Figaro 8 204 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 No Milan się poddał, Tokar płacze mi na PW, że po zginięciu na bossie, musi od nowa do niego isc. A miałem jakiś do nich szacuneczek. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 nie będę grał gosciem o wygladzie szproty, klikałem generate random, i ciagle mi wyskakiwał jakis eunuch, ch,uj z tą grą. Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 To sobie go dostosuj tak żeby wyglądał jak Ty i wtedy będziesz nieśmiertelny Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Tak jak nie używałem w ogóle large swords, to pobawiłem się dzisiaj flamebergiem i jest całkiem ok. Szkoda, że to jedyna duża broń z bonusem z dexterity. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Ale z was piekkie paly, ino byscie narzekali i grali w samograje, a jak sie pojawia jakas gra o normalnym poziomie trudnosci, to nagle zagubieni i nie wiedza co robic, wstyd! Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 eee, ale mi sie dobrze gralo, ale nie moge grac randomem. 1 Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 ale pajace minusują mnie, a nic złego o grze nie napisałem. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Poprostu -> you got to get got. Ale masz jaja, maciej, ze sie podjales tej gry. Ja sprawiedliwa rozgrywke zakonczylem w 3 akcie pierwszego swiata. Nawalilem sobie 900 mln dusz, postac napakowalem na maxa a i tak mialem problem z tym gosciem w turbanie. Cytuj
Figaro 8 204 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Poprostu -> you got to get got. Ale masz jaja, maciej, ze sie podjales tej gry. Ja sprawiedliwa rozgrywke zakonczylem w 3 akcie pierwszego swiata. Nawalilem sobie 900 mln dusz, postac napakowalem na maxa a i tak mialem problem z tym gosciem w turbanie. trochę słabe... Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 This fucking generation. Zostaliscie rozleniwieni skoro z takim DSem rady sobie nie dajecie Cytuj
Figaro 8 204 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Będzie tylko gorzej na next genach Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 (edytowane) Cały weekend z Soulsami <3 Odpaliłem na chwilę Metro Last Light i nie mogłem się skupić bo cały czas myślałem o powrocie do Demons Soulsów mimo, że grę już przeszedłem. Chyba jedyny RPG z takim ponurym, dołującym klimatem. Maiden of Astrea :<<<<<< W oczekiwaniu na Dark Souls 2 pewnie wbiję platynkę, a potem zabawa w pvp o ile jeszcze ktoś gra. Edytowane 3 lutego 2014 przez teddy Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 (edytowane) Cały weekend z Soulsami <3 Odpaliłem na chwilę Metro Last Light i nie mogłem się skupić bo cały czas myślałem o powrocie do Demons Soulsów mimo, że grę już przeszedłem. Chyba jedyny RPG z takim ponurym, dołującym klimatem. Maiden of Astrea :<<<<<< W oczekiwaniu na Dark Souls 2 pewnie wbiję platynkę, a potem zabawa w pvp o ile jeszcze ktoś gra. Jeśli masz amerykańską wersję, to ja mogę pograć. Edytowane 3 lutego 2014 przez mate5 Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Mam z plusa, więc pewnie europejska. Swoją drogą to tu działają takie ustawki? Bo próbowałem z kumplem pograć w Dark Soulsy i nie dało rady do siebie dołączyć, ani pvp ani coop Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Wiele warunkow musi byc spelnionych, nie wiem jak to dokladnie jest w DaS, ale w DeS gracze musza miec te sama wersje, byc na tym samym serverze, miec zblizony SL i do tego jeszcze byc soul form lub body form zeby kamien dzialal. Do pvp najwiecej ludzi jest w 4-1, ale i tak bardzo trudno jest kogos znalezc. Ostatni raz udalo mi sie chyba w pazdzierniku. Cytuj
DaN3000 80 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Ludzie jeszcze grywają wieczoram, najwięcej osób jest chyba w piątki na 125SL. Nawet jakiś turniej ktoś majstruje. Cytuj
Lipert 102 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Generalnie, najlepiej jest sie zrzeszać i umawiać. Są do tego różne FC czaty i tematy na forach. Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 6 lutego 2014 Opublikowano 6 lutego 2014 Ma ktos moze ten pure bladestone i moglby mi go zdropowac bo chyba zaraz pjerdolca z tymi szkieletami dostane. Mam cos kolo 80 lvla Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 6 lutego 2014 Opublikowano 6 lutego 2014 Nie łudź się, ale możesz spróbować tutaj: http://demonssouls.wikidot.com/psn-id-s Cytuj
DaN3000 80 Opublikowano 6 lutego 2014 Opublikowano 6 lutego 2014 Jaką masz wersję? Jak EU to mogę dropnąć. Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 7 lutego 2014 Opublikowano 7 lutego 2014 (edytowane) Jaką masz wersję? Jak EU to mogę dropnąć. Eu, to się zgadamy na PSNie, żeby tu już nie spamować. Edytowane 7 lutego 2014 przez teddy Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 11 lutego 2014 Opublikowano 11 lutego 2014 Na chwile obecna farmienie chunk cloud stone stawiam wyzej w kategorii upierdliwosci niz pure bladestone. I pytanie - jak bardzo rosnie poziom trudnosci na NG+? Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 11 lutego 2014 Opublikowano 11 lutego 2014 Flamelurker i Allant biją mocniej, dla reszty gry różnice dla doświadczonego gracza nie mają już znaczenia. 1 Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 Dobra, wszystkie trofea na upgrade broni wpadly. Udalo mi sie nawet zaczac NG+ i pokonac pierwszego bossa co dalo mi mozliwosc alokacji tych 1,8mln dusz. Ta, dokladnie 1,5mln wyfarmilem przy okazji polowania na te yebane cloudstone chunks. Bylem lekko obsrany przed walka z bossem i ta iloscia soulsow w kieszeni ale poszlo gladko. Teraz odstawiam DSa na jakis czas zeby ukonczyc inne tytuly a pozniej przejde 2,5x i moze wbije platyne. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi