Opublikowano 1 listopada 200915 l Ojej, Nergal sie myje. Ojej, artysta chce zarobić i wykorzystać swoje 5 minut w telewizji. Ojej
Opublikowano 1 listopada 200915 l No ale to nie jest muzyka która się nie nadaje do mtv, sa zabawni i pewnie nikt sie nie obrazi jak sie pojawia miedzy krystyna a lady gaga.
Opublikowano 1 listopada 200915 l w sumie niezłe jaja by były jakby Nergal nagrał kolędy z Krawczykiem. Może jestem zaślepiony, ale zupełnie mi nie przeszkadza to co teraz robi Nergal, te wizyty u Kwaśniewskiej, u Prokopa itd. Imo to są pierwsze kroki do traktowania muzyki metalowej poważnie w naszym kraju. Wiecie, coś jak w Szwecji, gdzie szatany wygrywały ichniejsze Grammy, a wykonawcy byli dumą narodu, że propagują ich kraj na świecie. Oczywiście o ile to nie wygląda tak że Kwaśniewska i reszta pouśmiechają się, przyliżą du.pę, a tak naprawdę traktują go jak Yeti w klatce - 'pocieszne stworzenie, może marchewkę mu dam'.
Opublikowano 1 listopada 200915 l E tam Nergal jeszcze całkiem wyjściowy jest - jak daje wywiad dla CGM to rzuca ku.rwami, a tu potrafi się zachować i rozmową z Jolą nie była jakaś strasznie wymuszona IMO. Z Prokopem jeszcze nie widziałem bo długie, ale mam w Zakładkach. Edytowane 1 listopada 200915 l przez Walter_Cronkite
Opublikowano 1 listopada 200915 l Ej, ale to jest właśnie jeden z powodów, dla których jest z Dodą - kasa. Drugi to je.banko. Nie wiem, ale myślę, że chłopak ma po prostu głowę na karku i chce się szybko dorobić i dobrze poruhać.
Opublikowano 1 listopada 200915 l Dobre rozkminki to musza mieć te rzesze przepoconych metaluchów z przedmieść Helsinek czy skądśtam siedząc w zaciemnionych pokoikach przed monitowami lamentując jak to Nergal zdradził metal i zaczął pukać blond dziewcze ze sztucznymi cyckami.
Opublikowano 5 listopada 200915 l Oni sa wszyscy siebie warci, chu,j z nimi. Muzki nie potrafia robic, wiec niech ssa kapuste. Podbijam w tym wypadku Milana.
Opublikowano 6 listopada 200915 l http://www.youtube.com/watch?v=3FfQHe3P4aM No, rzeczywiście nie potrafią.
Opublikowano 6 listopada 200915 l Grac na pewno potrafią, tylko problem jest w samym gatunku, to pastiż metalu.
Opublikowano 7 listopada 200915 l Grac na pewno potrafią, tylko problem jest w samym gatunku, to pastiż metalu. Nie zgadzam się. Powiedzieć, że death metal to pastisz muzyki, to jeszcze bym mógł zrozumieć, ale że death metal jest pastiszem metalu to nie.
Opublikowano 7 listopada 200915 l Nie, oni nie potrafia grac dobrej muzyki. O to chodzi. Ten kawalek co zes rzucil manor jest totalnie bez polotu, szału i tak dalej, po prostu kolejny nudny, wtórny i pełen powtarzających się motywów track. Juz ch,,uj klade na nergala i dode, behemoth po prostu jest muzyczną kiszką i jest kupa lepszych zespolow. Juz gdzies kiedys rzucalem, w tej kategorii taki Zyklon roz(pipi)ia popłuczyny behemotha. "... Jest przeciez tyle lepszej muzyki! "
Opublikowano 7 listopada 200915 l A co takiego super za(pipi)istego gra Zyklon, że wpierdala Behemotha? o_0 Dla mnie Death Metal to jest jedno i to samo, tylko który zespół jest lepszy technicznie i srożej napierdala, a w takim przypadku Behemoth > Zyklon Edytowane 7 listopada 200915 l przez Pelipe
Opublikowano 7 listopada 200915 l A DLA MNIE jest tak ziomson, ze (pipi)ie technike, po prostu kapela ma grac z polotem. Ma grac tak, zebym chcial jej sluchac. Behemoth gra nudne metalowczykowe popluczyny, NO NIE IDZIE TEGO SLUCHAC, rzygam po prostu tym. W przeciwienstwie do poprzednika, NA PRZYKLAD zyklon potrafi przykuc moja uwage na dluzej i calkiem milo sobie go posluchac. (pipi)ie od tego s(pipi)ysyństwem, a nie kupą, jak w przypadku behemotha.
Opublikowano 7 listopada 200915 l ale jestes true, jeszcze wiecej pipi napisz. powtarzasz sie z tym zyklonem od kilku stron tematu, wypie.rdalaj jak ci sie nie podoba
Opublikowano 13 listopada 200915 l Trzeba przyznać ,że Behemoth robi naprawdę za(pipi).istą muzyke, ale jako ich fan nie mogę patrzeć na to co robi Adaś Przesadza już....
Opublikowano 17 listopada 200915 l Ylszmic, ale to tylko taki przyklad. Wy(pipi)ane mam na behemotha, tylko mnie dobija ze ludzie tego sluchaja. No ale (pipi). Jest tyle lepszej muzyki... :]
Opublikowano 4 marca 201015 l nergal w lekcji stylu u kwasniewskiej ;d http://www.youtube.com/watch?v=z1a7Ulikbjc ostatnio byl podobno w "Jak oni spiewaja" czy w innym podobnym szou