stabik 3 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Jakie muzyki słuchacie na siłowni? Póki co nasłu(pipi)e to co popadnie z viv i mtv, ale ogólnie to średnio pasuje. Moglibyście zatem zarzucić jakimiś linkami do fajnej, energicznej(lekka techniawa też może być), w miarę możliwości pozytywnej muzyki? Wydaje mi się, że wszyscy z tego skorzystają Cytuj Odnośnik do komentarza
Mati 6 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 1 http://www.wrzuta.pl/audio/wx2cYKKFZT/with...tation_-_angels 2 http://zllo.wrzuta.pl/audio/wEkISywhnJ/for...member_the_name 3 http://vavavanilla.wrzuta.pl/audio/6SxpHVn...up_orinoco_flow 4 http://akjedi.wrzuta.pl/audio/tdF625Sl0k/t...y_-_firestarter 5 http://k0k0.wrzuta.pl/audio/9CnHZHcyGj/the...-_voodoo_people i ogolnie kawalki Prodigy pasuja ak ta lala ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Jakie muzyki słuchacie na siłowni?fajnej Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Leci z wieży jakas techniawa. Ogolnie to slucham metalu, ale jakbym przyniosl jakąś rzeznie to "karki" pewnie dziwnie by patrzyli Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubi. 39 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Radia słucham Najczęściej Eska lub Eska Rock jest ustawiona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Jakie muzyki słuchacie na siłowni? Póki co nasłu(pipi)e to co popadnie z viv i mtv, ale ogólnie to średnio pasuje. Moglibyście zatem zarzucić jakimiś linkami do fajnej, energicznej(lekka techniawa też może być), w miarę możliwości pozytywnej muzyki? Wydaje mi się, że wszyscy z tego skorzystają eye of the tiger sobie zapodajcie;f Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 zawsze na strong menach leci, więc coś musi w tym być. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 u mnie cokolwiek by nie leciało, przyjdzie w końcu jakiś muł i puści radio planeta. można sie przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 alienator mnie uprzedzil. sandstorm to muza ktora towarzyszy mi przy kazdym wysilku mam ja w komie wiec puszczam kiedy na magazynie przekladam kartony z obuwiem, kiedy cwicze i czasem jak siedze na kiblu xD Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 672 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 W domu : albo jakiś świeżo ściągnięty album (głównie rap, wiem, średnio pasuje do ćwiczeń), albo radio internetowe w Winampie. Poza domem nic, na siłkach na których bywam nie ma radia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 (edytowane) Jaram się jak 5latek 4gałkową porcją lodów. btw. tu ostateczny opening z programu, i tak na mp3 mam tylko 1,3 min kawałek z klasycznego, bokserskiego kontendera Edytowane 21 Listopada 2008 przez Tori Cytuj Odnośnik do komentarza
stabik 3 Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 O! Moglibyście podać nazwy artystów wykonujących podobną muzykę do Sandstorma ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sado 0 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Mi pompe przy obojętnie jakim treningu daje Nightwish. Jakoś, jak jeszcze chodziłem na MT leciało na treningu i od razu ściągnąłem w domu heh. Cytuj Odnośnik do komentarza
Totamten 123 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Sonic Mayhem - muzyka stworzona do pakowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 najczesciej oldskulowy, agresywny czarny rap, albo tez czytalem ,ze muzyka taka jak dnb ( i inne z perkusja napi,erd,alaj,aca jak najwiecej) podwyzsza cisnienei czy tempo i wogole lepiej sie cwiczyc - w obu przypadkach mi sie to sprawdza, wiec sproboj jakis album dnb i pocwicz Cytuj Odnośnik do komentarza
stabik 3 Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Zarzuć tytułami Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 U mnie na siłowni tylko eska, aż rzygać się chcę, albo ktos zapusci jakie manieczki, to już jest w ogóle przegięcie. Raz w jeden dzień przez cały trening leciało radio Jasna Góra , nikomu nie chciało się zejść na dół (siłownia na pietrze) i zmienić stacji, to dopiero był trening ;D A jaka muzyka najlepsza? Ja lubie sobie włączyć Metalliki, Slipknota itp. ostrzejsze grania. Ale ciężkie dnb też mogą być. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 rap - wu-tang clan (hip hop fury, c.r.e.a.m, wu tang clan ain't to fuck with') jakies 50cenciaki (lol, ale pare kawlakow jest wporzo) Onyx- Slam, dr.dre & snoop - still dre (kozak w ch,uj), m.o.p feat busta rhymes - Ante up (tez moc) ;D tyle pamietma w sumie z tego, napewno wiecej by sie znalazlo, z dnb to ciezko, bo nie slucham an codzien raczej, ostatnio wogole, ale high contrast jest wporzadku, limewax, dieselboy z mocniejszych BONG-RA ' stereohype heroin hooker' pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Kavinsky - Testarossa Autodrive (Sebastian Mix) - idealne do worka, polecam obczaic A tak pozatym na mojej pakerni puszczaja radyjko Fusion Chicago czyli ogolnie pojeta eletronika - dance, trance czasem pop itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
berr 2 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 dla mnie odkad zaczalem trenowac najlepsza byla muza elektroniczna, ale ostanio zmienilem repertuar za sprawa filmikow z youtube. obecnie najlepsza muza: -creed (higher) -breaking benjamin (so cold) -trust company (downfall) (czasami rocky1-6 ost) Cytuj Odnośnik do komentarza
berr 2 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 z nowszych odkryc Disturbed (fear) +tak dla wyjasnienia nawiasy to moj ulubiony utworek danej grupy Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 często teraz ćwiczę przy METALLICA (stare płyty) albo przy innym 'thrash metal' ;]] power jest Cytuj Odnośnik do komentarza
papi 2 Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Jeśli mam tylko okazje, to podczas ćwiczeń załączam album inflikted cavalery conspiracy. Kiedyś przy wejściu jakiegoś zawodnika mma, usłyszałem must kill, zapadło w pamięć i cały album okazał się w pytke. Dlatego polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 cała płyta Fantomas - directors cut . Można ćwiczyć non stop ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Rammstein Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi