SpacierShark123 1 476 Opublikowano 7 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2013 Ostatniego bossa pierwszego świata zostawiłem sobie na sam koniec bo jest moim zdaniem najcięższy.Polecam oblecieć resztę gry po farmić expa i powinien paść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 7 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2013 Ej, ej. Przeciez wbic lvl to jest chwilunia. Bierz ten miecz którym zabijesz płaszczki w 4-3 (tam gdzie był boss, ta wielka płaszczka) i na nich farm. Wpisz sobie w youtubie na sprawdzenie jak to mniej więcej wygląda http://youtu.be/W6akv-NiVH4 teraz nie mogę obejrzeć filmiku ale brzmi mi jak jakiś cheat I kurde, nie wiem czy wziąłem tę broń wtedy... Gulp. sharku@ no to jest mój ostatni boss, eheh Może mało mu zadaję bo ciągle walę bastardem Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 7 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2013 (edytowane) Hahaha. No nic, walczę z ostatnim bossem 1 świata i dziękuję, dowidzenia. Koleś nie dość że ciężki do ubicia, to jeszcze ku.rwa odebrał mi 14 leveli ;/ WTF. W połowie walki cały mój armour stał się za ciężki przez to zmniejszenie statsów a i tak jeszcze jakoś trwałem w boju, aż gdy miał jeden centrymetr energii, ja padłem bo zaczął nawalać jak szalony... I co ja mam teraz zrobić? Znów tak ekspić? A idźcie, nie mam już na to ochoty i siły. Przesadzili trochę w tym momencie... Łoooomatkobosko... jakim cudem dałeś się tyle razy grabnąć? Przecież ten atak jest banalny do uniknięcia. Nie wiem, jak mogłeś dotrzeć do tego bossa z takim refleksem Pro Tip na False Kinga: Atakuj kiedy stęka " Ummmmmm" - jest wtedy bezbronny... Edytowane 7 stycznia 2013 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 7 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2013 Hehe, w pewnym momencie każdy jego atak był tym "wyciąganiem duszy", więc to było nieuniknione [*]. btw nie wiem czemu, ale przeraża mnie twój avatar. Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 7 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2013 @Figaro To nie jest czit, tylko tak dziwnie gość nazwał filmik : p To jest normalny sposób farmienia. Prawdopodobnie najlepszy nie wliczając BP Dual Katana (do tych ciężej jest się przygotować) A mieczyka nie można nie wziąć, bo nawet jeśli go nie wziąłeś, to on tam dalej będzie : ) No chyba, że można go jakoś wyrzucić na ziemię i to zrobiłeś, wtedy to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 10 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2013 Heh ciekawy sposób. Jeno nie mam tam black tendency ani chyba tego ringu ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 10 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2013 (edytowane) Szykuje się Pure White Tendency event na amerykańskich serwerach DS. Edytowane 10 stycznia 2013 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 10 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2013 Heh ciekawy sposób. Jeno nie mam tam black tendency ani chyba tego ringu ;p Obie rzeczy po prostu zwiekszają ilość przyznawanych dusz, więc nie są konieczne : p Dalej to pewnie będzie najlepsza metoda farmienia ; ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 13 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2013 Yep, okazuje się, że nie mam tej broni. Pewnie wziąłem, zauwazyłem, że za ciężka i wyrzuciłem. Już widzę jak leveluję 10 dusz, robię kolejne podejście do bossa, a ten znów zabiera mi mnóstwo leveli i znów pakowanie. Będę miał z tą grą jak z DQ 8, przechodzenie przez parę lat ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 13 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2013 Hmmm. Można jescze zabijać płaszczki jakąś magią, ale to może być już problematyczne. Drugi bardzo fajny sposób, oczywiście nie aż tak dobry jak ten pierwszy ale osobiście bardzo mi się on podoba, to Reaper w 4-2 Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 13 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2013 Co do płaszczek, osobiście bez trudu ubijałem je przy pomocy łuku (nie zżera tyle staminy oraz nie występuje problem szybkiego uszkodzenia broni jak w przypadku Stormrulera). Ogólnie łuki FTW! Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 13 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2013 A ja nie lubie łuków. Za bardzo ułatwiają grę Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 614 Opublikowano 13 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2013 No to fakt pamietam na drugim przejsciu zrobilem sobie Sticky Compound Long Bow +5 co ma scalowanie z DEX na "S" masakra xD W Dark Souls za to łuki bardzo osłabili. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 13 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2013 (edytowane) A ja nie lubie łuków. Za bardzo ułatwiają grę Mój kumpel to samo mówi o wszelakiej magii, dla mnie osobiście są granice przesady, których nie winno się przekraczać No to fakt pamietam na drugim przejsciu zrobilem sobie Sticky Compound Long Bow +5 co ma scalowanie z DEX na "S" masakra xD W Dark Souls za to łuki bardzo osłabili. Jest za to Avelyn: Genialny design Najlepsze jest to, że można przejść grę, nie będąc nawet świadomym o istnieniu tego cudeńka. W sumie jest wiele takich itemów w Dark Souls. Edytowane 13 stycznia 2013 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 13 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2013 A no chyba go nie widziałem : d Jeśli nie jest konieczny w achievmencie za wszystkie bronie, to raczej go nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza
TAILOR 9 Opublikowano 26 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2013 Mam pytanie. Demon's Souls zawiera online pass? Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 26 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2013 Na szczęście nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 29 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2013 Nie ma z was ktoś wolnego Pure Moonlight/Darkmoon stone? Miałem Pure Black WT i nie wypadły mi z ani jednego Crystal Lizarda a nie chce mi się specjalnie iść do NG+ po nie, to dwa ostatnie upgrejdy, których brakuje mi do trofeów. Nawet Bladestone wyfarmił się w trochę ponad godzinę... W zamian mogę dać dowolny inny kamyczek czy duszę z bossa czy co sobie jeszcze wymarzycie. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 29 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2013 Ja niestety na obecnym zapisie nie mam wspomnianych kruszców (postać była robiona jedynie pod Pure Bladestone - pozostałe pucharki wbiłem na innej konsoli), ale jeśli nikt się nie zgłosi, to podam Ci metodę na zdobycie stone'ów (100% skuteczność) w kolejnym cyklu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 29 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2013 To możesz dać już, bo raczej nikt się nie znajdzie ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 30 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2013 No więć gram sobie tym sposobem podanym przez Qstom, jest miło, ale ciekawi mnie czemu nie mogę podlevelować strenght? Pisze, że po wydaniu dusz bedzie ta sama liczba Atk. Why? Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 30 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2013 Powyżej 40 już te statystyki skalujące mało co dają (czy 50, nie pamiętam dokładnie), ale nie wiem czemu piszą Ci że nie możesz, nie powinno chyba czegoś takiego być Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 30 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2013 Móc mogę, ale podlevelowanie nie zmienia liczb ;p no nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 30 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2013 (edytowane) A wiesz o co chodzi z tymi literkami A, B, C itd przy broni? Jeśli rozwijasz strength, to dobrze by było mieć broń która ma pod siłą skalowanie na poziomie A (S to max) Siła o tak o sama z siebie to nic nie daje Edytowane 30 stycznia 2013 przez QstomPL Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 31 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2013 (edytowane) To możesz dać już, bo raczej nikt się nie znajdzie ; ) Sry za zwłokę - chciałem sprawdzić, czy nadal to działa... Patent jest prosty: 1) docierasz do miejsca z jaszczurką, która może dropnąć poszukiwany kamień, 2) robisz cokolwiek, aby gra nadpisała save (wyrzucasz item etc.), 3) zabijasz bogu ducha winnego lizarda, 4) podchodzisz do truchła i sprawdzasz otrzymany loot, jeśli to nie Pure (WAŻNE: nie "akceptujesz" Xem item'a) - wychodzisz z gry, klikając na przycisk Home na padzie, 5) wczytujesz zapis i powtarzasz krok nr 3 oraz 4 do skutku... Edytowane 31 stycznia 2013 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi