Neo3016 8 Opublikowano 14 maja 2009 Opublikowano 14 maja 2009 W koncu wpadlo ale jeszcze nie wiem kogo mi brakowalo.Zaczalem robic lokacje gdzie bylo duzo rodzajow Helghastow i po chwili mi wpadlo.Teraz zostalo tylko dostac sie do 1% i wreszcie platyna(moja pierwsza ) ale to juz po egzaminach Cytuj
CosTamCosTam 0 Opublikowano 19 maja 2009 Opublikowano 19 maja 2009 Czy jest ktoś chętny na ustawkę pod robienie wstęg za multi? jeżeli tak to PW albo zaproszenie na PSN Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 Czy jest ktoś chętny na ustawkę pod robienie wstęg za multi? jeżeli tak to PW albo zaproszenie na PSN Ja chetnie pogram w weekend Ukonczylem singla, na multi wszedlem tylko raz wiec jestem zielony Wysle Ci msg na PSN Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Ktos chetny pograc na multi w celu zdobycia wstazeczek? Jestem obecnie na etapie medyka. Od razu pytanko.... tydzien w ktorym nalezy sie zmiescic w 1%, 4%, 6% lub 10% trwa od poniedzialku do niedzieli? Pozdro~ Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 takie pytanie czy jak zalapie sie do 1% to z automatu zaliczy mi pozostale? Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Grigori, ile mniej wiecej ugrales punktow w tydzien, kiedy zaliczylo 1%? Jakies rady odnosnie zdobywania tych trudniejszych ribbonow? (headshot, malee attack, only pistol itd...) Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Niecałe 6k. Ja z ribbonami za heady nie miałem najmniejszych kłopotów, skompletowałem osiem jako jedne z pierwszych. Malee i pistolety musisz albo robić na grach, które już po nazwie serwera świadczą że do tego służą, albo na ustawce z kimś. Inaczej jest ciężko. Moze to bedzie glupie pytanie, ale gram od niedawna online: jak najsensowniej robic ustawke i zdobyc brakujace ribbony? Do tej pory gralem na serwerach warzone, gdzie momentalnie wchodza 32 osoby i jest rzez Dodam, ze kumpel z ktorym mialbym to zdobyc jest juz na poziomie snipera, a ja ledwie turrety stawiam Grigori, poradz! Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Pojawily sie nowe trofea.Niestety takie jak przy ostatnim map-pack. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Pojawily sie nowe trofea.Niestety takie jak przy ostatnim map-pack. Beznadzieja. Te nowe trofea to megabieda. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 (edytowane) Niecałe 6k. Ja z ribbonami za heady nie miałem najmniejszych kłopotów, skompletowałem osiem jako jedne z pierwszych. Malee i pistolety musisz albo robić na grach, które już po nazwie serwera świadczą że do tego służą, albo na ustawce z kimś. Inaczej jest ciężko. Moze to bedzie glupie pytanie, ale gram od niedawna online: jak najsensowniej robic ustawke i zdobyc brakujace ribbony? Do tej pory gralem na serwerach warzone, gdzie momentalnie wchodza 32 osoby i jest rzez Dodam, ze kumpel z ktorym mialbym to zdobyc jest juz na poziomie snipera, a ja ledwie turrety stawiam Grigori, poradz! Mnie najlepiej szło na grach na 16-20 osób. A ustawka to ustawka, załóż grę, poproś kogoś żeby wszedł i spawnował się obok Ciebie (niech gra taktykiem) i rób sobie co tam chcesz. Ale zabierz się za to dopiero jak już ogarniesz multi, pograj trochę, zobacz z czym masz problemy a z czym nie. Ja dwa tygodnie grałem i dopiero potem ustawiłem się na 3 rodzaje brakujących ribbonów. Nie za bardzo ogarniam... Zakladam normalna gre WARZONE, znajomy joinuje i ma byc w moim teamie jako taktyk? Jakie to daje ulatwienie w zdobywaniu ribbonow? Moze jest jakis motyw, jakis tryb gry, cokolwiek co ulatwi zdobycie MISSION oraz COMBAT ribbons? Edytowane 4 czerwca 2009 przez giger_andrus Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Ustawiasz się ze znajomym. Robisz grę(na 2 osoby, najlepiej na hasło), najlepiej na Akademii, bo to mała mapa i szybko można się znaleźć. Znajomy bierze taktyka, rzuca Ci spawn point pod nogi(żeby respawnował się blisoko ciebie), a ty go zabijasz w taki sposób, jaki chcesz zdobyć ribbon. Jak chcesz Melee, to z piąchy. No a jak chcesz ribbony za Mission zdobyć, to musisz zakładając grę włączyć te misje, za które chcesz zdobyć wstążki. Cytuj
Qra 160 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 (edytowane) Niecałe 6k. Ja z ribbonami za heady nie miałem najmniejszych kłopotów, skompletowałem osiem jako jedne z pierwszych. Malee i pistolety musisz albo robić na grach, które już po nazwie serwera świadczą że do tego służą, albo na ustawce z kimś. Inaczej jest ciężko. Moze to bedzie glupie pytanie, ale gram od niedawna online: jak najsensowniej robic ustawke i zdobyc brakujace ribbony? Do tej pory gralem na serwerach warzone, gdzie momentalnie wchodza 32 osoby i jest rzez Dodam, ze kumpel z ktorym mialbym to zdobyc jest juz na poziomie snipera, a ja ledwie turrety stawiam Grigori, poradz! Mnie najlepiej szło na grach na 16-20 osób. A ustawka to ustawka, załóż grę, poproś kogoś żeby wszedł i spawnował się obok Ciebie (niech gra taktykiem) i rób sobie co tam chcesz. Ale zabierz się za to dopiero jak już ogarniesz multi, pograj trochę, zobacz z czym masz problemy a z czym nie. Ja dwa tygodnie grałem i dopiero potem ustawiłem się na 3 rodzaje brakujących ribbonów. Nie za bardzo ogarniam... Zakladam normalna gre WARZONE, znajomy joinuje i ma byc w moim teamie jako taktyk? Jakie to daje ulatwienie w zdobywaniu ribbonow? Moze jest jakis motyw, jakis tryb gry, cokolwiek co ulatwi zdobycie MISSION oraz COMBAT ribbons? Mogę pomóc, mi też kilka się przyda Edytowane 4 czerwca 2009 przez Qra Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 Niecałe 6k. Ja z ribbonami za heady nie miałem najmniejszych kłopotów, skompletowałem osiem jako jedne z pierwszych. Malee i pistolety musisz albo robić na grach, które już po nazwie serwera świadczą że do tego służą, albo na ustawce z kimś. Inaczej jest ciężko. Moze to bedzie glupie pytanie, ale gram od niedawna online: jak najsensowniej robic ustawke i zdobyc brakujace ribbony? Do tej pory gralem na serwerach warzone, gdzie momentalnie wchodza 32 osoby i jest rzez Dodam, ze kumpel z ktorym mialbym to zdobyc jest juz na poziomie snipera, a ja ledwie turrety stawiam Grigori, poradz! Mnie najlepiej szło na grach na 16-20 osób. A ustawka to ustawka, załóż grę, poproś kogoś żeby wszedł i spawnował się obok Ciebie (niech gra taktykiem) i rób sobie co tam chcesz. Ale zabierz się za to dopiero jak już ogarniesz multi, pograj trochę, zobacz z czym masz problemy a z czym nie. Ja dwa tygodnie grałem i dopiero potem ustawiłem się na 3 rodzaje brakujących ribbonów. Nie za bardzo ogarniam... Zakladam normalna gre WARZONE, znajomy joinuje i ma byc w moim teamie jako taktyk? Jakie to daje ulatwienie w zdobywaniu ribbonow? Moze jest jakis motyw, jakis tryb gry, cokolwiek co ulatwi zdobycie MISSION oraz COMBAT ribbons? Mogę pomóc, mi też kilka się przyda Pisz na PSN: giger_andrus dzisiaj jestem 9 - 13 oraz 22 - ile wytrzymam Cytuj
wiktor112 0 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Jesli ktos jest chetny na ustawke w celu nabicia ribbonow zapraszam na GG albo PSN: wiktor112 Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 (edytowane) najlepiej zdobywać exp na mapach 16-20 ludzi w body count, (dostać ribbon za kill = 3pkt za zabicie, i najlepiej wygrac swoja drużyna x1.5) z tygodniem na tydzień jest trudniej dostać się do 1%, ja dorobiłem się do 6% nie chciało mi się drugi raz próbować, 6-7k exp to min do 1% Edytowane 9 czerwca 2009 przez Labtec Cytuj
Sadzikkk 159 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 (edytowane) Ja w 4 dni zrobiłem 5400 puntow grając po 4godziny dziennie i dostałem odznaczenie nr2 ;P za tydzien przysiąde i zrobie 10000tyś i napewno wpadnie co do elite nie moge przejsc drugiego checkpointu w pałacu visariego probowałem 10 razy i ginie przy 3 fali helgastów;/. denerwuje mnie brak celownika Edytowane 9 czerwca 2009 przez Sadzikkk Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 10 czerwca 2009 Opublikowano 10 czerwca 2009 (edytowane) Ja w 4 dni zrobiłem 5400 puntow grając po 4godziny dziennie i dostałem odznaczenie nr2 ;P za tydzien przysiąde i zrobie 10000tyś i napewno wpadnie co do elite nie moge przejsc drugiego checkpointu w pałacu visariego probowałem 10 razy i ginie przy 3 fali helgastów;/. denerwuje mnie brak celownika Nie chcę kozaczyć, ale ja tą falę wymiotłem...nożem* w większości, a tam gdzie było konieczne(zabicie snajperką gości z rakietnicami) i strzały z niewielkiej odległości za pomocą Sta52 Assault Rifle. Pamiętaj żeby biegać bez przerwy bo jak będziesz stał to nic nie zdziałasz, a prędzej zginiesz bo boty mają fajną celność hehe. Lewy róg na pięterku jest świetnym miejscem do obrony ; ) Efektywny spam z granatnika jest również mile widziany, bo w pewnym momencie wyskakuje duża grupa helghastów ze szpiczastymi hełmami, a oni potrafią napsuć krwi. *Nie nie rzucałem się z nożem na cały tłum, a efektywnie go używałem chowając się w różne miejsca, duuużo biegając i nie atakowałem ze zbyt dużej odległości bo bym nie dobiegł żywy do helghasta. Edytowane 10 czerwca 2009 przez Wolak10 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 10 czerwca 2009 Opublikowano 10 czerwca 2009 Mnie ostro psuje krew Radeck... Nie moge ukonczyc ostatniego etapu bez straty zycia. Wszystko dobrze do momentu kiedy zostajemy 1/1. Probowalem juz shotguna (ale czesto mnie dopada kiedy musze przeladowac). Probowalem tez walki na noze, ale ciezko mi wyczuc dystans i kiedy macham przed nim nozem, on niewiadomym sposobem i tak podchodzi i mnie dzga... Jakies rady? Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 10 czerwca 2009 Opublikowano 10 czerwca 2009 Nie zatrzymuj się. Mowisz, zeby leciec na niego z nozem, caly czas trzymajac forward? Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 (edytowane) Wreszcie skonczylem ELITE , drugi checkpoint to jakas masakra , nawet nie wiem jako go przeszedlem , reszta jest w miare prosta.Jeszcze tylka kilka po(pipi)kowatych trofeow i Platynka Edytowane 14 czerwca 2009 przez darkknight Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 (edytowane) Nigdzie w temacie nie widziałem (no chyba że ślepy jestem więc wybaczcie) więc wrzucam trofea do: Killzone 2 Flash and Thunder - KLIK Brąz: :3pl: Beach Head Medic Revive 5 allies in Beach Head during one round Beach Head Engineer Repair 5 objects in Beach Head during one round Beach Head Tactician 5 allies spawn on your spawn grenade in Beach Head during one round Beach Head Saboteur Kill 5 enemies while disguised in Beach Head during one round Beach Head Scout Kill 5 enemies while cloaked in Beach Head during one round Beach Head Assault Boost 5 times in Beach Head during one round Southern Hills Medic Revive 5 allies in Southern Hills during one round Southern Hills Engineer Repair 5 objects in Southern Hills during one round Southern Hills Tactician 5 allies spawn on your spawn grenade in Southern Hills during one round Southern Hills Saboteur Kill 5 enemies while disguised in Southern Hills during one round Southern Hills Scout Kill 5 enemies while cloaked in Southern Hills during one round Southern Hills Assault Boost 5 times in Southern Hills during one round Edytowane 15 czerwca 2009 przez Kyo Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 Nowe pucharki, którę będą z nowymi mapami: Brązowe Flamethower Monkey Zabić 10 wrogów miotaczem ognia Suljewa Conqueror Wygrać rundę z minimun 5 wygranymi misjami Boltgun Monkey Zabić 10 wrogów kołkownicą Arctower Conqueror Wygrać rundę z minimun 5 wygranymi misjami Srebrne Flamethower Junkie Zabić 20 wrogów miotaczem ognia Suljewa Killer Zabić 50 wrogów w jedej rundzie Boltgun Junkie Zabić 20 wrogów kołkownicą Arctower Killer Zabić 50 wrogów w jedej rundzie Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 (edytowane) A w online jest w ogole kolkownica i miotacz ognia? Czy bedzie tylko w tym dodatku (i tylko na nowych mapach?) ? Edytowane 10 lipca 2009 przez Emet Cytuj
Shadow864 4 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Dodadzą w dodatku, ale nic ponadto nie wiadomo. Ani czy tylko do nowych map, ani które klasy będą mogły z nich korzystać. Jak dadzą assaultowi, to chyba umrę. Mam nadzieję też, że będzie można ich używać na każdej mapie. Podobno każda klasa będzie mogła ich używać a na których mapach nic nie wiadomo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi