Opublikowano 14 maja 200915 l W koncu wpadlo ale jeszcze nie wiem kogo mi brakowalo.Zaczalem robic lokacje gdzie bylo duzo rodzajow Helghastow i po chwili mi wpadlo.Teraz zostalo tylko dostac sie do 1% i wreszcie platyna(moja pierwsza ) ale to juz po egzaminach
Opublikowano 19 maja 200915 l Czy jest ktoś chętny na ustawkę pod robienie wstęg za multi? jeżeli tak to PW albo zaproszenie na PSN
Opublikowano 20 maja 200915 l Czy jest ktoś chętny na ustawkę pod robienie wstęg za multi? jeżeli tak to PW albo zaproszenie na PSN Ja chetnie pogram w weekend Ukonczylem singla, na multi wszedlem tylko raz wiec jestem zielony Wysle Ci msg na PSN
Opublikowano 2 czerwca 200915 l Ktos chetny pograc na multi w celu zdobycia wstazeczek? Jestem obecnie na etapie medyka. Od razu pytanko.... tydzien w ktorym nalezy sie zmiescic w 1%, 4%, 6% lub 10% trwa od poniedzialku do niedzieli? Pozdro~
Opublikowano 3 czerwca 200915 l takie pytanie czy jak zalapie sie do 1% to z automatu zaliczy mi pozostale?
Opublikowano 3 czerwca 200915 l Grigori, ile mniej wiecej ugrales punktow w tydzien, kiedy zaliczylo 1%? Jakies rady odnosnie zdobywania tych trudniejszych ribbonow? (headshot, malee attack, only pistol itd...)
Opublikowano 4 czerwca 200915 l Niecałe 6k. Ja z ribbonami za heady nie miałem najmniejszych kłopotów, skompletowałem osiem jako jedne z pierwszych. Malee i pistolety musisz albo robić na grach, które już po nazwie serwera świadczą że do tego służą, albo na ustawce z kimś. Inaczej jest ciężko. Moze to bedzie glupie pytanie, ale gram od niedawna online: jak najsensowniej robic ustawke i zdobyc brakujace ribbony? Do tej pory gralem na serwerach warzone, gdzie momentalnie wchodza 32 osoby i jest rzez Dodam, ze kumpel z ktorym mialbym to zdobyc jest juz na poziomie snipera, a ja ledwie turrety stawiam Grigori, poradz!
Opublikowano 4 czerwca 200915 l Pojawily sie nowe trofea.Niestety takie jak przy ostatnim map-pack. Beznadzieja. Te nowe trofea to megabieda.
Opublikowano 4 czerwca 200915 l Niecałe 6k. Ja z ribbonami za heady nie miałem najmniejszych kłopotów, skompletowałem osiem jako jedne z pierwszych. Malee i pistolety musisz albo robić na grach, które już po nazwie serwera świadczą że do tego służą, albo na ustawce z kimś. Inaczej jest ciężko. Moze to bedzie glupie pytanie, ale gram od niedawna online: jak najsensowniej robic ustawke i zdobyc brakujace ribbony? Do tej pory gralem na serwerach warzone, gdzie momentalnie wchodza 32 osoby i jest rzez Dodam, ze kumpel z ktorym mialbym to zdobyc jest juz na poziomie snipera, a ja ledwie turrety stawiam Grigori, poradz! Mnie najlepiej szło na grach na 16-20 osób. A ustawka to ustawka, załóż grę, poproś kogoś żeby wszedł i spawnował się obok Ciebie (niech gra taktykiem) i rób sobie co tam chcesz. Ale zabierz się za to dopiero jak już ogarniesz multi, pograj trochę, zobacz z czym masz problemy a z czym nie. Ja dwa tygodnie grałem i dopiero potem ustawiłem się na 3 rodzaje brakujących ribbonów. Nie za bardzo ogarniam... Zakladam normalna gre WARZONE, znajomy joinuje i ma byc w moim teamie jako taktyk? Jakie to daje ulatwienie w zdobywaniu ribbonow? Moze jest jakis motyw, jakis tryb gry, cokolwiek co ulatwi zdobycie MISSION oraz COMBAT ribbons? Edytowane 4 czerwca 200915 l przez giger_andrus
Opublikowano 4 czerwca 200915 l Ustawiasz się ze znajomym. Robisz grę(na 2 osoby, najlepiej na hasło), najlepiej na Akademii, bo to mała mapa i szybko można się znaleźć. Znajomy bierze taktyka, rzuca Ci spawn point pod nogi(żeby respawnował się blisoko ciebie), a ty go zabijasz w taki sposób, jaki chcesz zdobyć ribbon. Jak chcesz Melee, to z piąchy. No a jak chcesz ribbony za Mission zdobyć, to musisz zakładając grę włączyć te misje, za które chcesz zdobyć wstążki.
Opublikowano 4 czerwca 200915 l Niecałe 6k. Ja z ribbonami za heady nie miałem najmniejszych kłopotów, skompletowałem osiem jako jedne z pierwszych. Malee i pistolety musisz albo robić na grach, które już po nazwie serwera świadczą że do tego służą, albo na ustawce z kimś. Inaczej jest ciężko. Moze to bedzie glupie pytanie, ale gram od niedawna online: jak najsensowniej robic ustawke i zdobyc brakujace ribbony? Do tej pory gralem na serwerach warzone, gdzie momentalnie wchodza 32 osoby i jest rzez Dodam, ze kumpel z ktorym mialbym to zdobyc jest juz na poziomie snipera, a ja ledwie turrety stawiam Grigori, poradz! Mnie najlepiej szło na grach na 16-20 osób. A ustawka to ustawka, załóż grę, poproś kogoś żeby wszedł i spawnował się obok Ciebie (niech gra taktykiem) i rób sobie co tam chcesz. Ale zabierz się za to dopiero jak już ogarniesz multi, pograj trochę, zobacz z czym masz problemy a z czym nie. Ja dwa tygodnie grałem i dopiero potem ustawiłem się na 3 rodzaje brakujących ribbonów. Nie za bardzo ogarniam... Zakladam normalna gre WARZONE, znajomy joinuje i ma byc w moim teamie jako taktyk? Jakie to daje ulatwienie w zdobywaniu ribbonow? Moze jest jakis motyw, jakis tryb gry, cokolwiek co ulatwi zdobycie MISSION oraz COMBAT ribbons? Mogę pomóc, mi też kilka się przyda Edytowane 4 czerwca 200915 l przez Qra
Opublikowano 5 czerwca 200915 l Niecałe 6k. Ja z ribbonami za heady nie miałem najmniejszych kłopotów, skompletowałem osiem jako jedne z pierwszych. Malee i pistolety musisz albo robić na grach, które już po nazwie serwera świadczą że do tego służą, albo na ustawce z kimś. Inaczej jest ciężko. Moze to bedzie glupie pytanie, ale gram od niedawna online: jak najsensowniej robic ustawke i zdobyc brakujace ribbony? Do tej pory gralem na serwerach warzone, gdzie momentalnie wchodza 32 osoby i jest rzez Dodam, ze kumpel z ktorym mialbym to zdobyc jest juz na poziomie snipera, a ja ledwie turrety stawiam Grigori, poradz! Mnie najlepiej szło na grach na 16-20 osób. A ustawka to ustawka, załóż grę, poproś kogoś żeby wszedł i spawnował się obok Ciebie (niech gra taktykiem) i rób sobie co tam chcesz. Ale zabierz się za to dopiero jak już ogarniesz multi, pograj trochę, zobacz z czym masz problemy a z czym nie. Ja dwa tygodnie grałem i dopiero potem ustawiłem się na 3 rodzaje brakujących ribbonów. Nie za bardzo ogarniam... Zakladam normalna gre WARZONE, znajomy joinuje i ma byc w moim teamie jako taktyk? Jakie to daje ulatwienie w zdobywaniu ribbonow? Moze jest jakis motyw, jakis tryb gry, cokolwiek co ulatwi zdobycie MISSION oraz COMBAT ribbons? Mogę pomóc, mi też kilka się przyda Pisz na PSN: giger_andrus dzisiaj jestem 9 - 13 oraz 22 - ile wytrzymam
Opublikowano 7 czerwca 200915 l Jesli ktos jest chetny na ustawke w celu nabicia ribbonow zapraszam na GG albo PSN: wiktor112
Opublikowano 9 czerwca 200915 l najlepiej zdobywać exp na mapach 16-20 ludzi w body count, (dostać ribbon za kill = 3pkt za zabicie, i najlepiej wygrac swoja drużyna x1.5) z tygodniem na tydzień jest trudniej dostać się do 1%, ja dorobiłem się do 6% nie chciało mi się drugi raz próbować, 6-7k exp to min do 1% Edytowane 9 czerwca 200915 l przez Labtec
Opublikowano 9 czerwca 200915 l Ja w 4 dni zrobiłem 5400 puntow grając po 4godziny dziennie i dostałem odznaczenie nr2 ;P za tydzien przysiąde i zrobie 10000tyś i napewno wpadnie co do elite nie moge przejsc drugiego checkpointu w pałacu visariego probowałem 10 razy i ginie przy 3 fali helgastów;/. denerwuje mnie brak celownika Edytowane 9 czerwca 200915 l przez Sadzikkk
