Opublikowano 14 maja 201410 l Ja w DeS miałem 2 momenty, w których powiedziałem "dość" i odstawiałem grę na miesiąc / dwa miesiące. 1. Flamelurker, pokonałem go za 10 razem i odstawiłem grę na jakiś czas, stwierdziłem wtedy że jak tak ma to wyglądać to dziękuję. 2. 4-2, jezu tyle czasu mi zajęło przedarcie się do bossa i jak zginałęm na nim przez głupotę i doszło do mnie, że znowu będę musiał się przedzierać przez to złote szkielety i zjawy to dałem sobie spokój. Pierwszy raz uruchomiłem DeS w grudniu, a ukończyłem w czerwcu następnego roku. Piękna gra.
Opublikowano 14 maja 201410 l 4-2 miałem fart, akurat jakis gracz mi pomogl i szybko go ubilismy. Dopiero po walce wszedlem na wiki i przeczytalem ze koles jest ślepy Tak teraz myśle, to nie mialem problemu z zadnym bossem i zazwyczaj wygrywałem za max drugim podejsciem, pewnie te 100h w dark souls robi swoje. Wiekszosc zgonow to przez nieznajomosc poziomow. Skonczylem 1,2 i 4 swiat, w weekend chyba skoncze i biore sie za ds2. Edytowane 14 maja 201410 l przez Guernica
Opublikowano 15 maja 201410 l Mam takie pytanie do obeznanych w temacie: czy da radę kupić amerykanską NTSC wersję Demon's Souls na amerykanskim ps store? W wersji PAL mam już platynkę a NTSC mam jakieś 60% ale niestety swego czasu sprzedalem i teraz chciałbym wrocic do tego w oczekiwaniu na Project Beast;). EDIT: I czy da się zrobić tak by kupić tą grę na amerykanskim koncie ale sciagnac ją na konto EU? Edytowane 15 maja 201410 l przez Ceglash
Opublikowano 15 maja 201410 l stoodio nie wyjdzie gdyż jestem w UK to raz a dwa(i najważniejsze dla mnie) mam dość mielenia płyty w napędzie konsoli i tych loadingów;) Da radę?
Opublikowano 15 maja 201410 l Long story short - nie widzę problemu w zakupie amerykańskiej wersji z amerykańskiego konta Działać jak najbardziej będzie na pozostałych kontach na konsoli (w tym europejskich).
Opublikowano 15 maja 201410 l Dziękuję bardzo;). To fajnie, czas wrocic do DS i zrobic platynkę. Już nie pytam czy idzie kupic w ten sposob chińską kopię;P
Opublikowano 15 maja 201410 l Jest może jakiś kalkulator obrażeń? Zastanawiam się ile dexa muszę mieć żeby z Sharp Winged Spear +5 128/0/0 E/S/, wyciagnac wiekszy dmg niz z Dragon Long Sword +5 151/0/151
Opublikowano 17 maja 201410 l Jest może jakiś kalkulator obrażeń? Zastanawiam się ile dexa muszę mieć żeby z Sharp Winged Spear +5 128/0/0 E/S/, wyciagnac wiekszy dmg niz z Dragon Long Sword +5 151/0/151 coś takiego znalazłem: http://www.geocities.jp/kouryakubo/ds_en/item/weapons_attackcapability_ver5.html Edytowane 17 maja 201410 l przez Qra
Opublikowano 19 maja 201410 l W(pipi)ałem się na jakieś bagna, chyba 5-2 i odechciało mi się grać, co za z(pipi)ana lokacja.
Opublikowano 19 maja 201410 l Valley of Defilement <3 najbardziej poroniona lokacja ever i jedna z najbardziej klimatycznych
Opublikowano 19 maja 201410 l Od godziny krece sie jak guwno w przereblu Edytowane 19 maja 201410 l przez Guernica
Opublikowano 19 maja 201410 l Najgorsza jest ta mała wysepka z jednym dużym i kilkoma małymi (albo miejsce bez wysepki z kilkoma dużymi ).
Opublikowano 19 maja 201410 l To pikus, gorzej droge znalezc, 1,5h i nadal 5-2. Wreszcie. Boss smiech na sali. Edytowane 19 maja 201410 l przez Guernica
Opublikowano 19 maja 201410 l The true Demon's Souls start here. Dziękujmy From, że w Darkach pozwolili na rolowanie w błotku, nie zliczę ile razy dałem się głupio zastaggerować w 5-2 właśnie przez to, że odruchowo próbowałem unikać (grałem najpierw w Dark, potem Demon's).
Opublikowano 20 maja 201410 l W(pipi)ałem się na jakieś bagna, chyba 5-2 i odechciało mi się grać, co za z(pipi)ana lokacja. Skonczyles gre czy sie poddales?
Opublikowano 21 maja 201410 l http://www.psxextreme.info/topic/106664-s-demons-souls/ Pewnie skończył ale zrobił rage-sella Edytowane 21 maja 201410 l przez mate5
Opublikowano 21 maja 201410 l No wlasnie zobaczylem wczoraj, ze sprzedaje to chcialem dopytac. Rage-sell, dobre xD
Opublikowano 21 maja 201410 l Skończyłem tego samego dnia co na tych bagnach byłem, zostawiłem je na koniec, zabiłem wszystkich opcjonalnych bossów, na newgame+ szkoda mi czasu, Dark Souls 2 czeka i 50 gier z ds'a na kupce wstydu. Za mało czasu mam żeby siedzieć dłużej przy jednej grze ;/ Zaden rage, dark souls wiecej problemow mi sprawilo, mialem 40h na liczniku i zablokowalem sie w giants tomb, musialem zaczac od nowa, ale sie nie poddalem. Edytowane 21 maja 201410 l przez Guernica
Opublikowano 21 maja 201410 l Gratuluje ukonczenia, ale masz minusa za nie granie w NG+ :<. Dark Souls faktycznei trudniejsze od Demon's Souls, ale miales problem w Tomb of Giants? o.O nie rozumiem jaki
Opublikowano 21 maja 201410 l W(pipi)ałem się na jakieś bagna, chyba 5-2 i odechciało mi się grać, co za z(pipi)ana lokacja. "Co za genialna lokacja" chciałeś napisać.
Opublikowano 21 maja 201410 l Gratuluje ukonczenia, ale masz minusa za nie granie w NG+ :<. Dark Souls faktycznei trudniejsze od Demon's Souls, ale miales problem w Tomb of Giants? o.O nie rozumiem jaki Chyba zszedł na dół przed zdobyciem teleportowania i zdjęciem pomarańczowego foga, też bym zaczął od nowa w takiej sytuacji