i trochę w zwarciu. Fajne starcie. Powoli się przekonuję do tej gry. W sumie to już chyba z rok jak ją mam, a na razie wygrane jakieś 10h Idzie mi to jak krew z nosa. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 Musiol ja mam chyba z 350 xd Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 Musiol ja mam chyba z 350 xd Spoko, już wbiłem platynę. Miałem więcej szczęścia niż rozumu z tymi kamieniami Cytuj
KrzysiekMaster 1 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 (edytowane) Mógłby mi ktoś powiedzieć jak dać kowalowi jakąś duszę demona? Bo chciałbym zrobić lava bow ale nie przyjmuje ode mnie duszy. Co muszę zrobić? Edytowane 22 października 2011 przez KrzysiekMaster Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 (edytowane) Aby mógł wykuwać bronie z dusz boss'ów, kowal musi otrzymać od Ciebie Red Hot Demon's Soul (duszę Flamelurker'a). Edytowane 22 października 2011 przez stoodio Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Jak masz dusze Flamelurkera w ekwipunku to musisz do niego zagadac z 5 czy 6 razy zeby chcial od ciebie ta dusze i mozesz ja dac tylko kowalowi w 2-1 tak zeby bylo wszystko jasne Cytuj
KrzysiekMaster 1 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Kowal wziął tą duszę demona i mam lava bow. No ale to trochę dziwne bo wcześniej zagadywałem do tego kowala po kilka razy i nie chciał, a przed chwilą odpaliłem demona i wziął za 1 razem. Cytuj
MichiRTK 0 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Kowal bierze nieraz za pierwszym razem, a czasem za np. 6. Zależy od jego humorów. PS. Wpadła dzisiaj platynka, jak ktoś czegoś potrzebuje to mogę pomóc, mój lvl. postaci "584". Cytuj
Boone 31 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 Ktoś chętny do pomocy,brakuje mi friends ring od Monumentala. Wersja amerykańska lvl 360 Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 co, Tobie też nie chce dać mimo, że zrobiłeś wszystko jak się należy? witaj w klubie bezplatynowców... Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 właśnie odzyskalem swoją kopie demons souls. ktoś chetny podzielić się swoimi zdobyczami? potrzebuje 2-3 pure xxx-stone i pierścień elementala (który chetnie zwroce jak tylko wpadnie trofek). ktoś znajdzie czas dziś lub w najbliższych dniach? Cytuj
Sylvan Wielki 4 554 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 (edytowane) Jeszcze pozostaje mi zakup azjatyckiej wersji i zrobienie w niej 100% - tym razem superszybkim ninja z dwiema katanami (a jakżeby inaczej). Osoba, która wymyśliła zależności panujące w świecie Demon's Souls ma łeb na karku. Jest przy tym okrutnie bezlitosna. Jeden błąd i przechodzisz grę raz jeszcze. Edytowane 6 listopada 2011 przez Sylvan Wielki Cytuj
maydayPL 4 Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 (edytowane) łoo jejku ta gra jest dobrze pokrecona:D powiedzcie mi czy da sie wykonczyc jakoś te latające płaszczki ktore latają wokól zamku w planszy ze szkieletami(chyba 4-1) bo bardzo dzialaja mi na nerwy:/. aaa i jeszcze jakis sposob na te szczury w 2-1 są badzo uciazliwe i dotego zarazają plagą Edytowane 14 listopada 2011 przez maydayPL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi