crash_1981 0 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Co myślicie o tej gierce? Grał ktoś wogle w tą strzelanke? Zastanawiam się właśnie czy inwestować w nią. Powiedzcie coś o niej. Cytuj
ErgoProxy 0 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Pograłem trochę w wersję na pc ale nie dotrwałem do końca bo strasznie mnie znudziła. Jeżeli lubisz proste strzelanki typu wybij wszystkich, przejdź dalej, wybij wszystkich... i oczywiście jesteś fanem bonda to może akurat Tobie się spodoba Gra śmiga na engine Call of Duty 4, więc od strony technicznej w wydaniu na ps3 powinno być ok Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 i jesli lubisz krotkie gry - na 4-5h sie zajmie ukonczenie jej Cytuj
crash_1981 0 Opublikowano 20 listopada 2008 Autor Opublikowano 20 listopada 2008 Tam chyba niema zbyt wielu zagadek nie? Cytuj
mishka 5 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 gralem w demo...musze powiedziec, ze bylo to najkrotsza wersja demostracyjna w jaka bylo mi dane zagrac przez cale zycie...z 1.5 min moze pogralem na pierwszy rzut oka wydaje mi sie ze bedzie to samo co zawsze w Bondach FPP - strzel, zabij i wyjdz... Cytuj
maxi 0 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Właśnie skończyłem ten tytuł i mi się bardzo podobał ,troche krotka ale co tam Takie niezłe uzupełnienie filmu Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Wersja na PC smiga na gorszym silniku....badziew jak cholera ;p na ps3 może będę mieć dzisiaj, bo łatwe trofea xD Nic jak dostanę to coś skrobnę, jak nie to: "grałem w wersje na PC, ale nie przetrwałem pierwszego etapu z powodu silnika, na którym gra chodzi" Cytuj
Gość Opublikowano 10 maja 2009 Opublikowano 10 maja 2009 Nie ma coop-a. To Bond - on wszystkich sam rozwala. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 10 maja 2009 Opublikowano 10 maja 2009 Grałem w wersję na Xboxa360 i podobała mi się. Na tle wszystkich megadopracowanych superhitów była jakaś taka orzeźwiająco prosta i trudno było mi się od niej oderwać. Nie mogę jej z czystym sumieniem wszystkim polecić, ale fani Bonda powinni spróbować. Mi podpasowała. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi