Absolem 1 036 Opublikowano 13 listopada 2019 Opublikowano 13 listopada 2019 To już raczej nie jest serwis krzak Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 16 czerwca 2022 Opublikowano 16 czerwca 2022 Jak zwykle gustowny Nergal zapowiedział nowy singiel słowami "militarne czasy proszą się o militarną muzykę". Jednak punkowy sznyt części kawałka to nic aż tak nowego dla Polaków. Nowy album "Contra Naturam" we wrześniu, będzie też wielka trasa po stadionach Europy z Arch Enemy. Contra Naturam czyli kontra czemu? Nergal zapowiada album tak: "od dawna toczę bohaterską walkę z cancel culture, social mediami i innymi niebezpieczeństwami (...) Jestem Spartakusem, i ty też. Chcę wzniecić ten żar buntu" W ogóle to Nergal pojawił się niedawno na nowym albumie Matta Heafy'ego, który zaflirtował mocniej z blackiem w nowym projekcie. Dopiero dzisiaj słuchałem. Projekt nazywa się Ibaraki, ale Heafy podobno ma japońskie korzenie więc nie jest to śmieszne. Sporo występów gościnnych. Na jednej z piosenek, Nergal właśnie ma zarąbistą zwrotkę typu "szczyp moje suty". 1 Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 19 czerwca 2022 Opublikowano 19 czerwca 2022 ten off to war to chyba 1 kawalek behemotha od lat ktory mi sie podoba. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 16 września 2022 Opublikowano 16 września 2022 Behemoth: Jesteśmy przeciwko autorytetom, władze prześladują mnie Również Behemoth: występuje na Pałacu Kultury Płytka wydana, fani okrzyknęli "Pale Horse" nowym faworytem, jest się czym jarać? Nie wiem posłucham w przyszłym tygodniu mdr. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 17 września 2022 Opublikowano 17 września 2022 Moim zdaniem bardzo dobra, spójna płyta, idealne proporcje extremy i melodyjnego grania. Zdecydowanie lepsza od ILAYD. Cytuj
MarekCol 366 Opublikowano 27 sierpnia 2023 Opublikowano 27 sierpnia 2023 Pierdoleni potrafią w szoł Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 30 sierpnia 2023 Opublikowano 30 sierpnia 2023 Ostatnim razem kiedy grali w Progresji to się w połowie przedstawienia przebrali za Piratów z Karaibów. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 Dla mnie, dopóki bronią się muzyką to niech sobie robią co chcą. Cytuj
Czoperrr 5 113 Opublikowano 6 września 2023 Opublikowano 6 września 2023 On 8/30/2023 at 2:59 PM, ornit said: Ostatnim razem kiedy grali w Progresji to się w połowie przedstawienia przebrali za Piratów z Karaibów. Nie za piratów tylko za cyganów Cytuj
Czoperrr 5 113 Opublikowano 6 maja Opublikowano 6 maja Jak dla mnie to Behemoth zrobił ogromny zjazd po Satanist, który był ich szczytowym osiągnięciem. Każda kolejna płyta miałka, do jednorazowego odsłuchania. 2 Cytuj
MarekCol 366 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja Masz rację. Po tych chorkach zaczeli gówno. Przezyjmy, albo nie, to se wklejajac kawałek... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi