Gość Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Gratulacje. Mnie brakuje już tylko 8 misji na Elite, ale tak mi się nie chce tego przechodzić że masakra. Fajna ta gra, ale nie aż tak fajna żeby mi przechodzenie Elita przyjemność sprawiało. Niestety. Cytuj
agst 138 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 (edytowane) Szukam 1 chętnej osoby do zrobienia ribbonu za 5 zabić z tego latającego statku. Jeśli jest ktoś zainteresowany nich pisze na PSN mój nick A_g_s_t lub tu na PW, żeby omówić szczegóły. Potrzebnych będzie 8 gier. Oczywiście odwdzięczę się. --> NIEAKTUALNE Ps. Jakby nikt nie był zainteresowany, to napiszcie chociaż jakieś porady jak zwiększyć efektywność tego statku, bo póki co maksymalnie 2 osoby w rundzie udało mu się ubić. Edytowane 26 marca 2009 przez agst Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 (edytowane) Szukam 1 chętnej osoby do zrobienia ribbonu za 5 zabić z tego latającego statku. Jeśli jest ktoś zainteresowany nich pisze na PSN mój nick A_g_s_t lub tu na PW, żeby omówić szczegóły. Potrzebnych będzie 8 gier. Oczywiście odwdzięczę się. Ps. Jakby nikt nie był zainteresowany, to napiszcie chociaż jakieś porady jak zwiększyć efektywność tego statku, bo póki co maksymalnie 2 osoby w rundzie udało mu się ubić. IMO najlepiej nadaje się do tego inżynier i mapa otwarta typu Pyrus, Radec Academy i Przeprawa przez Korynt, no i oczywiście mecze z wszystkimi trybami nie tylko TDM bo jest za krótki. Edytowane 26 marca 2009 przez matrix_dk Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 Kurde no,zabiłem 12/14 i nie mam pojęcia których ominąłem.Teraz musze "walić" wszystkich hehe. Ja też po pierwszym przejściu mam 12/14 A miałem nadzieję, że trofeum wpadnie bez wysiłków Jednego typka spotkasz tylko na Elit poziomie na statku zaraz jak wyjdziesz z mostka i bedziesz jechal winda do gory ten typek wychodzi z dziury z kumplami. (Jesli zle mowie niech ktos mnie poprawi) Cytuj
Kwapi 1 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 1 gość to ten własnie na statku na początku levelu po jeździe windą. niekoniecznie na poziomie Elite, może być każdy poziom 2 gość to snajper z pustyni. Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 (edytowane) Wczoraj skończyłem KZ2 na Elite. Naprawdę było ciężko (tylko Visari Palace). Update: Dzisiaj już mam platynę. Najlepszy FPS na rynku! Moja ocena 10/10. Edytowane 29 marca 2009 przez Shakeawake Cytuj
Gość konstant Opublikowano 15 kwietnia 2009 Opublikowano 15 kwietnia 2009 Panowie macie jakies dobre guide co do intelu i symboli ? Chodzi mi o photo guide bo video jest masa. Cytuj
Snake_Plissken 943 Opublikowano 16 kwietnia 2009 Opublikowano 16 kwietnia 2009 Powinno pomóc: http://guides.gamepressure.com/killzone2/guide.asp?ID=6411 Cytuj
Arkady 1 031 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Beda nowe trofea do Killzone 2, do zdobycia na nowych mapach. Same latwizny: reanimowac 5 kumpli podczas jednej rundy, zabic 5, 5 napraw, zreszta zobaczcie sobie sami, wybierajac porownanie pucharkow ze znajomym Edit Wszystkich pucharków będzie 12 i wszystkie będą brązowe, spis: 1. Reanimować pięciu znajomych 2. Zabić pięciu wrogów 3. Z naszej flary "wychodzi" pięciu znajomych 4. Zabić pięciu będąc w przebraniu (sabotażysta) 5. Zabić pięciu będąc w kamuflażu (zwiadowca) 6. Użyć 5 razy boost (szturmowiec) Wszystko trzeba wykonać w jednej rundzie, czynność powtórzyć na drugiej mapie i mamy ponownie komplecik Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 To dobrze, że jeszcze gry nie sprzedałem. Straszna kaka te nowe trofea swoją drogą - wrzucone byle tylko ludzie kupili mapy. Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 (edytowane) To dobrze, że jeszcze gry nie sprzedałem. Straszna kaka te nowe trofea swoją drogą - wrzucone byle tylko ludzie kupili mapy. albo raczej Sony wymaga dodatkowych trofeów od dodatków... w każdym razie nikt gracza nie zmusza do ich zakupu więc problemu nie widzę Edytowane 21 kwietnia 2009 przez pawel_k Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 No tak, ale żeby chociaż się jakoś przyłożyli do nich, a to po prostu jeszcze więcej tego samego. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 nowe trophies http://www.trofeaps3.com/trophies/readarti...?article_id=255 Killzone 2 Steel and Titanium Bronze Trophies * Wasteland Medic - Revive 5 allies in Wasteland Bullet during one round. * Wasteland Engineer - Repair 5 objects in Wasteland Bullet during one round. * Wasteland Tactician - 5 allies spawn on your spawn grenade in Wasteland Bullet during one round. * Wasteland Saboteur - Kill 5 enemies while disguised in Wasteland Bullet during one round. * Wasteland Scout - Kill 5 enemies while cloaked in Wasteland Bullet during one round. * Wasteland Assault - Boost 5 times in Wasteland Bullet during one round. * Cruiser Medic - Revive 5 allies in Vekta Cruiser during one round. * Cruiser Engineer - Repair 5 objects in Vekta Cruiser during one round. * Cruiser Tactician - 5 allies spawn on your spawn grenade in Vekta Cruiser during one round. * Cruiser Saboteur - Kill 5 enemies while disguised in Vekta Cruiser during one round. * Cruiser Scout - Kill 5 enemies while cloaked in Vekta Cruiser during one round. * Cruiser Assault - Boost 5 times in Vekta Cruiser during one round. Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 (edytowane) Dlaczego Sony nie ma musku * i nie dali trofeów do nowych rang ? eh. Za tą najwyższą spokojnie mogliby dać platne * tak mózg, wiem Edytowane 22 kwietnia 2009 przez krak2610 Cytuj
Deadeye 2 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Dlaczego Sony nie ma musku * i nie dali trofeów do nowych rang ? eh. Bo rangi są dla wszystkich, a nie tylko dla dodatkowych map. Poza tym trofeum za zrobienie najwyższej rangi? Czyli jakieś 300 godzin grania? Ja podziękuje. Już wole te banalne i typowe, które są teraz. Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Dlaczego Sony nie ma musku * i nie dali trofeów do nowych rang ? eh. Bo rangi są dla wszystkich, a nie tylko dla dodatkowych map. Poza tym trofeum za zrobienie najwyższej rangi? Czyli jakieś 300 godzin grania? Ja podziękuje. Już wole te banalne i typowe, które są teraz. Wiem, że nie tylko do nowych map -.- Ty podziękujesz, ale każdy grający nałogowo multi by się ucieszył. Btw: ja nałogowo nie gram. Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Mam wiekszosc trofeow ale z jednym z tych ktore mi brakuja mam problem.Tak dokladniej chodzi mi o Safari hunter.Mam 13 na 14 zabitych higow i nie wiem kto mi umknal.Jak przechodzilem gre na easy to polowe ze wszystkich wrogow ktorych spotkalem,zabilem przez melee a jakos mam jeszcze 13/14.Jakas rada?Jakas misja gdzie moge spotkac wiele rodzajow albo jakis pomysl,ktory z zadziej spotykanych higow najprowdopodobniej zdolal przede mna uciec?Gre przeszedlem 3 razy zeby zdobyc reszte trofeow,czwarty raz juz mi sie nie chce Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Mam wiekszosc trofeow ale z jednym z tych ktore mi brakuja mam problem.Tak dokladniej chodzi mi o Safari hunter.Mam 13 na 14 zabitych higow i nie wiem kto mi umknal.Jak przechodzilem gre na easy to polowe ze wszystkich wrogow ktorych spotkalem,zabilem przez melee a jakos mam jeszcze 13/14.Jakas rada?Jakas misja gdzie moge spotkac wiele rodzajow albo jakis pomysl,ktory z zadziej spotykanych higow najprowdopodobniej zdolal przede mna uciec?Gre przeszedlem 3 razy zeby zdobyc reszte trofeow,czwarty raz juz mi sie nie chce Wiele osób gubiło tego snajpera z pustyni z tego co czytałem. Sprawdź może to tego ominąłeś. Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Akurat tych "wyrozniajacych sie" zabilem.Jestem pewien ze zaliczylem(ale nie w tym sensie , nie usmiechac sie ) snajpera,goscia z bazooka,granatnikiem,shotgunem,zwyklego zolnierza,tego anorektyka na cruiserze(taki co wyglada jak kobieta),tych niskich(w palacu sie z nimi walczy,maja ten karabinek i noz) i tych na pustyni z tym dlugim karabinem.Tych jestem pewien ze zabilem z melee.Sadze ze przeoczylem kogos z shotgunem lub zwyklym karabinem.Widzialem filmik na youtube przedstawiajacy wszystkich higow a ci z shotgunem i karabinami "byli w 3 rodzajach" Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Ostatni rodzaj Helghadsow spotyka się zaraz na początku etapu Visari's Palace(mają zwykły karabin chyba). Poza tym oprócz snajpera na pustyni jest że dwóch 'nowych'. Nie wiem jak z Rafineria. Cytuj
.... 2 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 tez mialem 13/14 i zostawilem to sobie na koniec, najpierw chcialem zrobic to za przejscie gry bez zgonu, zostal mi tylko ten etap co na koncu sie do palacu wchodzi ktoras proba z kolei, juz dobiegam do drzwi, amunicja sie skonczyla no to (pipi) kolba (pipi) kolba, przechodze przez drzwi i pyk oba trofea wskoczyly moze to ten? Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Jeszcze motyw na statku zaraz na poczatku misji z dziury wychodza moze tam zostawiles typka. Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 26 kwietnia 2009 Opublikowano 26 kwietnia 2009 Sprawdze jeszcze te wszystkie lokacje,dzieki chlopaki. Cytuj
Gość Opublikowano 30 kwietnia 2009 Opublikowano 30 kwietnia 2009 A ja mam pytanko... Czy aby zdobyć trofeum "Field Agent", mogę zebrać część intelu na jednym poziomie trudności, a resztę na innym? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi