Opublikowano 20 listopada 200816 l http://rapidshare.com/files/153321745/Hope...de-2008-iTS.rar hasło: PlatinumW.org wiadomo ze zayebiste, kolo nowej dystopii i early graves, jedna z plyt roku. na razie zwraca na pewno uwage "living the dream" i "whiskey tango", ale poziom plyty mega rowny. Edytowane 20 listopada 200816 l przez _Milan_
Opublikowano 21 listopada 200816 l nowy ulubiony zespol Milana? no nietrafiony tekst ogolnie bo od mlodzienczych podniet to jestes Ty ;] zreszta, wystarczy ze pstryknę i bedzie Ci sie podobac <pstryk>
Opublikowano 21 listopada 200816 l Podoba mi się w przeciwieństwie do Early Graves ale dam im jeszcze jedna szanse.
Opublikowano 21 listopada 200816 l wystarczy ze pstryknę i bedzie Ci sie podobac <pstryk> na mnie podziałało
Opublikowano 28 listopada 200816 l wystarczy ze pstryknę i bedzie Ci sie podobac <pstryk> na mnie podziałało wczesniej milan nawet nie musial pstrykac i juz byles oszczany ;]
Opublikowano 28 listopada 200816 l wystarczy ze pstryknę i bedzie Ci sie podobac <pstryk> na mnie podziałało wczesniej milan nawet nie musial pstrykac i juz byles oszczany ;] Nom, na początku chłonąłem wszystko jak leciało, teraz wyrobiłem się jak gó.wno w betoniarce, chyba.
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l ten living a dream był zayebisy, pewnie dzisiaj tej plyty juz sie legalnie nie ukradnie nawet
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l niesamowity https://myspace.com/hopeandsuicide/music/song/living-the-dream-33443682-34597236
Opublikowano 30 sierpnia 201410 l Podoba mi się w przeciwieństwie do Early Graves ale dam im jeszcze jedna szanse. heh beka kilka lat pózniej i early graves to jedna z moich ulubionych kapel (*)
Opublikowano 30 sierpnia 201410 l Nadal spoko, ale z innym wokalistą bo tamten pierwszy stwierdziłem zgon.