Opublikowano 10 czerwca 200915 l Ja w 4 dni zrobiłem 5400 puntow grając po 4godziny dziennie i dostałem odznaczenie nr2 ;P za tydzien przysiąde i zrobie 10000tyś i napewno wpadnie co do elite nie moge przejsc drugiego checkpointu w pałacu visariego probowałem 10 razy i ginie przy 3 fali helgastów;/. denerwuje mnie brak celownika Nie chcę kozaczyć, ale ja tą falę wymiotłem...nożem* w większości, a tam gdzie było konieczne(zabicie snajperką gości z rakietnicami) i strzały z niewielkiej odległości za pomocą Sta52 Assault Rifle. Pamiętaj żeby biegać bez przerwy bo jak będziesz stał to nic nie zdziałasz, a prędzej zginiesz bo boty mają fajną celność hehe. Lewy róg na pięterku jest świetnym miejscem do obrony ; ) Efektywny spam z granatnika jest również mile widziany, bo w pewnym momencie wyskakuje duża grupa helghastów ze szpiczastymi hełmami, a oni potrafią napsuć krwi. *Nie nie rzucałem się z nożem na cały tłum, a efektywnie go używałem chowając się w różne miejsca, duuużo biegając i nie atakowałem ze zbyt dużej odległości bo bym nie dobiegł żywy do helghasta. Edytowane 10 czerwca 200915 l przez Wolak10
Opublikowano 10 czerwca 200915 l Mnie ostro psuje krew Radeck... Nie moge ukonczyc ostatniego etapu bez straty zycia. Wszystko dobrze do momentu kiedy zostajemy 1/1. Probowalem juz shotguna (ale czesto mnie dopada kiedy musze przeladowac). Probowalem tez walki na noze, ale ciezko mi wyczuc dystans i kiedy macham przed nim nozem, on niewiadomym sposobem i tak podchodzi i mnie dzga... Jakies rady?
Opublikowano 10 czerwca 200915 l Nie zatrzymuj się. Mowisz, zeby leciec na niego z nozem, caly czas trzymajac forward?
Opublikowano 14 czerwca 200915 l Wreszcie skonczylem ELITE , drugi checkpoint to jakas masakra , nawet nie wiem jako go przeszedlem , reszta jest w miare prosta.Jeszcze tylka kilka po(pipi)kowatych trofeow i Platynka Edytowane 14 czerwca 200915 l przez darkknight
Opublikowano 15 czerwca 200915 l Nigdzie w temacie nie widziałem (no chyba że ślepy jestem więc wybaczcie) więc wrzucam trofea do: Killzone 2 Flash and Thunder - KLIK Brąz: :3pl: Beach Head Medic Revive 5 allies in Beach Head during one round Beach Head Engineer Repair 5 objects in Beach Head during one round Beach Head Tactician 5 allies spawn on your spawn grenade in Beach Head during one round Beach Head Saboteur Kill 5 enemies while disguised in Beach Head during one round Beach Head Scout Kill 5 enemies while cloaked in Beach Head during one round Beach Head Assault Boost 5 times in Beach Head during one round Southern Hills Medic Revive 5 allies in Southern Hills during one round Southern Hills Engineer Repair 5 objects in Southern Hills during one round Southern Hills Tactician 5 allies spawn on your spawn grenade in Southern Hills during one round Southern Hills Saboteur Kill 5 enemies while disguised in Southern Hills during one round Southern Hills Scout Kill 5 enemies while cloaked in Southern Hills during one round Southern Hills Assault Boost 5 times in Southern Hills during one round Edytowane 15 czerwca 200915 l przez Kyo
Opublikowano 10 lipca 200915 l Nowe pucharki, którę będą z nowymi mapami: Brązowe Flamethower Monkey Zabić 10 wrogów miotaczem ognia Suljewa Conqueror Wygrać rundę z minimun 5 wygranymi misjami Boltgun Monkey Zabić 10 wrogów kołkownicą Arctower Conqueror Wygrać rundę z minimun 5 wygranymi misjami Srebrne Flamethower Junkie Zabić 20 wrogów miotaczem ognia Suljewa Killer Zabić 50 wrogów w jedej rundzie Boltgun Junkie Zabić 20 wrogów kołkownicą Arctower Killer Zabić 50 wrogów w jedej rundzie
Opublikowano 10 lipca 200915 l A w online jest w ogole kolkownica i miotacz ognia? Czy bedzie tylko w tym dodatku (i tylko na nowych mapach?) ? Edytowane 10 lipca 200915 l przez Emet
Opublikowano 13 lipca 200915 l Dodadzą w dodatku, ale nic ponadto nie wiadomo. Ani czy tylko do nowych map, ani które klasy będą mogły z nich korzystać. Jak dadzą assaultowi, to chyba umrę. Mam nadzieję też, że będzie można ich używać na każdej mapie. Podobno każda klasa będzie mogła ich używać a na których mapach nic nie wiadomo