Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 339
  • Wyświetleń 50,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Poprzedni wał, który dali był spoko, ale ten drugi jest zayebisty -    http://www.youtube.com/watch?v=yosDDDAmE2g  

• Heh, nawet jest temat o Behemocie na forum.   Pojawił się właśnie ostatni teledysk z najlepszego albumu metalowego XXI wieku. Teledysk w sumie nudny, ale jak zawsze ładny. Ponad 4 lata po pr

• Przesuchaem już z 3-4 razy, bardzo chu.jowa to płyta. A Absolem jest je.banym mistrzem od frazesów. Chłopie, pisz lepiej recki na portalu PPE...   Piszecie tutaj o jakimś pop-metalu, o muzyc

• 2 lata później...
Opublikowano

Jak zwykle gustowny Nergal zapowiedział nowy singiel słowami "militarne czasy proszą się o militarną muzykę". Jednak punkowy sznyt części kawałka to nic aż tak nowego dla Polaków. Nowy album "Contra Naturam" we wrześniu, będzie też wielka trasa po stadionach Europy z Arch Enemy.

Contra Naturam czyli kontra czemu? Nergal zapowiada album tak: "od dawna toczę bohaterską walkę z cancel culture, social mediami i innymi niebezpieczeństwami (...) Jestem Spartakusem, i ty też. Chcę wzniecić ten żar buntu"

W ogóle to Nergal pojawił się niedawno na nowym albumie Matta Heafy'ego, który zaflirtował mocniej z blackiem w nowym projekcie. Dopiero dzisiaj słuchałem. Projekt nazywa się Ibaraki, ale Heafy podobno ma japońskie korzenie więc nie jest to śmieszne. Sporo występów gościnnych. Na jednej z piosenek, Nergal właśnie ma zarąbistą zwrotkę typu "szczyp moje suty".

Opublikowano

ten off to war to chyba 1 kawalek behemotha od lat ktory mi sie podoba.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Behemoth: Jesteśmy przeciwko autorytetom, władze prześladują mnie

Również Behemoth: występuje na Pałacu Kultury

Płytka wydana, fani okrzyknęli "Pale Horse" nowym faworytem, jest się czym jarać? Nie wiem posłucham w przyszłym tygodniu mdr.

Opublikowano

Normalnie jak bitelsi :obama:

Opublikowano

Moim zdaniem bardzo dobra, spójna płyta, idealne proporcje extremy i melodyjnego grania. Zdecydowanie lepsza od ILAYD.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Ostatnim razem kiedy grali w Progresji to się w połowie przedstawienia przebrali za Piratów z Karaibów. 

Opublikowano

Dla mnie, dopóki bronią się muzyką to niech sobie robią co chcą.

Opublikowano
On 8/30/2023 at 2:59 PM, ornit said:

Ostatnim razem kiedy grali w Progresji to się w połowie przedstawienia przebrali za Piratów z Karaibów. 

Nie za piratów tylko za cyganów

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Jak dla mnie to Behemoth zrobił ogromny zjazd po Satanist, który był ich szczytowym osiągnięciem. Każda kolejna płyta miałka, do jednorazowego odsłuchania.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Masz rację. Po tych chorkach zaczeli gówno. Przezyjmy, albo nie, to se wklejajac kawałek...