Pelipe 236 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 http://www.myspace.com/vader - "We Are The Horde" to kawałek z nowej płyty Necropolis jakby ktoś jeszcze nie słuchał Cytuj
Marlon 18 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Słychać, że mimo nowego składu Vader już do przodu nie pójdzie - od lat nie są żadną rewelacją i ta płyta raczej tego nie zmieni. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 Relacja z planu nowego klipu do 'Ov fire and the void'- http://www.youtube.com/watch?v=9wTO18L-2e8 Czyli, cycki, świnie i grube baby. Cytuj
Royal 620 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 Orion goli się pod pachami. Muszę pamiętać, żeby usunąć go ze znajomych na n-k. Cytuj
White 23 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 Hm a czy posiadanie konta na naszej-klasie jest wystarczająco mroczne dla takich muzyków? Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 ...niestety, w przypadku Behemotha wystarczy posiadanie ochydnego blachona jako panny. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 kupilem dzisiaj oryginal. plytki przez ostatnie trzy tygodnie sluchalem bardzo duzo i zaje.biscie mi sie podoba ;] Cytuj
Manor 645 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Olszu, wiadomo coś o jakimś digipacku? Bo nie wiem czy czekać, czy już sobie kupować. Cytuj
Pain101 3 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Jest digipack za 40zloty w MM widziałem. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 manor nja kupilem za 39,99 digipack z plyta dvd making of, ktorej jeszcze nie obejrzalem. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 W "Wyborczej" piszą, że płyta weszła na zaje'biste, 56. miejsce Billboardu. A w Finlandii jest nawet na 17. miejscu. No karierę chłopaki robią. Cytuj
Manor 645 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Tą Finlandię sprawdzałem, już chyba spadli, bo nie było ich na liście, no ale to normalne. A jeśli w digi jest dvd z making of to może sobie daruje, bo pewnie to to samo co wrzucali na youtuba. W każdym razie cieszę się że robią karierę, oby nie skończyli jak Dimmu Borgir, kiedy poziom śmieszności i żałosności rośnie do takiego poziomu, że zostaje już tylko śmiać się z siebie samego. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 W każdym razie cieszę się że robią karierę, oby nie skończyli jak Dimmu Borgir, kiedy poziom śmieszności i żałosności rośnie do takiego poziomu, że zostaje już tylko śmiać się z siebie samego. Rozumiem, że twoim zdaniem o Behemocie nie można tego obecnie powiedzieć? Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 ...jest przeciez tyle lepszej muzyki ! (nie, nie chodzi mi o Mastodona). Cytuj
Martinezzz 1 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 A jeśli w digi jest dvd z making of to może sobie daruje, bo pewnie to to samo co wrzucali na youtuba. To na dvd to zupełnie inny materiał, nie to co jest na yt. Cytuj
Manor 645 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 W każdym razie cieszę się że robią karierę, oby nie skończyli jak Dimmu Borgir, kiedy poziom śmieszności i żałosności rośnie do takiego poziomu, że zostaje już tylko śmiać się z siebie samego. Rozumiem, że twoim zdaniem o Behemocie nie można tego obecnie powiedzieć? powiedziałbym że balansują na granicy. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 ...jest przeciez tyle lepszej muzyki ! (nie, nie chodzi mi o Mastodona). Nie. Nie chcemy power metalu. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 (pipi)a lukasz, skonczylbys z ironia, nie slucham zadnego power metalu. http://www.lastfm.pl/user/srakakaka MEN. a o co ? O cokolwiek innego, nie wiem nawet co teraz gra behemocz, pewnie dalej ten z,(pipi)any blackened death metal. Zyklona sobie posluchajcie np. Albo rotten sounda, http://www.youtube.com/watch?v=18XxTdnY730...feature=related W samej Polsce jest wuchta lepiej grajacych kapel http://www.youtube.com/watch?v=QTKg9urovCA...feature=related Cytuj
Manor 645 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 jaki hejter. Pewnie jeździsz też na koncerty behemotha i nawołujesz wszystkich do zaprzestania słuchania ich. Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 http://www.lastfm.pl/user/srakakaka MEN. Mass murders makes me happy, dead bodies makes me happy My heart is dirty, motherfucker . Booze, Broads and beelzebub. Rap / Metal / D'n'b & breakcore / other fucking wicked shit Behemoth jest dla ciebie stworzony MEN! Cytuj
marjano 161 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 normalnie debil miesiaca. hejtuje ludstocka, czyta dostojewskiego, napina sie przed lustrem, i ma brylantowy gust muzyczny. sraka, jestes z warszawy? Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Pewnie jeździsz też na koncerty behemotha i nawołujesz wszystkich do zaprzestania słuchania ich. Nie, mam ich gdzies, po prostu zauwazam ze graja miernie i jest duzo lepszej muzyki. Behemoth jest dla ciebie stworzony MEN! Nie :] hejtuje ludstocka, czyta dostojewskiego, napina sie przed lustrem, i ma brylantowy gust muzyczny. sraka, jestes z warszawy? a) woodstock sam w sobie jest śmieszny, o czym przekonałem się będąc tam w tym roku w niedziele, większego zbiorowiska ""osobliwości"" nie widzialem w zyciu. b) nie czaje w ogole pocisku nt. napinki przed lustrem i brylantowego gustu muzycznego Zauwazylem tylko, ze behemoth gra ch,ujową muzykę i juz lepiej sluchac czegos konkretniejszego. Pewnie jeszcze sluchacie Vadera :] Aha, nie jestem z wawy. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 (edytowane) ...po przesluchaniu Vaderowego "Necropolis" , ktory mi sie spodobal, odpuszcze sobie dokonania pana Darskiego na dobre. Najlepiej, zeby juz calkiem oddal sie swojej blacharze i wypadom na rowerek Edytowane 25 sierpnia 2009 przez Siara_iwj Cytuj
Manor 645 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 gdzieś Nergal wspominał, że tylko w Polsce robi się z tego związku wielkie halo, pisze się w gazetkach dla kur domowych że szok i och ach, słuchacze metalu w Polsce że skandal itp. a za granicą słyszy gratulacje, że niezłą dup.eczkę dorwał. Nie żebym był fanem dody, ale taka rzucająca się w oczy zależność. Co widać bardzo dobrze np. po poście siary, gdzie jazda na rowerze nie jest tru i nie przystoi metalowcowi. A że piszą o tym dziennikarze nie mający lepszych tematów to już chyba nie jego wina. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi