Gość _Milan_ Opublikowano 29 sierpnia 2014 Opublikowano 29 sierpnia 2014 ch,uj, rozbieram sie i nurkuje w ta nową płyte, behemotha znam tylko z przesmiewczego teledysku o hydrauliku i blackowych plakatów i okładek, no i jeden teledysk ktos tu wrzucał i mi sie po prostu nie podobało, ale po recce tego amerykanca z poprz. strony mam ochote obiektywnie sobie tego posluchac. ok, nurkuje w to szambo. Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Ostatnia plyta to moc. Zacznij od Thelmy to taki korn potem bym poszedl w Zos Ka, Evangelion i doceniaj Satanista. I jak juz polubisz mozesz jechac calosc i smiac sie z pierwszych kawalkow. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 29 sierpnia 2014 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Ale nawet Demigod nie znać? Toż to prawie popowa płyta. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Opublikowano 29 sierpnia 2014 potem jak już ci się znudzi polecam zainteresować się prawdziwym black metalem takim jak deafheaven, wolves in the throne room i liturgy. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 29 sierpnia 2014 Opublikowano 29 sierpnia 2014 xD teka wygrywa zestaw garnków i pocałunek Pani Magdy jestem na 5 kawałku Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 29 sierpnia 2014 Opublikowano 29 sierpnia 2014 ok, skończyłem, podobnie jak iron maiden ac/dc tak i behemoth jest dla mnie z innej galaktyki przez nieakceptowalny wokal i bardzo wąskie i klasyczne ramki muzyczne,nie pozostaje mi nic innego jak opuścić ten temat i pozwolić się innym zachwycać. Słychac że to kawał dobrej muzy, tylko co z tego jak nie czuje chemii. Cytuj
Szatanek 116 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Nadal się zarywa siuśki na naszywki Behe ? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Opublikowano 29 sierpnia 2014 ok, skończyłem, podobnie jak iron maiden ac/dc dobry pojazd. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 30 sierpnia 2014 Opublikowano 30 sierpnia 2014 To co cebulaki jakiś alkohol przed koncertem we Wrocławiu? Ja niestety tylko paragon z empiku mam. Oczywista. Padbar ? xd Jeszcze nie mam paragonu ale niedługo będzie <ok> Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 7 września 2014 Opublikowano 7 września 2014 Oprócz Michała i Ogóra ktoś jeszcze uderza? btw supporty warto obadać czy olać? Merkabah bym zobaczył bo to znajomki są. 1 Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 7 września 2014 Opublikowano 7 września 2014 (edytowane) Mord'A'Stigmata bdb, aktualnie postbleczkowe granie na wysokim poziomie, ostatni krążek to Ansia i większości jadą materiał z niego. Wcześniej było mniej 'post'. Na trasie z Thaw i Morowym była kosa, bezbłędne brzmienie i wykony. Edytowane 7 września 2014 przez TheAceOfSpades Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 (edytowane) Już w nidzielę koncert. Kot nie idzie ten PIPIIIIIIIIPA. Wurzcam link do płyta keplai Tribualtion,support. ZAJE'bista PŁYTA. Obzcajcie koniecnzie, jaka ona jest (pipi)A DOBRA. Od pierwszero kwałka DOBRA W (pipi). http://www56.zippyshare.com/v/65120146/file.html Edytowane 3 października 2014 przez ogqozo Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Pijesz? Nie pisz. Ja chyba pójdę na gig w krakowie, ale tylko dlatego, że będę miał free wjazd chyba. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 4 października 2014 Opublikowano 4 października 2014 (edytowane) Setlista z Łodzi: Blow Your Trumpets Gabriel Ora Pro Nobis Lucifer Conquer All Decade of Therion (łyżwiarz wie, że kotek!) As Above So Below Slaves Shall Serve Christians to the Lions The Satanist Ov Fire and the Void Ludzie Wschodu (Siekiera cover) Alas, Lord Is Upon Me At the Left Hand ov God Chant for Eschaton 2000 Encore: O Father O Satan O Sun! Powtarzać i ćwiczyć, ciule! Edytowane 4 października 2014 przez ogqozo Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 4 października 2014 Opublikowano 4 października 2014 super że cover grają Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 4 października 2014 Opublikowano 4 października 2014 Dobry set sie zapowiada, pośpiewamy we Wrocławiu. "Golonkę Pan masz" Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 ustawiamy się na piwo gdzieś przed koncertem? Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 (edytowane) Do Eteru chyba wpuszczać będą jakoś 18 dopiero, ale protesty i różańce oburzonych katolików przed klubem już od 17. Edytowane 5 października 2014 przez ogqozo Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 A ja mam 2 bilety z koncertów Beha, na które nie pojechałem chociaż chciałem ;( Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 Jutrzejszy koncert w Poznaniu odwołany: Na początku rektor Uniwersytetu Medycznego, pod skrzydłami którego działa klub Eskulap, nie zgodził się na koncert 2-go października, tłumacząc, że data ta zbiega się z rozpoczęciem roku akademickiego i nie przystoi żeby te dwa wydarzenia zbiegły się w czasie. Po negocjacjach przeprowadzonych przez PW Events (promotora koncertu) z władzami uczelni, ci drudzy zgodzili się na przeniesienie wydarzenia na 6-go października. Dostaliśmy na to zgodę od rektora. Na koncert sprzedano 700 biletów, na imprezę zgodziła się policja, wszystko było dopięte na ostatni guzik... I wtedy właśnie do naszego promotora trafiło pismo, w którym – wbrew wcześniejszym ustaleniom – rektor odmówił udostępnienia sali klubu na koncert. Jako powód podano “odbiór społeczny” imprezy, wspomniano także o protestach środowisk religijnych i o trosce o bezpieczeństwo studentów i pracowników uniwersytetu. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 Kuce już biegają po Renomie w poszukiwaniu Empiku, Nergala i KFC. xD Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Wrocławski koncert super! mord'a'stigmata nie widziałem bo się spóźniliśmy, Merkabah zagrali bardzo dobrze, choć lepiej chyba wypadają na małej scenie, z tą swoją instalacją z telewizorów. Tribulation spoko ale akurat podczas ich występu postanowiłem obczaić nagłośnienie w różnych punktach klubu, wszędzie świetnie. Sam Behemocz fantastycznie. Kawałki z nowej płyty na żywo naprawdę super, tych staruch nie znam to w sumie koło dupy mi latały, grali też cover Siekiery. Szoł też niezły, pochodnie, płonące odwrócone krzyże, płonące głowy kozłów... confetti lol. Ludzi całe multum, sold out podobno był. Także warto się było wybrać. btw czekam na opinię Ogóra bo podniecał się strasznie. i Michaelisa który gdzieś w tam się w rezultacie zagubił. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi