Opublikowano 11 maja 201212 l o ja, bez depozytu serio musi być kiepsko. Jak daleko nie doszedłeś to może zacznij od nowa, trzeba uważać z tym machaniem kijka w bazie
Opublikowano 11 maja 201212 l Właśnie koniec gry już prawie, niechcacy użyłem cudu gods wrath i dosięgło tych dwóch i nie pozostało nic innego jak ich ubić...
Opublikowano 10 czerwca 201212 l Pozwolę sobie odświeżyć nieco temat, gdyż potrzebuję małej pomocy. Byłby ktoś tak miły dać mi jedną sztukę pure bladestone ? Szkielety w 4W chyba bardzo mnie nie lubią, że nie chcą "dropnąć" tego kamienia . Jest to wersja US. Pozdro EDIT: Nieaktualne, wypadł;P Edytowane 10 czerwca 201212 l przez Mat666
Opublikowano 14 czerwca 201212 l Pozwolę sobie odświeżyć nieco temat, gdyż potrzebuję małej pomocy. Byłby ktoś tak miły dać mi jedną sztukę pure bladestone ? Szkielety w 4W chyba bardzo mnie nie lubią, że nie chcą "dropnąć" tego kamienia . Jest to wersja US. Pozdro EDIT: Nieaktualne, wypadł;P Pozwolę sobie odświeżyć nieco temat, gdyż potrzebuję małej pomocy. Byłby ktoś tak miły dać mi jedną sztukę pure bladestone ? Szkielety w 4W chyba bardzo mnie nie lubią, że nie chcą "dropnąć" tego kamienia . Jest to wersja US. Pozdro EDIT: Nieaktualne, wypadł;P Dłüugo Ci zajeło czekanie na tego pure bladestone'a? Sam mam ten problem i już się strasznie wkurzam... Przechodzę grę drugi raz i czytałem, że właśnie za drugim przejściem w końcu wypada, to prawda? POZDRO
Opublikowano 14 czerwca 201212 l Dłüugo Ci zajeło czekanie na tego pure bladestone'a? Sam mam ten problem i już się strasznie wkurzam... Przechodzę grę drugi raz i czytałem, że właśnie za drugim przejściem w końcu wypada, to prawda? POZDRO Za pierwszym podejściem, próbowałem farmić w ten sposób jak na tym filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=st9ffpcZlGk Stwierdziłem jednak, że za dużo czasu zajmuje dojście do niego. Więc za drugim, lub trzecim przejściem zdecydowałem się na szkieleta znajdującego się za ukrytym przejściem w 4-2. Nawet sobie liczyłem ile razy potrzebowałem go zabić, po 50 próbach trochę znudzony założyłem sobie w lewą rękę dla eksperymentu Large Sword Of Searching i około 55 próby wypadło (mieczyk podobno nie ma wpływu na JAKOŚĆ dropa, ale kto ich tam wie ). Pozdro i wytrwałości Edytowane 14 czerwca 201212 l przez Mat666
Opublikowano 16 czerwca 201212 l Pure Bladestone dorwałem po dwóch tygodniach codziennego szarpania tego szkieletu. Myślałem, że zasnę z nudów. SoS faktycznie nie ma wpływu na jakość itemów. Po prostu zwiększa prawdopodobieństwo, że coś wypadnie.
Opublikowano 17 czerwca 201212 l U mnie z tego co pamiętam było około 1000 prób : > też, podobnie jak Yap, gdzieś z 2 tyg codziennego nawalania Edytowane 17 czerwca 201212 l przez QstomPL
Opublikowano 8 lipca 201212 l Ok, 20 godzin na liczniku, już kilkakrotnie przez tę grę chlipałem sobie w kącie i czas zadać jedno pytanie. Jak tam włączyć tryb online, tj żeby z kimś zagrać?
Opublikowano 30 lipca 201212 l Zachecony Dark Souls (przeszedlem na x'a) siegnalem po Demon's Souls i o matko. ponad 20h na liczniku, placze i mecze sie z 4tym bossem. Samo dojscie do niego (4-1) to droga przez meke. Gierka siada na ambicje tak samo jak Dark Souls.
Opublikowano 30 lipca 201212 l Demons souls jest sporo prostszy od dark souls A 4-x to bodajże najtrudniejsze mapki, na nich się farmi, więc dlatego masz tak cięzko : p
Opublikowano 1 sierpnia 201212 l Wystarczylo troche cierpliwosci i udalo sie zaciukac Adjudicator'a Ufff. Bydlak okazal sie prostrzy niz przypuszczalem jak mnie zmiotl za pierwszym razem. Stwierdze czy prostszy jak przejde calosc.
Opublikowano 1 sierpnia 201212 l adjucinator jest bardzo prosty world 4 ma to do siebie ze ma trudne mapy, ale bossy ma naprawde proste flamelurker do dzis mi sie po nocach sni brrr
Opublikowano 2 sierpnia 201212 l Flamelurker dzisiaj padl za pierwszy razem (zablokowal sie i reszta to juz formalnosc). Leechmonger i Tower Knight tez padli pare godzin temu latwo za pierwszym podejsciem. O ile sie nie myle to juz 4 bossow poleglo spokojnie z dystansu od strzal. W Dark Souls okropnie sie nameczylem z grubum i chudym - jak narazie nie bylo takiego bossa/ow w Demon's Souls. Jak mialbym porownac na szybko obie czesci to w Dark S lepiej wypada swiat - wszystko tworzy spojna calosc.
Opublikowano 2 sierpnia 201212 l A kto powiedzial o bugach? Ot flamelurker tepy byl i sie miotal w jednym miescu. Tylko na sekunde wychylal dupsko zza zaslony a tak to nie stwarzal zagrozenia. IQ powinni mu zwiekszyc. Jezeli chodzi o Tower Knight to zle zaprojektowano to starcie bo nawet czlowiek o 0 IQ sie skapnie skad go zalatwic bezpiecznie. Pod tym wzgledem Dark Souls zjada Demon's Souls (pojedynki z bossami).
Opublikowano 2 sierpnia 201212 l No to prawda, każdego bossa można jakimś chamskim sposobem załatwić. Podejrzewam, że w dark souls już to ogarnęli. Ja uważam, że w demon's souls powinno się grać normalnym wojownikiem (niektóre czary są troche przekoksowane) i z bossami normalnie walczyć na klate. Wtedy flamelurker na new game+ pokazałby ci moc : >
Opublikowano 2 sierpnia 201212 l No to zobacze na new game + Czarami sie nie bawilem w Dark Souls i przy Demon's Souls raczej rowniez nie mam zamiaru.
Opublikowano 16 sierpnia 201212 l Jestem swiezo po przejsciu gry i musze stwierdzic, ze warto bylo poswiecic na nia 50h. Zaskoczylo mnie to, ze na Dark Souls potrzebowalem lekko 100h za pierwszym podejsciem. Sam nie wiem czy grajac w Demon's Souls szlo mi lepiej bo mialem doswiadczenie z Dark Souls czy pierwsza czesc jest po prostu latwiejsza. Sklanialbym sie raczej ku temu drugiemu. Zdecydowanie bardziej podoba mi sie zakonczenie (chociaz walka z ostatnim bossem do epickich i wymagajacych nie nalezy). Jedyny wiekszy problem jaki sprawila mi gra to drugi etap w czwartym swiecie, ale to tylko do czasu zalozenia odpowiednich pierscieni. W Dark Souls zdecydowanie musialem sie bardziej wysilic a i sam swiat robi lepsze wrazenie w kontynuacji. Jezeli tylko powstanie kolejna czesc to mam nadzieje, ze tworcy postawia na "otwartosc" swiata jak w Dark Souls. Czas na drugie podejscie. Narazie pokonalem Phalax'a w 1-1 bez problemu i pobieglem do boss'a w 2-1. Odrazu dostalem becki. Juz widze, ze bedzie trudniej.
Opublikowano 16 sierpnia 201212 l Tak, przeskos z new game na naew game+ potrafi być mocny. Kolejne new game+++~ już takich przeskoków więc aktualnie masz można powiedzieć most hardcore etap tej gry : >
Opublikowano 17 sierpnia 201212 l Pokonaniie Flamelurkera sprawiło, że poczułem się lepszym człowiekiem. W życiu. Co za gra. I muzyka podczas tej walki, good god.
Opublikowano 18 sierpnia 201212 l DemS jest jedną z tych gier, które niesamowicie wynagradzają czas z nimi spędzony. Flamelurker jest w ogóle jednym z najlepiej zaprojektowanych, wymagających i przeładowanych adrenaliną bossów w grach video. Nie chcę tu dywagować na temat poziomu trudności bo ja dopakowawszy mojego rycerza i dzierżąc w łapie lepszy miecz również ciąłem go aż miło, ale mimo wszystko pierwsze starcie do dziś zwiększa ciśnienie krwi. Majstersztyk programistów.
Opublikowano 26 sierpnia 201212 l A możliwe, że ja mam właśnie. Ale czy przypadkiem nie wyłączyli serwerów jakiś czas temu?
Opublikowano 26 sierpnia 201212 l Serwery w wersji USA ( wydana przez Atlus) chodzą cały czas Pomógłbyś mi trochę?