grzybiarz 10 314 Opublikowano 31 lipca 2018 Opublikowano 31 lipca 2018 Przydałby się teraz taki drugi Varg, któremu nie podobają się meczety:)) Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 31 lipca 2018 Opublikowano 31 lipca 2018 Islam z satanizmem bardzo się lubi bo oba te wierzenia gloryfikują śmierć więc bardziej będzie porozumienie ponad podziałami Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 31 lipca 2018 Opublikowano 31 lipca 2018 Hoest nienawidzi Islamu bo Islam zabrania całowania się z innymi mężczyznami (nie wiem jak z dziećmi, tam chyba robią wyjątek). Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano 31 lipca 2018 Opublikowano 31 lipca 2018 3 godziny temu, _Be_ napisał: Robienie z siebie debila na yt postrzegasz w kategorii bycia celebrytą? Jezu jaka ta scena metalowa jest komiczna Varg to się raczej odcina od sceny metaluszkowej. Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 31 lipca 2018 Opublikowano 31 lipca 2018 Varg nigdy nie grał metalu on grał Thulean Perspective a Frostem chodzącym do warzywniaka w corpse paincie to zwyczajnie gardził. Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 31 lipca 2018 Opublikowano 31 lipca 2018 Póki co, to akurat wszyscy pierdolicie takie głupoty, że głowa mała. Ale dobrze wiedzieć, że się w wielu kwestiach wciąż nie mylę. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Opublikowano 1 sierpnia 2018 (edytowane) Czyli? Bo jak na razie to nie napisałeś żadnej opnii ino uważasz się za nieomylnego. Więc napisz może te kwestie w jakich to, rzekomo, się nie mylisz. Albo zm. Edytowane 1 sierpnia 2018 przez tukan Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Nie uważam, że jestem nieomylny. Ale swoje opinie na temat poniekątnego pozerstwa mam prawo zachowywać dla siebie. I tyle. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Cool. Toteż stwierdzam że pier.dolisz głupoty aż uszy szczypią. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Opublikowano 2 sierpnia 2018 (edytowane) Nowy album zespołu Behemoth ukaże się 5 października 2018 roku pod tytułem „I Loved You At Your Darkest”. Utwór promujący nową płytę Lista utworów Solve Wolves ov Siberia God = Dog Ecclesia Diabolica Catholica Bartzabel If Crucifixion Was Not Enough… Angelvs XIII Sabbath Mater Havohej Pantocrator Rom 5:8 We Are the Next 1000 Years Coagvla Edytowane 2 sierpnia 2018 przez Absolem Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Opublikowano 2 sierpnia 2018 (edytowane) Ta jedna piosenka to taki odrzut z The Satanist. Oby dalej było już tylko lepiej. zamówiłem singla i 2 LP digibooka. Ten box jak dla mnie jest za drogi jak na tak komiczną zawartość Edytowane 2 sierpnia 2018 przez ornit Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Ja tak samo wziąłem 2lp digibooka jednak fajniejszy kolor płyty jest moim zdaniem w gatefoldzie. Największy box faktycznie trochę bez pojęcia, mogli sobie darować. Muzycznie dla mnie jest bardzo fajnie, widać że są na takim poziomie że bawią się różnymi stylami i dobrze im to wychodzi. Zastanawiałem się jak podejdą do tematu żeby przeskoczyć Satanist jednak skoro coś jest dobre to po co to zmieniać. Dla mnie formuła mieszania stylów z dominującym black/death metalowym tempem sprawdza się znakomicie. Stylistyka Satanist bardzo dobrze wypadała na żywo więc sety oparte o nowy materiał będą sprawdzały się pewnie znakomicie. Video tradycyjnie kontrowersyjne chociaż Orion obwieszony schabowym wygląda komicznie. Tak czy inaczej nie jestem zawiedziony i mam wrażenie że całość skopie du.pę. Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Opublikowano 3 sierpnia 2018 (edytowane) Ja też mam taką nadzieję. Satanista był bardzo dobry więc jak zachowają poziom to będzie fajnie Wziąłem jeszcze gatefolda jak jeszcze był dostepny (już się sprzedał). Po złym doświadczeniu z digibookiem Messe Noire (pózniej dam zdjęcie grzbietu), wolę sobie porównać oba wydania i dopiero potem zdecydować, które sobie zachowam. edit: ahahaha oczywiście napisali, że płyty szybko się wyprzedają a następnego dnia po "niedostępności" pojawia się reszta partii, która faktycznie zalega. Edytowane 11 sierpnia 2018 przez ornit Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 11 sierpnia 2018 Opublikowano 11 sierpnia 2018 Cytat "It doesn't get more blasphemous than this," declares Behemoth mastermind Nergal of the album's unusual title: "It's a verse from the Bible. It's actually a quote from Jesus Christ himself. For Behemoth to use it as the basis of our record, it's sacrilege to the extreme." Nie da się być bardziej bluźnierczym! Ekstremalne świętokradztwo! Boże, jak można brać to co robi Nergal jako coś innego niż wesołą zabawę. Piosenka nawet fajna, ale no bez tej podniety jaką wywołało "Blow Your Trumpets Gabriel", daleko. Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 11 sierpnia 2018 Opublikowano 11 sierpnia 2018 Szkoda że nie spróbowali zachować tego stylu z intra, bo była podjarka przez te 30s. Dalej już klasyczna klepanka. Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 11 sierpnia 2018 Opublikowano 11 sierpnia 2018 (edytowane) Słuchałem tej piosenki wiele wiele razy i nic z niej nie pamiętam oprócz chujowego teledysku. Może to wina produkcji, masteringu. Na chwilę obecną po wstępnych "och i achach" to jest dla mnie kupa, do której nie chcę wracać. Może jak wyjdzie płyta to słuchając całości zrobi to o wiele lepsze wrażenie. Edytowane 11 sierpnia 2018 przez ornit Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 Nowy/stary utwór z nadchodzącej płyty Wchodzi zdecydowanie szybciej niż poprzedni. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 Zobaczymy cały album w prawilnej jakości, ale zapowiada się, że po przerwie na "Satanistę" Behemoth to znowu będzie Hehemoth. Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 1 października 2018 Opublikowano 1 października 2018 Nie chcę się wypowiadać na temat samego teledysku ale muzycznie to bardzo słabo Cytuj
Royal 620 Opublikowano 5 października 2018 Opublikowano 5 października 2018 Ten sam utwór, ale bez cenzury W 3:04 widać (nene).ki Polecam i szanuję. Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 5 października 2018 Opublikowano 5 października 2018 Słucham sobie na yt pełnego albumu. Z pewnością ta muzyka zyskuje kiedy nie oglądamy towarzyszącej jej art & magick. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi