Skocz do zawartości

Behemoth

Gość andertejker

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Milan_
Opublikowano

Ojej, Nergal sie myje.

Ojej, artysta chce zarobić i wykorzystać swoje 5 minut w telewizji.

Ojej

Gość _Milan_
Opublikowano

No ale to nie jest muzyka która się nie nadaje do mtv, sa zabawni i pewnie nikt sie nie obrazi jak sie pojawia miedzy krystyna a lady gaga.

Opublikowano

w sumie niezłe jaja by były jakby Nergal nagrał kolędy z Krawczykiem.

Może jestem zaślepiony, ale zupełnie mi nie przeszkadza to co teraz robi Nergal, te wizyty u Kwaśniewskiej, u Prokopa itd. Imo to są pierwsze kroki do traktowania muzyki metalowej poważnie w naszym kraju. Wiecie, coś jak w Szwecji, gdzie szatany wygrywały ichniejsze Grammy, a wykonawcy byli dumą narodu, że propagują ich kraj na świecie. Oczywiście o ile to nie wygląda tak że Kwaśniewska i reszta pouśmiechają się, przyliżą du.pę, a tak naprawdę traktują go jak Yeti w klatce - 'pocieszne stworzenie, może marchewkę mu dam'.

Opublikowano (edytowane)

E tam Nergal jeszcze całkiem wyjściowy jest - jak daje wywiad dla CGM to rzuca ku.rwami, a tu potrafi się zachować i rozmową z Jolą nie była jakaś strasznie wymuszona IMO. Z Prokopem jeszcze nie widziałem bo długie, ale mam w Zakładkach.

Edytowane przez Walter_Cronkite
Opublikowano

Ej, ale to jest właśnie jeden z powodów, dla których jest z Dodą - kasa. Drugi to je.banko. Nie wiem, ale myślę, że chłopak ma po prostu głowę na karku i chce się szybko dorobić i dobrze poruhać.

Opublikowano

Dobre rozkminki to musza mieć te rzesze przepoconych metaluchów z przedmieść Helsinek czy skądśtam siedząc w zaciemnionych pokoikach przed monitowami lamentując jak to Nergal zdradził metal i zaczął pukać blond dziewcze ze sztucznymi cyckami.

Gość _Milan_
Opublikowano

Grac na pewno potrafią, tylko problem jest w samym gatunku, to pastiż metalu.

Opublikowano

Grac na pewno potrafią, tylko problem jest w samym gatunku, to pastiż metalu.

Nie zgadzam się. Powiedzieć, że death metal to pastisz muzyki, to jeszcze bym mógł zrozumieć, ale że death metal jest pastiszem metalu to nie.

Opublikowano

Nie, oni nie potrafia grac dobrej muzyki. O to chodzi. Ten kawalek co zes rzucil manor jest totalnie bez polotu, szału i tak dalej, po prostu kolejny nudny, wtórny i pełen powtarzających się motywów track. Juz ch,,uj klade na nergala i dode, behemoth po prostu jest muzyczną kiszką i jest kupa lepszych zespolow. Juz gdzies kiedys rzucalem, w tej kategorii taki Zyklon roz(pipi)ia popłuczyny behemotha.

"... Jest przeciez tyle lepszej muzyki! "

Opublikowano (edytowane)

A co takiego super za(pipi)istego gra Zyklon, że wpierdala Behemotha? o_0

Dla mnie Death Metal to jest jedno i to samo, tylko który zespół jest lepszy technicznie i srożej napierdala, a w takim przypadku Behemoth > Zyklon

Edytowane przez Pelipe
Opublikowano

A DLA MNIE jest tak ziomson, ze (pipi)ie technike, po prostu kapela ma grac z polotem. Ma grac tak, zebym chcial jej sluchac. Behemoth gra nudne metalowczykowe popluczyny, NO NIE IDZIE TEGO SLUCHAC, rzygam po prostu tym. W przeciwienstwie do poprzednika, NA PRZYKLAD zyklon potrafi przykuc moja uwage na dluzej i calkiem milo sobie go posluchac. (pipi)ie od tego s(pipi)ysyństwem, a nie kupą, jak w przypadku behemotha.

• 3 miesiące temu...